2021. május 19.
Fiatal triatlonosaink a Margitszigeten is remekeltek
Az FTC triatlon szakosztálya remek eredményekkel zárta a Sport XXI Aquatlon 2021 Budapesti Regionális Döntőt.

Május 15-én szombaton a Margitsziget adott otthont a Sport XXI Aquatlon 2021 Budapesti Regionális Döntőnek. Az FTC triatlon szakosztályának fiatal versenyzői a szakosztály hagyományaihoz híven ezen a versenyen is kiválóan szerepeltek.

A ferencvárosi triatlonosok összesen öt számban szerezték meg az első helyet: újonc 1 kategóriában Zlatnik Erdők Andor, újonc 2 kategóriában Plézer Patrik, serdülőben pedig Benkő Ádám zárt az élen, valamint a Zlatnik-Kukucska-Wengrin összeállítású újonc 1 fiú csapat és a Benkő-Toma-Holba-Garcia-Szíra felállásban versenyző serdülő fiú csapat is aranyérmet ünnepelhetett.

Újonc 1-ben kibérelték a fradisták a dobogót, hiszen Kukucska Benett lett a második, míg Wengrin Szabolcs a harmadik. A korosztályban a lányoknál is volt ferencvárosi dobogós, Bangha Kata ezüst-, Gyalog Adél pedig bronzérmet szerzett. A fiúknál újonc 2 korosztályban is színtiszta ferencvárosi dobogónak örülhettünk, Martis Ádám lett a második, Jantosik Barnabás pedig a harmadik.

Az említetteken kívül ezüstérmet vihetett még haza a gyermek korosztályban Szombathelyi Szonja, a serdülőknél pedig Toma Tamás és Mándli Fanni, valamint az újonc 1 lány csapat (Gyalog Adél, Szombathelyi Lilla, Vörös Adél), az újonc 2 fiú csapat (Plézer-Martis-Jantosik-Gyalog), a gyermek fiú csapat (Deli-Vadász-Nádudvari-Váraljai) és a serdülő lány csapat (Mándli-Plézer-András-Csőgör).

Bronzéremnek örülhetett még az újonc 2-es Stock Petra, a gyermek korosztályú Deli András és Vadász Erik, a serdülő Holba Zsombor és Garcia-Szira Dániel, valamint az újonc 2 lány csapat (Stock Petra, Rátóti Lilla, Balla Bernadett, Nagy Anna).

A dobogósokon kívül is számos szép helyezést szállítottak a mieink, 4-6. helyezett lett Szombathelyi Lilla (újonc 1), Gyalog Ákos (újonc 2), Rátóti Lilla (újonc 2), Nagy Anna (újonc 2), Vadász Erik (gyermek), Váraljai András (gyermek), Bangha Natália (gyermek), Plézer Petra (serdülő), András Míra (serdülő) és Csőgör Brigitta (serdülő) is.

Cikkajánló

Aranyérmek sora fiatal triatlonosainktól

Versenyzőink a duatlon szakág iszkaszentgyörgyi szezonnyitó versenyén szerepeltek.

Értékes hatodik hely a Világkupán

Az FTC parasportolója, Lévay Petra remekül helyt állt a törökországi nemzetközi versenyen.

16 arany az FTC triatlonozóitól egyéniben és csapatban

A Regionális Aquatlon Döntőben remekeltek a ferencvárosi fiatalok.

Sikerrel zajlott az Albert Flórián Emlékverseny

Négy egyesület közel 120 sportolója vett részt az eseményen.

FTC-uralom a 2023-as klubrangsorokban

2023-ban is remek évet produkáltak triatlon szakosztályunk sportolói.

Albert-emlékversennyel zárult az év

Közel 160 résztvevője volt az Albert Flórián Aquatlon Emlékversenynek.

Lévay Petra negyedik a tarantói Világkupán

Paratriatlonistánk a nehézségek ellenére érte el ezt a kiváló eredményt.

A Fradi fiatalja abszolút győztes lett

Három éremmel zártak a ferencvárosi triatlonozók a Földrengető Terepduatlon ob-n.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin