2019. február 5.
Fradi Suli Program
Több mint 160 iskola, mint egy 55 ezer diákja találkozhatott ferencvárosi sportolókkal!

A kezdeményezésnek köszönhetően három és fél év több mint 160 iskola, több mint 55 ezer diákja találkozhatott sikeres ferencvárosi sportolókkal, akik a tanulás és a rendszeres mozgás fontosságára hívják fel a gyermekek figyelmét. A tanulók lelkesen kérdeznek is sportolóinktól, az egyórás program végén pedig tömött sorokban várják, hogy autogramhoz vagy közös fényképhez jussanak.

 

A programon résztvevő gyermekek megismerkedhetnek a Ferencváros dicső és gazdag múltjával, mindemellett interaktív és szórakoztató játékokon vehetnek részt, Fradi-ajándékokat nyerhetnek, és lehetőséget kapnak arra, hogy egy kísérővel ingyen megtekinthessenek egy bajnoki labdarúgó-mérkőzést a Groupama Arénában.

 

A 2015 őszén indult kezdeményezéssel körbeutaztuk Magyarországot, sőt már erdélyi és felvidéki intézményekbe is eljutott a Fradi Suli Program.

 

A program a leghatékonyabb eszközökkel igyekszik elérni a különböző korosztályokat. A résztvevő gyermekek megismerkedhetnek a Ferencváros dicső és gazdag múltjával, mindemellett interaktív és szórakoztató játékokon vehetnek részt.

 

A programban a klub valamennyi szakosztályának sportolói, edzői, valamint még élő legendái is részt vesznek, így az ő példájukból okulva a gyerekek hiteles személyektől kaphatnak tanácsokat az eredményes sportoláshoz és az élethez.

 

A Fradi Suli Programot a Magyar Olimpiai Bizottság is elismerte: 2017-ben Fair Play díjjal tüntette ki az FTC-t kezdeményezéséért a Fair Play népszerűsítése kategóriában.

 

 

Lássuk, hogyan is zajlik egy nap a Fradi Suli Programmal, milyen az, amikor sportolóink ellátogatottak a vecsési Andrássy Gyula Általános Iskolába!

 

 

Ahhoz, hogy az Ön oktatási intézményébe is ellátogassanak sportolóink, nem kell mást tennie, mint jelentkezni a fradisuliprogram@fradi.hu címen!

close
Facebook Youtube Instagram Linkedin
close
Fradi most
Fradi most