2021. január 6.
Erősödő partneri együttműködés a BioTechUSA-val
Férfi vízilabdacsapatunk megerősítette partneri kapcsolatát a BioTechUSA-val.

Az FTC-Telekom Waterpolo Bajnokok Ligája, magyar bajnoki és Magyar Kupa címvédő vízilabda csapata sikeresen megerősítette partneri kapcsolatát a BioTechUSA-val, Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójával és forgalmazójával.

Mind a vízilabda szakosztályunk elnöke, mind a BioTechUSA marketingvezetője kiemelte, hogy az együttműködés keretében központi szerepet játszik a csapat sportcélú táplálkozással kapcsolatos ismeretinek elmélyítése, a BioTechUSA szakértőinek segítségével.

„Szakosztályunk egy páratlanul sikeres időszakot él meg, a BioTechUSA szakértői csapata pedig már évek óta részese a győzelmeinknek, a kupák és címek elhódításának. Éppen ezért az első gondolat részemről az, hogy megköszönjem eddigi támogatásukat és a belénk vetett bizalmukat. Együttműködésünk mostani meghosszabbítása is mutatja, hogy szakosztályunk és a BioTechUSA pár évvel ezelőtti egymásra találása mindkét félnek hasznos és előnyös partneri kapcsolatot eredményezett. Kétségtelen tény, hogy a rengeteg munka és edzés, amit sportolóink végeznek a sikerek érdekében, nehezen lenne kivitelezhető a megfelelő étrend és életmód kialakítása nélkül. A BioTechUSA a professzionális termékeivel és munkatársainak szakértelmén keresztül biztosítja vízilabdázóinknak azt, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjanak teljesíteni a sportban. Bízom benne, hogy még hosszú évekig folytatódik a partneri kapcsolatunk és abban is, hogy további sikerekkel leszünk képesek meghálálni a támogatást” - fejtette ki az együttműködés meghosszabbításával kapcsolatban Madaras Norbert, az FTC vízilabda szakosztályának elnöke.

„A BioTechUSA több, mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, és ez idő alatt nemcsak a termékeink fejlesztésén dolgoztunk folyamatosan, hanem a tudatos táplálkozással és étrend-kiegészítéssel kapcsolatos szaktudásunk tökéletesítésén is - mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. - Fontosnak tartjuk, hogy az általunk támogatott élsportolókat és csapatokat ne csak kifejezetten rájuk szabott termékcsomagokkal segítsük, hanem magasan képzett szakértői csapatunk által, a sporttáplálkozás témakörében edukációt is biztosítsunk számukra. Szeretnénk, ha a kiegyensúlyozott, tudatos táplálkozás minél több ember életének része lenne, legyen szó hobbi- vagy élsportolóról. Szerencsére egyre több profi, kiemelkedő eredményeket elérő csapattal és sportolóval dolgozunk együtt, akik dinamikusak, lendületesek, teljesítményorientáltak, ami tökéletes összhangban áll a BioTechUSA márkaprofiljával is. Az FTC-Telekom Waterpolo csapata szintén ezekkel a jelzőkkel büszkélkedhet, ezért nagy örömmel és elhivatottsággal várjuk a további közös munkát.”

Cikkajánló

Fiatal kerettel is meggyőző siker a bajnokságban

Férfi vízilabdacsapatunk magabiztosan őrizte meg veretlenségét hazai pályán a Miskolc ellen az OB I-ben.

Hazai pólóbajnoki következik a Miskolc ellen

Az FTC a Bajnokok Ligája után a Népligetben játszik az OB I-ben, a veretlenség megőrzése a cél.

VIDEÓ: Egy jó erős Feketét?

Sportolóink jótékonysági akció keretében néhány órára baristának álltak egy budapesti kávézóban – VIDEÓ!

Vereség a BL második fordulójában Bresciában

Férfi vízilabdázóink minden hibáját könyörtelenül kihasználták az olaszok.

Férfi vízilabda BL: Bresciában is a győzelem a cél

A tavalyi bronzcsata után a csoportkör második fordulójában találkozik az FTC-Telekom az olasz csapattal.

MK-sorsolás: a Vasas jön az elődöntőben

December 9-10-én rendezik a férfi vízilabda Magyar Kupa négyesdöntőjét a Komjádi uszodában.

Gyászolunk: elhunyt Csapó Gábor

Az egykori vízilabdázó 2003-ban és 2004-ben vezetőedzőként tevékenykedett szakosztályunknál.

Kettős győzelemmel az MK négyes döntőjébe!

Férfi vízilabdacsapatunk négy góllal nyert a visszavágón, a Komjádit is felavattuk a BVSC ellen.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin