2019. október 29.
Megható pillanattal zárult a Fradi egyik váltóversenye
Rekordlétszámú versenyző indult a triatlon szakosztályunk által szervezett Máli Péter Emlékfutáson.

Vasárnap gyönyörű idő fogadta az 5. Máli Péter Emlékfutás résztvevőit az FTC-MVM Sportközpontban. A versenyre minden eddiginél nagyobb számú nevezés érkezett, ugyanis összesen 240 egyéni és 30, négyfős váltó mérte össze tudását. Rajtuk kívül sok szabadidős sportoló, illetve több generációs családok is indultak a rendezvényen.

A kezdő szám a „legkisebbeké” volt. A futáson 33 két-hatéves kisgyerek vette birtokba a rekortán pályát egyedül, vagy szülői kísérettel. A szurkolók nagy tapssal ünnepelték a mosolyogva célba érő kicsiket. Az idősebb korosztályok a sportközpontban kijelölt pályán teljesítették a különböző távokat. Az ötkilométeres versenytávon közel 100 résztvevő állt rajthoz, sokaknak ez volt az első futóversenye. Nagy sikert aratott a verseny történetében most először indított „15 perc séta az egészségért”, amelyen szülők, hozzátartozók és barátok vettek részt. A „Penny Kupa” abszolút győztese Berekméri Levente és Holánszky Laura lett.

A célban minden résztvevő a Penny Market által összeállított befutócsomagot és Fradi címerével ellátott befutóérmet vehetett át.

Idén is a családi és korosztályos váltók küzdelme bizonyult a legizgalmasabbnak, ahol az idősebb generációból álló „300 felett” csapata okozta a verseny egyik legmeghatóbb pillanatát. Utolsó versenyzőjüket a gyerekek népes hada kísérte végig a 400 m körön, bizonyítva, hogy a sport szeretetében nincsenek életkori határok. A legeredményesebb iskolának idén is a tordasi Sajnovics János Általános Iskola bizonyult, míg a legsportosabb család címet a Mudra család érdemelte ki.

A verseny végén értékes tombolanyeremények kerültek kisorsolásra a Ferencvárosi Torna Club és a Mindenki Triatlonja Alapítvány jóvoltából.

A verseny kiemelt támogatója volt a Ferencvárosi Torna Club, a Penny Market, IX. kerület Önkormányzata, az Emberi Erőforrás Minisztériuma és Budapest Önkormányzata. A frissítésről idén is a High5 Sports Nutrition gondoskodott.

2020-ban ismét találkozunk a Máli Péter Emlékfutáson!

Cikkajánló

16 arany az FTC triatlonozóitól egyéniben és csapatban

A Regionális Aquatlon Döntőben remekeltek a ferencvárosi fiatalok.

Sikerrel zajlott az Albert Flórián Emlékverseny

Négy egyesület közel 120 sportolója vett részt az eseményen.

FTC-uralom a 2023-as klubrangsorokban

2023-ban is remek évet produkáltak triatlon szakosztályunk sportolói.

Albert-emlékversennyel zárult az év

Közel 160 résztvevője volt az Albert Flórián Aquatlon Emlékversenynek.

Lévay Petra negyedik a tarantói Világkupán

Paratriatlonistánk a nehézségek ellenére érte el ezt a kiváló eredményt.

A Fradi fiatalja abszolút győztes lett

Három éremmel zártak a ferencvárosi triatlonozók a Földrengető Terepduatlon ob-n.

Legyél te is a Fradi triatlonosa!

Az FTC triatlon szakosztálya várja a sportolni és versenyezni vágyó kezdőket és haladókat. Jelentkezz most!

Szép eredmény fiatal triatlonosunktól

Gyalog Ákos Lengyelországban képviselte az FTC-t.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin