2022. június 17.
Működés, nyitvatartás, árak
A Fradi Múzeum megújult működési elve, nyitvatartása és árai.

A Fradi Múzeum utcafronti bejárata által teljesen új működési elvet tud kialakítani! Átépítéssel jegypénztári pultot alakítunk ki, így a főbejárat pénztári funkciója megszüntetésre kerül és a továbbiakban recepcióként funkcionál tovább. A belső térben (aula felőli) lévő bejárat lezárásra kerül, kizárólag magas rangú vendégek kísérése esetén történik onnan a belépés. Mérkőzésnapokon a főbejáraton és mélygarázsból érkező VIP vendégek is karszalagjukat átvéve az utcafronti bejáraton keresztül belépve tekinthetik meg a múzeumot.

Nagyon fontossá válik utcafronti bejárattal, hogy a stadion rendezvényei a jövőben nem gátolják a múzeum nyitva tartását, valamint mérkőzésnapokon is látogathatóvá tesszük jeggyel és bérlettel rendelkező szurkolóink számára.

Múzeum belépőjegyét online megvásárolhatóvá tesszük, a meccsjegy.fradi.hu oldalon akár csoportok részére is könnyebb vásárlási lehetőséget biztosítunk ezzel.

Nyitvatartásunk jelentős mértékben nem változik: kedd-vasárnap (hétköznap 10-18, hétvégén 10-16) mérkőzésnapokon VIP vendégek hagyományosnak tekinthető gyakorlatnak megfelelően mérkőzés végéig, újítás: lelátóra szóló jeggyel/bérlettel rendelkező szurkolóink 10 órától a mérkőzés kezdetéig tekinthetik meg a Fradi gazdag történelmét bemutató kiállításunkat.

jegyárak tervezetten:

• Diák/nyugdíjas (és mérkőzésnapon a mérkőzésre érvényes belépőjeggyel rendelkező látogató életkortól függetlenül mindenkinek) 1400 Ft/Fő
• Felnőtt 2800 Ft/fő
• Csoportos kedvezmény (20 fő felett) 1200 Ft/fő

Stadiontúrák

Jövőben is a főbejárattól fognak indulni óránként, túravezetőink vezetésével bepillantást nyerhetnek a hazai öltözőbe, kilátogathatnak a pálya szélére, ahol helyet foglalhatnak akár a kispadon, illetve a stadion VIP területét is megtekinthetik.

A múzeumjegy a jövőben tartalmazza a túrát, tehát a kombinált jegyet megszüntetjük. A nyitás és a zárás órájában már nincs túra, ennek értelmében első túránk 11 órakor az utolsó hétköznap 16, hétvégén 14 órakor indul!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin