2019. február 27.
Melegétel a rászorulóknak
Az FTC sztárjai ebéddel és forró teával kedveskedtek a rászorulóknak a Groupama Arénánál – GALÉRIA!

A Ferencvárosi Torna Club évek óta kiemelten kezeli a társadalmi felelősségvállalás ügyét is. Az idén 120 esztendős klub számtalan módon siet a rászorulók segítségére. Az Ökumenikus Segélyszervezettel 2014-ben megkötött stratégiai együttműködés jegyében újabb közös eseményt rendezett az Ökumenikus Segélyszervezet és a Fradi, - a PENSIO Magyarország Kft. támogatásával –300 rászoruló részére osztottak meleg ebédet, gyümölcsöt, édességet és forró teát az FTC sztárjai.

A Groupama Arénánál labdarúgóink, Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő, Leandro de Almeida, Bőle Lukács, Sigér Dávid, Varga Roland, Abraham Frimpong és Marcel Heister, vezetőedzőnk, Sergei Rebrov, valamint Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid, Bácsi Péter, Galambos Tibor, Lisztes Krisztián, Köböl Anita, Várkonyi Attila (Dj Dominique) és Náksi Attila segített az ételosztásban.

„Fradistaként kötelességünk, hogy segítő kezet nyújtsunk a rászorulóknak, ezért már évek óta igyekszünk szervezetten, céltudatosan fellépni a társadalmi felelősségvállalás területén. Legyen szó a Fair Play népszerűsítéséről, a mozgáskorlátozottakról, a kirekesztés elleni harcról, az FTC mindig ezen kezdeményezések élére állt és áll a jövőben is. Ezeket a törekvéseket a Magyar Olimpiai Bizottság az elmúlt években kétszer is Fair Play-díjjal tüntette ki. Ma ételosztással próbáltuk felhívni a figyelmet az elesettek támogatására. Az Ökumenikus Szegélyszervezettel már nem ez az első akciónk, köszönjük nekik, valamint a PENSIO Kft-nek a közös együttműködést” – mondta Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke.

„Nagyon örülünk, hogy újabb jótékonysági kezdeményezéssel folytatódhatott sokéves együttműködésünk a Ferencvárossal. Fontos üzenetet hordoz, hogy a vezetőség mellett a Fradi számos népszerű sportolója is részt vesz az ételosztásban, hiszen példaképekként sok szurkoló figyelmét ráirányítják az elesettek támogatásának fontosságára!” – tette hozzá Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

 

„A PENSIO Magyarország Kft. képviselői az alapítás óta eltelt 25 évben mindig figyelmet fordítottak arra, hogy segítséget nyújtsanak a rászorulók részére. Társaságunk évente több ezer adag ételt biztosít hajléktalanoknak, vagy olyan embereknek, akik máshogy nem jutnának meleg ételhez. Ahogyan a legutóbb is, most is szívesen álltunk a Fradi kezdeményezése mellé, és a jövőben is támogatunk minden ilyen rendezvényt.”– nyilatkozta Kürti Csaba, a PENSIO Magyarország Kft. ügyvezetője.

„Nagyon rendes és szimpatikus emberekkel találkoztunk ma és amellett, hogy egy meleg ételt szolgáltunk fel nekik, az is fontos volt, hogy néhány kedves szót válthattunk velük. Megható volt látni, hogy milyen nagy örömet szereztünk nekik azzal, hogy személyesen a Fradi híres sportolói szervírozták az ételt. Találkozhattak velünk, beszélgethettünk és remélem egy kicsit szebbé varázsoltuk a napjukat. Azt gondolom, hogy ez a kötelességünk is, hiszen abból a sok szeretetből, amelyet az emberektől, a szurkolóktól kapunk, valami ilyen formában vissza tudjunk adni egy keveset” – mondta kapusunk, Dibusz Dénes.

Tekintse meg az eseményről készült fotógalériánkat. Ha a teljes galériát látni szeretné, kattintson a jobb felső sarokban található Facebook-ikonra!

Cikkajánló

„Nem volt kérdés, hogy odaállunk egy ilyen ügy mellé”

Az FTC a Hungary Helps Programmal közösen adományozott az afrikai rászorulók részére - VIDEÓ!

Magyar összefogás: segítség Bamakóban

A FTC Európa határain túl adományozott a rászorulók javára a Hungary Helps Programmal együttműködésben.

Az FTC csatlakozik a Fair Play Világnapjához

A Ferencvárosi Torna Club újabb lépést tesz a tisztességes játék elősegítéséért.

Újabb mérföldkő a társadalmi felelősségvállalás terén

Az FTC válságrégiókból származó keresztény fiatalok sportolási lehetőségét biztosítja – VIDEÓ!

Üldözött embertársainkon segítünk

Az FTC Magyarországon tanuló válságrégiókból származó keresztény fiatalok sportolási lehetőségét biztosítja.

Több millió forintot adunk gyermekkórházaknak

BL-csoportkörös labdarúgóink idén is jótékonykodnak, négy fővárosi gyerekkórháznak adományoznak ezúttal pénzt.

Bejelentés: íme, a Fradi Fair Play Díj idei győztesei

Leandro de Almeida és Bázsa-Mosó László nyerte 2020-ban a Fradi Fair Play Díjat.

Tokmac is üzeni: A Fradiban egy család vagyunk!

Az FTC 9. alkalommal készített kampányfilmet, melyben felhívja a figyelmet a kirekesztés elleni harcra.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most