2022. július 7.
Fradi Kamion
Bemutatjuk az FTC országjáró járművét, melyet akár ön is kibérelhet saját rendezvényére!

A Ferencvárosi Torna Club országjárása a Fradi minibusszal kezdődött 2014-ben, ám az azóta eltelt időszak tapasztalatai alapján 2020-ra elérkezett az idő, hogy a buszt, igazodva a Ferencváros nagyságához, egy nagyobb, imponzásabb, erősebb járműre cseréljük. Így született meg a Fradi Kamion, melyet 2020 augusztusában mutattunk be előbb a sajtó képviselőinek, majd a Ferencváros szurkolóinak is.

Lenyűgöző paraméterek, emlékezetes megjelenések

Klubunk országjáró járműve tekintélyt parancsoló méretekkel rendelkezik. A kamion 20 méter hosszú, 2,5 méter széles és 4,5 méter magas. A belső kialakítás során 1 tonna faanyagot, 200 méter acél zártszelvényt, több száz méter vezetéket és 3500 csavart használtak fel.

A monstrum meghajtásáról egy bődületesen erős, 520 lóerős motor gondoskodik. A kamiont 600 négyzetméteren a Ferencváros színei, jelképei borítják kívül-belül. A kamionban helyet kapott egy kisebb Fradi Shop, emellett pedig a Fradi Múzeum is, ahol a klub múltjának és jelenének legemlékezetesebb pillanatait idézzük fel. Mindezek mellett a kamionnál olyan remek játékokat próbálhatnak ki a fradisták, mint például a teqball, a csocsó, a pingpong, a green box sátorban pedig több különböző Fradi-tematikájú háttér előtt is fotózkodhatnak.

A Fradi Kamion a bemutatása óta rengeteg emlékezetes „bevetésen” vett részt, elsőként a Balaton partján tűnt fel.

Emellett szintén feledhetetlen volt, amikor csapatbuszunk sofőrje, Nagy Tibor a Hungaroringen körözött a kamionnal.

Napjainkban a Fradi Kamion az FTC hazai bajnoki mérkőzéseinek állandó „kelléke”, de rengeteg más, nem futballhoz, sporthoz köthető helyszínen is feltűnik. A kamion országjáró turnéja során nagy tömeghez eljutva értékteremtő és feledhetetlen élményt szerez az érdeklődőknek.

A roadshow korábbi állomásai:

·       Ferencvárosi Torna Club hazai mérkőzései

·       Sportrendezvények, pl. Kanizsa Aréna Sportfesztivál

·       Fővárosi rendezvények pl. Múzeumok Éjszakája

·       Vidéki rendezvények pl. Nagykőrösi városi napok

·       Fesztiválok pl. EFOTT, Csabai Kolbászfesztivál

A cél a jövőben is az, hogy a kamion által minél több helyre ellátogatva, egyre több emberrel ismertessük meg a Ferencváros gazdag és páratlan történelmét!

A Fradi Kamion következő állomásai:

2024.04.07., FTC – Paks (Groupama Aréna)

2024.04.10., FTC – DVTK (Groupama Aréna)

Rendelje „házhoz” a Fradi Kamiont!

A fent megfogalmazott célkitűzésünk jegyében szeretnénk, ha a Fradi Kamion adta élményt a továbbiakban is minél többen átélhetnék, ezért örömmel tájékoztatjuk, hogy kamionunk megrendelhető! Ha szeretné, hogy rendezvénye, nagy családi eseménye fénypontjaként a Fradi Kamion is feltűnjön – egyéni igények mentén vagy akár teljes szolgáltatási körével együtt –, akkor írjon a fradikamion@fradi.hu címre! Marketingajánlatunkat IDE kattintva éri el.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin