2021. január 6.
Erősödő partneri együttműködés a BioTechUSA-val
Férfi vízilabdacsapatunk megerősítette partneri kapcsolatát a BioTechUSA-val.

Az FTC-Telekom Waterpolo Bajnokok Ligája, magyar bajnoki és Magyar Kupa címvédő vízilabda csapata sikeresen megerősítette partneri kapcsolatát a BioTechUSA-val, Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójával és forgalmazójával.

Mind a vízilabda szakosztályunk elnöke, mind a BioTechUSA marketingvezetője kiemelte, hogy az együttműködés keretében központi szerepet játszik a csapat sportcélú táplálkozással kapcsolatos ismeretinek elmélyítése, a BioTechUSA szakértőinek segítségével.

„Szakosztályunk egy páratlanul sikeres időszakot él meg, a BioTechUSA szakértői csapata pedig már évek óta részese a győzelmeinknek, a kupák és címek elhódításának. Éppen ezért az első gondolat részemről az, hogy megköszönjem eddigi támogatásukat és a belénk vetett bizalmukat. Együttműködésünk mostani meghosszabbítása is mutatja, hogy szakosztályunk és a BioTechUSA pár évvel ezelőtti egymásra találása mindkét félnek hasznos és előnyös partneri kapcsolatot eredményezett. Kétségtelen tény, hogy a rengeteg munka és edzés, amit sportolóink végeznek a sikerek érdekében, nehezen lenne kivitelezhető a megfelelő étrend és életmód kialakítása nélkül. A BioTechUSA a professzionális termékeivel és munkatársainak szakértelmén keresztül biztosítja vízilabdázóinknak azt, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjanak teljesíteni a sportban. Bízom benne, hogy még hosszú évekig folytatódik a partneri kapcsolatunk és abban is, hogy további sikerekkel leszünk képesek meghálálni a támogatást” - fejtette ki az együttműködés meghosszabbításával kapcsolatban Madaras Norbert, az FTC vízilabda szakosztályának elnöke.

„A BioTechUSA több, mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, és ez idő alatt nemcsak a termékeink fejlesztésén dolgoztunk folyamatosan, hanem a tudatos táplálkozással és étrend-kiegészítéssel kapcsolatos szaktudásunk tökéletesítésén is - mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. - Fontosnak tartjuk, hogy az általunk támogatott élsportolókat és csapatokat ne csak kifejezetten rájuk szabott termékcsomagokkal segítsük, hanem magasan képzett szakértői csapatunk által, a sporttáplálkozás témakörében edukációt is biztosítsunk számukra. Szeretnénk, ha a kiegyensúlyozott, tudatos táplálkozás minél több ember életének része lenne, legyen szó hobbi- vagy élsportolóról. Szerencsére egyre több profi, kiemelkedő eredményeket elérő csapattal és sportolóval dolgozunk együtt, akik dinamikusak, lendületesek, teljesítményorientáltak, ami tökéletes összhangban áll a BioTechUSA márkaprofiljával is. Az FTC-Telekom Waterpolo csapata szintén ezekkel a jelzőkkel büszkélkedhet, ezért nagy örömmel és elhivatottsággal várjuk a további közös munkát.”

Cikkajánló

Komjádi Kupa: 11 gólos siker az OSC ellen

Az FTC ifjúsági csapatából többen is kiválóan teljesítettek a 18-7-es győzelem során.

Nyíri Zoltán: „A magyar póló közös sikere a két kvóta”

Az FTC ügyvezető alelnöke a vízilabda-válogatottak sikeréről és olimpiai várakozásairól nyilatkozott – INTERJÚ

Egygólos siker pólósainktól a Szeged otthonában

Minden erőnkre szükség volt a végig lelkes Szeged 9-8-as legyőzéséhez.

Juniorokkal kiegészülve utazunk Szegedre

Több fiatal is debütálhat a felnőtt OBI-ben.

Nehezített pályán

Az FTC vízilabda szakosztályának közleménye a bajnoki és BL címvédő csapatot sújtó koronavírus-fertőzésről.

Varga-tripla és háromgólos siker a Vasas ellen

Férfi pólósaink 8-5-ös győzelmet arattak a Vasas otthonában az első 2021-es bajnokin.

A Vasas ellen nyitjuk a 2021-es évet

Varga Zsolt csapata teljes kerettel, a három pont reményében ugrik medencébe.

Magyarország hatodik; Fradista aranyérem a Világligában

Jansik Szilárd és Sedlmayer Tamás is betalált a szerbeknek • Görögország Fountoulisszal megnyerte a tornát.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most