2023. június 24.
A Fradi Sas „megszállta” Kristoffer Zachariassent
Ismét nagy siker volt az Múzeumok Éjszakája a Fradi Múzeumban.

A 34. alkalommal megrendezett országos kulturális eseménysorozaton, a Múzeumok Éjszakáján a Fradi Múzeum ezúttal is gazdag programkínálattal várta az érdeklődőket. Az óránként induló stadiontúrák között két különleges is szerepelt, ugyanis korábbi klasszis játékosaink, Rákosi Gyula és Bánki József volt egy-egy túra vezetője. Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk három játékosa, Sigér Dávid, Kristoffer Zachariassen és Szécsi Gergő pedig részt vett egy közönségtalálkozón, amely rendkívül népszerű volt a látogatók körében.

Csak úgy, mint klubunk élő kabalájával, Igorral, a Fradi Sassal és a 2022/23-as szezon összes trófeájával való közös fotózkodás. Az érdeklődők a vetítőteremben pedig megnézhették a 48 Álomból valóság című dokumentumfilmet, amely férfi labdarúgóink történelmi, 48 év után elért fantasztikus európai kupamenetelésének, azaz az UEFA Európa Ligában nyolcaddöntőig jutó gárdának állít emléket.

„A Múzeumok Éjszakáján már nyolcadik alkalommal vett részt a Fradi Múzeum, és mindig nagy sikerrel mentek a programjaink. A délelőtti órákban több százan voltak a múzeumban. Sokan vettek részt Rákosi Gyula és Bánki Jószef stadiontúráján, illetve férfi labdarúgóink közönségtalálkozóján, de népszerű volt az Európa Liga-kiállítás is. Úgy gondolom, hogy senki nem unatkozott, aki ellátogatott ma hozzánk. Az országban rengeteg szurkolónk, szimpatizánsunk van, és ilyenkor megmozdul a tömeg. A Groupama Aréna mindig egy hívószó, de most a Fradi Múzeum is ilyen a Múzeumok Éjszakáján, úgyhogy folyamatosan érkeztek a látogatók”– mondta a Fradi Múzeum múzeumvezetője, Tobak Csaba.

A Fradi Múzeum programjainak érdekességeiről és futballistáink múzeumi emlékeiről bővebb riportot láthat a Fradi TV jövő keddi adásában.

Cikkajánló

Múzeumok Éjszakája: Színes programok neves színészekkel

A Nemzeti Színházzal karöltve különleges programok várják a résztvevőket a Fradi Múzeumban június 22-én.

Új FTC Napló – 1925

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1925-ös év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló – 1924

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1924-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló – 1923

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1923-es év történéseit dolgozza fel.

Április 18-ig látható a Rákosi 85 kiállítás

A klublegendánkról szóló tárlat április 18-ig tekinthető meg a Fradi Múzeumban.

Új FTC Napló - 1922

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1922-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1921

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1921-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1920

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1920-as év történéseit dolgozza fel.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin