2020. szeptember 19.
Bajnoki a Hajósban a Magyar Kupa Négyes Döntő jegyében
A BVSC elleni bajnokival készül az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata a jövő hétvégi Magyar Kupa végjátékra.

Ezúttal egy nehezebb mérkőzés vár a címvédőre a férfi vízilabda ob I-ben, hiszen a Szeged 16-6-os, valamint a Debrecen 23-7-es legyőzése után azzal a BVSC-vel találkozik, amely az erősorrend és a játékosállomány alapján a nagy négyes mögött az 5. hely megszerzését célozhatja meg a bajnokságban. A vasárnapi FTC-BVSC mérkőzés a korábbi időponthoz képest negyed órával korábban, vagyis 16:15-kor kezdődik a Hajós Alfréd Uszodában. Hogy minek köszönhető a helyszínválasztás, az kiderül előzetesünkből. 

KELLEMETLEN ELLENFÉL

Az FTC augusztus első hetében már összemérhette tudását a zuglóiakkal a Magyar Kupában, ahol végül 15-10-re nyerni tudott a zöld-fehér együttes, ám a BVSC alaposan megnehezítette Varga Zsolt csapatának dolgát. 0-2-s hátrányból kellett fordítani, ami egy 5-0-s rohammal sikerült is a nagyszünetre, de utána jött újabb két szoros negyed (3-4, 5-4). Összességében uralta a találkozót a Fradi, de a kék-sárgák utána majdnem megfogták a Filipoviccsal felálló Szolnokot, amely csak öt másodperccel a vége előtt tudta megnyerni a meccset 12-11-re. Csapatunk az elmúlt napokban többször is videózott, hogy kielemezze a hibákat, hogy a BVSC ezúttal rövid időre se lepjen meg minket.

FÓKUSZBAN A MAGYAR KUPA

Játékosaink a két hetes karantén után jóformán csak edzésre mozdulnak ki otthonukból, hiszen a cél, hogy elkerüljék a fertőzésveszélyt és mindenki ott lehessen a Magyar Kupa végjátékában. A Magyar Vízilabda Szövetség mindenképpen szeretné megrendezni a szeptember 26-27-re tervezett Négyes Döntőt, a szereplést pedig nem kockáztathatja meg a Fradi, így pólósaink kerülik a közösségi tereket és még az FTC-MVM Sportközpontban sem érintkeznek más sportolókkal. A szakmai stáb is mindent megtesz annak érdekében, hogy gördülékenyen menjen a felkészülés a jövő hétvégi meccsekre, ezért a BVSC elleni bajnokit is a Hajósba visszük, hogy játékosaink szokják a Magyar Kupa helyszínét és a nyitott medencét, amiben merőben más játszani, mint a népligeti fedett uszodában.

NINCS ZÁRT KAPU!

A vasárnapi FTC-BVSC mérkőzés nem zárt kapus, úgyhogy szeretettel várjuk a szurkolókat, valamint az érdeklődőket, ám kérünk mindenkit, hogy tartsák be az FTC Vízilabda Szakosztálya által hozott biztonsági és higiéniás intézkedéseket.

Legyünk tekintettel egymásra, ezért nagyon kérünk mindenkit, hogy aki betegnek érzi magát, lázas, influenzaszerű tüneteket produkál, esetleg ízlelését, vagy szaglását veszítette, az NE jöjjön el a mérkőzésre, ezzel elkerülve a többi látogató egészségének, és az esemény biztonságos lebonyolításának veszélyeztetését.

Kérjük mindenkit, hogy ügyeljenek a távolságtartásra és kísérőjükön kívül mással NE érintkezzenek. A Hajós Alfréd uszoda területén kézfertőtlenítőket helyezünk el, melyek használata KÖTELEZŐ! Maszk viselése ajánlott.

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

FÉRFI VÍZILABDA OB I

Alapszakasz 5. forduló, 2020. szeptember 20., vasárnap 16:15

Budapest, Margitsziget – Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda

FTC-TELEKOM WATERPOLO – BVSC-ZUGLÓ

Jegy: 1000 Ft

Tv-közvetítés: M4 Sport

Cikkajánló

Két fradistával Európa-bajnok Magyarország!

A lányok után az U15-ös fiú vízilabda-válogatott is Európa-bajnok lett, 10-5-re verte a spanyolokat a döntőben

Eb-döntőben a fiúk is! Megismétlik a lányok aranyát?

Az U15-ös fiú magyar vízilabda-válogatott két ferencvárosi játékossal a soraiban vasárnap Eb-döntőt vív.

Döntetlen a spanyolokkal, ezüst a BENU-kupán

A magyar férfi vízilabda-válogatott fradistákkal a soraiban 11-11-re végzet Spanyolországgal a Margitszigeten.

Horvát győzelem a Margitszigeten

A férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya két fradistát is pihentetett a szombati mérkőzésen.

Varga-parádéval győztünk a BENU-kupa nyitányán

Férfi vízilabda-válogatottunk 19-14-re legyőzte az oroszokat a Margitszigeten.

Mélységek és magasságok

A FradiMédia exkluzív évértékelő interjúja Varga Zsolttal - VIDEÓ!

Nyolc fradista pólós az olimpián! Íme, a keretek!

A magyar férfi és női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya is kihirdette az olimpiára utazó keretet.

Két nap, két győzelem a horvátok ellen

A magyar férfi vízilabda-válogatott előbb 12-10-re, majd 15-10-re is legyőzte déli szomszédunkat.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most