2018. március 8.
Zöld és fehér magazin
Az FTC életmód és sportkultúra magazinja 2023 júliusától kizárólag online formában jelenik meg.

A Zöld és fehér első lapszáma 2012 októberében jelent meg. Főszerkesztője a kezdetektől fogva a Ferencvárosi Torna Club korábbi labdarúgója, Bánki József, aki 1981 és 1991 között 272 alkalommal lépett pályára zöld-fehér mezben. A magazint az elindulástól kezdve minden hónapban kiadták kinyomtatva és az interneten is, egészen a 2023 júniusi, 129. számig, amely az utolsó nyomtatott kiadás volt. A Zöld és fehér haladva a modern korral, figyelembe véve a környezettudatosságot, a továbbiakban kizárólag online, digitálisan lapozható formában jelenik meg! E váltással egy új korszak kezdődik el a Zöld és fehér életében, egy olyan, amelyben minden korábbinál több emberhez juthat el a magazin, amely laptopon és okostelefonon is bárhol, bármikor elérhető lesz.

A Zöld és fehér a jövőben még inkább a személyiségekre, az egyéniségekre kíván fókuszálni. Minden korábbinál több portréban szeretnénk bemutatni a Fradiban sportoló kedvenceket. Fontosnak tartjuk a már „bejáratott” a visszajelzések alapján kedvelt rovatok megtartását, de nyitunk újakat is. Az egyik ilyen a Ferencváros-szurkolók legendás dalainak felelevenítése. Újítás lesz az a rovat is, amelyben a klub hagyományait szeretnénk bemutatni. Mindezek mellett természetesen továbbra is beszámolunk a klub szakosztályainak, versenyzőinek legfontosabb eseményeiről, eredményeiről.

A lap ára a digitális korszakban is mindössze 495 Ft/lapszám. A Zöld és Fehér digitális lapszámai és a magazinhoz kapcsolódó előfizetői akciók megtalálhatók a magaziner.hu/zoldesfeher oldalon!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin