2022. május 13.
Videón Flóri, a robot első munkanapja!
Az FTC új interaktív robotja a Heim Pál Gyermekkórház kis betegének szerzett felejthetetlen élményeket – VIDEÓ

A Fradi TV nézői nemrég megismerkedhettek családunk legújabb tagjával, Flórival, a távvezérlésű, interaktív robottal. Néhány nappal hivatalos bemutatkozása után robotunk túlesett első éles fellépésén is. Flóri férfi labdarúgócsapatunk Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzésén debütált a Groupama Arénában, kezelésére pedig a Heim Pál Gyermekkórház egyik kis betege, Zalán és barátja, Benedek kapták meg a lehetőséget.

De mi is történt pontosan? Zalán és Benedek a kórház közösségi szobájában ülve, egy laptopon keresztül vették fel a kapcsolatot a Groupama Arénában lévő robottal, amely az ő irányításukkal haladt végig a bajnoki mérkőzés előtt a színfalak mögött. A stadionban, Flóri kameráján és mikrofonjain keresztül pedig a program nagykövete, Leandro segített végigkalauzolni a robotot, és rajta keresztül a kórházban Flórit irányító gyerekeket a helyszíneken, akik így bepillanthattak az öltözőbe, a stadion egyéb rejtett zugaiba, és közelről láthatták a bemelegítő vagy épp a meccskezdésre kivonuló játékosokat, a kispadot, és a pálya széléről nézhették végig a Fradi hazai meccseinek egyik egyedülálló show-elemét, a sasreptetést is.

Természetesen a Fradi TV stábja is mindkét helyszínen végigkövette az eseményeket, és megkérdeztük a fiúkat a felejthetetlen élményekről, amiket Flóri segítségével szereztek.

Cikkajánló

Íme, Flóri, a Fradi-család legújabb tagja!

A Fradi TV nézői találkozhattak először a rengeteg lehetőséget magában rejtő, távvezérlésű robottal –...

Fotó/Videó

Hírek

Ő Flóri, a távolról vezérelhető új Fradi-családtag

A klub legújabb programja mindazoknak, akik kényszerűségből személyesen nem lehetnek jelen a Fradi életében…

A programról

Az FTC Florence Programjának keretében bemutatott robot, Flóri bemutatása.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most