2021. június 11.
Információk a Múzeumok Éjszakájáról
Június 12-étől megvásárolhatóak a karszalagok a Múzeumok Éjszakája programsorozatunkra.

Ahogy megírtuk, a Fradi Múzeum ismét csatlakozik a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz. A Groupama Arénában található Fradi Múzeumban tárlatvezetéssel, stadionlátogatással és egy különleges új kiállítással várjuk az érdeklődőket.

Fontos kiemelnünk, hogy a stadiontúrára csak az jogosult, aki nálunk vásárolja meg belépőjét!
A belépéshez szükséges karszalagokat június 12-től lehet megvásárolni a Groupama Aréna főbejáratánál található recepción. A felnőtt karszalag ára 1.500 forint, míg a gyermekek (18 éves korig) 800 forintért juthatnak belépőhöz. A belépéshez szükséges a védettségi igazolvány vagy a védettséget igazoló applikáció valamint egy fényképes személyazonosításra alkalmas okmány együttes bemutatása. Stadiontúrára csak az jogosult, aki nálunk vásárolja meg belépőjét!

Az érdeklődőket sok különleges programmal várjuk június 26-án, szombaton. Természetesen állandó kiállításaink a Múzeumok Éjszakáján is látogathatóak, emellett Kárpáti Györgyről készült időszakos kiállításunk is megtekinthető, amely a Fradi legtöbb sikert elért sportolójának állít emléket. Ezen kívül a történelmi 2020-as Bajnokok Ligája-menetelésünkről is megemlékezünk, ezzel kapcsolatban különleges relikviákat tekinthetnek meg. A látogatók továbbá láthatják az egyetlen magyar aranylabdás labdarúgó, a legendás Albert Flórián Aranylabdáját illetve Nyilasi Tibor Ezüstcipőjét, de további számos csodás trófeánk is megtekinthető lesz, amelyekkel közös fotókat is készíthetnek. Továbbá lehetőség lesz a Fradi csapatsportágaiban az idei szezonban megnyert összesen hét trófea mindegyikével fotózkodni. A képeket profi fotósaink készítik, és a látogatók által megadott email címre el is küldik! Az érdeklődők a Groupama Biztosító támogatásával működő Fradi Kamiont is megcsodálhatják, ahogyan a benne helyet foglaló kamara-kiállítást is.

Ezek a programok már önmagukban is remek élményt nyújtanak, de tudjuk még fokozni, hiszen stadionlátgatásra is lesz lehetőség a Groupama Arénában. Fontos kiemelnünk azonban, hogy csak azok a látogatók jogosultak a stadionlátogatásra, akik nálunk vásárolják meg elővételben vagy június 26-án, a rendezvény napján az eseményre jogosító karszalagjukat, és a vásárlást igazoló nyugtát is bemutatták!

A stadiontúrák óránként indulnak 10.15-től egészen 22.15-ig. A séta során az érdeklődők betekintést kaphatnak a Groupama Aréna VIP-területeire, valamint a kispadokhoz is ellátogathatnak.

Fontos még egyszer kiemelni, hogy a stadiontúrára csak azok a személyek jogosultak, akik a Fradi Múzeumnál vásárolják meg a rendezvény látogatására jogosító karszalagot. Kérjük, hozzák magukkal a vásárlást igazoló nyugtát is! Emellett a stadionlátogatásra a védettségi igazolvány vagy applikáció, és az előzetes regisztráció is szükséges, ami a fradimuzeum@fradi.hu email címen lehetséges.

Cikkajánló

Új FTC Napló – 1923

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1923-es év történéseit dolgozza fel.

Április 18-ig látható a Rákosi 85 kiállítás

A klublegendánkról szóló tárlat április 18-ig tekinthető meg a Fradi Múzeumban.

Új FTC Napló - 1922

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1922-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1921

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1921-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1920

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1920-as év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1919

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1919-es év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1918

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1918-as év történéseit dolgozza fel.

Új FTC Napló - 1917

A Fradi Múzeum sorozatának legújabb része az 1917-es év történéseit dolgozza fel.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin