2021. január 6.
Erősödő partneri együttműködés a BioTechUSA-val
Férfi vízilabdacsapatunk megerősítette partneri kapcsolatát a BioTechUSA-val.

Az FTC-Telekom Waterpolo Bajnokok Ligája, magyar bajnoki és Magyar Kupa címvédő vízilabda csapata sikeresen megerősítette partneri kapcsolatát a BioTechUSA-val, Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójával és forgalmazójával.

Mind a vízilabda szakosztályunk elnöke, mind a BioTechUSA marketingvezetője kiemelte, hogy az együttműködés keretében központi szerepet játszik a csapat sportcélú táplálkozással kapcsolatos ismeretinek elmélyítése, a BioTechUSA szakértőinek segítségével.

„Szakosztályunk egy páratlanul sikeres időszakot él meg, a BioTechUSA szakértői csapata pedig már évek óta részese a győzelmeinknek, a kupák és címek elhódításának. Éppen ezért az első gondolat részemről az, hogy megköszönjem eddigi támogatásukat és a belénk vetett bizalmukat. Együttműködésünk mostani meghosszabbítása is mutatja, hogy szakosztályunk és a BioTechUSA pár évvel ezelőtti egymásra találása mindkét félnek hasznos és előnyös partneri kapcsolatot eredményezett. Kétségtelen tény, hogy a rengeteg munka és edzés, amit sportolóink végeznek a sikerek érdekében, nehezen lenne kivitelezhető a megfelelő étrend és életmód kialakítása nélkül. A BioTechUSA a professzionális termékeivel és munkatársainak szakértelmén keresztül biztosítja vízilabdázóinknak azt, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjanak teljesíteni a sportban. Bízom benne, hogy még hosszú évekig folytatódik a partneri kapcsolatunk és abban is, hogy további sikerekkel leszünk képesek meghálálni a támogatást” - fejtette ki az együttműködés meghosszabbításával kapcsolatban Madaras Norbert, az FTC vízilabda szakosztályának elnöke.

„A BioTechUSA több, mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, és ez idő alatt nemcsak a termékeink fejlesztésén dolgoztunk folyamatosan, hanem a tudatos táplálkozással és étrend-kiegészítéssel kapcsolatos szaktudásunk tökéletesítésén is - mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. - Fontosnak tartjuk, hogy az általunk támogatott élsportolókat és csapatokat ne csak kifejezetten rájuk szabott termékcsomagokkal segítsük, hanem magasan képzett szakértői csapatunk által, a sporttáplálkozás témakörében edukációt is biztosítsunk számukra. Szeretnénk, ha a kiegyensúlyozott, tudatos táplálkozás minél több ember életének része lenne, legyen szó hobbi- vagy élsportolóról. Szerencsére egyre több profi, kiemelkedő eredményeket elérő csapattal és sportolóval dolgozunk együtt, akik dinamikusak, lendületesek, teljesítményorientáltak, ami tökéletes összhangban áll a BioTechUSA márkaprofiljával is. Az FTC-Telekom Waterpolo csapata szintén ezekkel a jelzőkkel büszkélkedhet, ezért nagy örömmel és elhivatottsággal várjuk a további közös munkát.”

Cikkajánló

Elvették szezonbeli veretlenségünket

Hiába küzdött az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapata, kikapott az Olympiakosz otthonában a BL-ben.

Harc az athéni katlanban

Akár már kedd este bejuthat a BL Final Fourba az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata az Olympiakosz ellen.

A döntőért küzd mindkét csapatunk

Az FTC női együttesének a Dunaújvárost, a férfi pólósoknak az OSC-t kell legyőzniük a fináléért.

20/20 – veretlenül fordulunk rá a rájátszásra

Az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata 16-7-re nyert a Kaposvár ellen a középszakasz utolsó fordulójában.

Már az elődöntőre és a BL-rangadókra készülünk

A bajnokság középszakaszának utolsó mérkőzését a Kaposvár együttese ellen játszák férfi pólósaink.

Vásárolj jegyet elővételben két BL-rangadóra is!

Május 3-án a Brescia, majd május 14-én a Barceloneta ellen küzdenek férfi pólósaink a Komjádiban.

Kiütéses siker a Honvéd otthonában

A BL-re készülő FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata 23-9-re legyőzte a Honvédot a bajnokság középszakaszában.

Nagy küzdelemre készülünk a Honvéd ellen

Két BL-rangadó előtt a Honvéd és a Kaposvár ellen zárják férfi pólósaink a bajnoki középszakaszt.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin