2022. június 17.
Működés, nyitvatartás, árak
A Fradi Múzeum megújult működési elve, nyitvatartása és árai.

A Fradi Múzeum utcafronti bejárata által teljesen új működési elvet tud kialakítani! Átépítéssel jegypénztári pultot alakítunk ki, így a főbejárat pénztári funkciója megszüntetésre kerül és a továbbiakban recepcióként funkcionál tovább. A belső térben (aula felőli) lévő bejárat lezárásra kerül, kizárólag magas rangú vendégek kísérése esetén történik onnan a belépés. Mérkőzésnapokon a főbejáraton és mélygarázsból érkező VIP vendégek is karszalagjukat átvéve az utcafronti bejáraton keresztül belépve tekinthetik meg a múzeumot.

Nagyon fontossá válik utcafronti bejárattal, hogy a stadion rendezvényei a jövőben nem gátolják a múzeum nyitva tartását, valamint mérkőzésnapokon is látogathatóvá tesszük jeggyel és bérlettel rendelkező szurkolóink számára.

A Fradi Múzeumba szóló belépőjegye automatikusan tartalmaz egy ingyenes stadiontúrát, a szabad időpontokról (kiemelten nagylétszámú csoportok esetén) kérjük érdeklődjenek a helyszínen, vagy a fradimuzeum@fradi.hu email címen.

Online jegyvásárlás lehetőségét is biztosítjuk látogatóink részére a meccsjegy.fradi.hu felületen, azonban szeretnénk kiemelni, hogy az online jegyet megvásárolt látogatók részére nem tudjuk garantálni a biztos belépést stadiontúráinkra előzetes egyeztetés hiányában.

Nyitvatartásunk jelentős mértékben nem változik: kedd-vasárnap (hétköznap 10-18, hétvégén 10-16) mérkőzésnapokon VIP vendégek hagyományosnak tekinthető gyakorlatnak megfelelően mérkőzés végéig, újítás: lelátóra szóló jeggyel/bérlettel rendelkező szurkolóink 10 órától a mérkőzés kezdetéig tekinthetik meg a Fradi gazdag történelmét bemutató kiállításunkat.

jegyárak tervezetten:

• Diák/nyugdíjas (és mérkőzésnapon a mérkőzésre érvényes belépőjeggyel rendelkező látogató életkortól függetlenül mindenkinek) 1400 Ft/Fő
• Felnőtt 2800 Ft/fő
• Csoportos kedvezmény (20 fő felett) 1200 Ft/fő

Stadiontúrák

Jövőben is a Fradi Múzeumból fognak indulni óránként, túravezetőink vezetésével bepillantást nyerhetnek a hazai öltözőbe, kilátogathatnak a pálya szélére, ahol helyet foglalhatnak akár a kispadon, illetve a stadion VIP területét is megtekinthetik.

A múzeumjegy a jövőben tartalmazza a túrát, tehát a kombinált jegyet megszüntetjük. A nyitás és a zárás órájában már nincs túra, ennek értelmében első túránk 11 órakor az utolsó hétköznap 16, hétvégén 14 órakor indul! Biztonságtechnikai okokból meccsnapon nincs lehetőség stadiontúrára!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin