2019. március 26.
Mesés hely és nagy csata
Barcelona tengerpartján játszik nagyon fontos Bajnokok Ligája rangadót az FTC-Telekom Waterpolo.

Az eddigi idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzéseinkkel ellentétben, ezúttal egy nappal korábban, már hétfő este elutazott a meccs helyszínére az FTC-Telekom férfi vízilabda-csapata. Így a Barceloneta elleni találkozó előtti napon kipihenve ébredtek a játékosok, akiknek egy teljes napjuk volt az akklimatizálódásra. A reggelit követően buszra szállt az együttes és rövid utazás után megérkezett a Club Natatió Atlétic-Barceloneta otthonába, amely a tengerpart közvetlen közelében található. Bemelegítés a napon a fantasztikus panoráma előtt, majd másfél órás edzés következett egy kis taktikázás. 

Este is várt még egy gyakorlás a csapatra, ám előtte a barcelonai konzulátus meghívására a Camp Nou Stadion szomszédságában található Futballáriumba látogattak el a Ferencváros pólósai. A magyar sportbárban, melyet még az FC Barcelona korábbi klasszisa Andrés Iniesta is látogat, a főkonzul Dr. Kovács Barnabás és a hely tulajdonosa Büki Péter köszöntötte csapatunkat. 

De visszatérve a szerdai meccsre, hiszen mégiscsak ezért érkeztünk a katalán fővárosba... A két együttes ősszel már találkozott a Komjádi uszodában, ahol nagy csatában végül kikaptunk 9-8-ra. Hozzá kell tenni, hogy akkor egy hatalmas győzelem után fogadtuk a Barcelonetát, ugyanis öt nappal korábban elhódítottuk az Európai Szuperkupát a BL-címvédő Olympiakosz Piresz ellen, ami mindamellett, hogy önbizalommal töltötte fel a játékosokat, fizikálisan rengeteget kivett belőlük. 

Ezúttal viszont egy fájó vereség után játszunk a Barcelonettával, mivel hazai medencében veszítettük el a bajnoki veretlenségünket az OSC ellen. Ezután szeretnénk talpra állni és hazavinni a három pontot, mellyel ráadásul meg is előznénk szerdai riválisunkat a csoportban és feljönnénk a harmadik helyre. 

"Fontos mérkőzés lesz a szerdai a csoport végkimenetele szempontjából, mivel azonos pontszámmal áll a két csapat. Éppen ezért kiélezett találkozóra számítok. Nyilvánvalóan mindent megteszünk azért, hogy nyerjünk idegenben, már csak azért is, mert még mindig fáj, hogy az otthoni mérkőzést elveszítettük ellenük. Akkor először mi vezettünk, aztán ők, feljöttünk megint, de a végén már nem tudtunk fordítani. Most visszavágnánk és hazavinnénk a pontokat." - mondta vezetőedzőnk, Varga Zsolt

LEN FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA

Csoportkör 11. forduló, 2019.03.27., szerda 19:15

CNA BARCELONETA (3.) - FTC-TELEKOM WATERPOLO (4.)

Élő stream: ITT

Cikkajánló

AZ ELŐDÖNTŐRE MÁR JÖHETNEK NÉZŐK!

A csütörtöki FTC-OSC bajnoki elődöntőre 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet belépni!

Öt gólos siker az elődöntő első mérkőzésen!

Magabiztos győzelemmel kezdte az elődöntőt és hátránya ledolgozását az FTC-Telekom Waterpolo.

Harc a döntőért, kezdődik az elődöntő!

Az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata szerdán ismét idegenben az OSC csapata ellen mérkőzik.

Vereséget szenvedtünk, idegenben kezdjük az elődöntőt

Az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata vereséget szenvedett az alapszakasz utolsó fordulójában.

Következik az OSC, a pályaelőny a tét

Az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata az OSC ellen ugrik vízbe vasárnap.

Magabiztos játékkal győztünk Szolnokon

Az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata legyőzte az eddig veretlen listavezetőt.

A listavezetőhöz látogatunk

Az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata csütörtökön a listavezető Szolnok otthonában ugrik medencébe.

Csoportgyőzelem a Bajnokok Ligájában!

Az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata legyőzte a Tbilisit és csoportja élén végzett a BL-ben.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most