2021. március 16.
Idegenben lépnek pályára csapataink
Az FTC-Telekom Waterpolo női csapata a Dunaújvároshoz látogat, a férfiak Debrecenbe utaznak szerdán.

A múlt héten győzelemmel hangoltak csapataink, Varga Zsolték a Miskolc ellen győztek hazai medencében 18-10-re; míg Béres Gergelyék Szentesre látogattak szombaton és hozták el a kötelező három pontot, 16-7-re és megkezdték a bajnoki hajrát.

Vályi Vanda visszatér korábbi sikerei helyszínére. Az FTC-Telekom Waterpolo női csapatának három mérkőzése maradt az alapszakaszból, egy esetleges szerdai győzelemmel pedig életben tartaná a reményeket a harmadik hely megszerzésére. Nem állnak könnyű feladat előtt lányaink.

Hazai medencében megszorongattuk az újvárosiakat: 2020. november 14-én egy végletekig kiélezett mérkőzésen jól kezdtünk és néggyel is vezettünk, de az utolsó negyedre elolvadt az előny. Nyolc és fél perc gólcsendünknek köszönhetően értek utol bennünket, de a vezetést nem adtuk ki a kezünkből, Máté Zsuzsanna emberelőnyből talált be, majd Garda Krisztina ötméteresből ismét egalizált. Tóth-Csabai Dóra negyedik találata után 11-10-re vezettünk 22 másodperccel a vége előtt, de a másik oldalon Szilágyi Dorottya is negyedik gólját lőve egy szekundummal a dudaszó előtt kiegyenlített a Népligeti uszodában, így 11-11-es végeredménnyel bravúros pontosztozkodást könyvelhettünk el, kissé csalódottan.

A Dunaújváros legutóbb a Honvéd ellen ugrott medencébe a bajnokságban és hazai környezetben 31-2-es sikerrel hangolt az Euroliga visszavágóra a Róma ellen. A kinti döntetlen után, otthon 10-6-ra megnyerve 16 év után jutott négyesdöntőbe az újvárosi csapat.

Március 20-án a következő ellenfél BHSE, április 10-én pedig az alapszakasz utolsó mérkőzésén fogadjuk a harmadik BVSC-t.

Lépésről-lépésre

Férfi csapatunk Debrecenbe utazik és játszik szerdán. A legutóbbi látogatásunk alkalmával 2019 októberében 20-9-re nyertünk, többek között Jansik Szilárd és Sedlmayer Tamás három-három találatával. Augusztusban a Hajós Alfréd Sportuszodában múltuk felül a cívisvárosiakat 14-4-re a Magyar Kupában; Vigvári Vendel ötöt góljával. A bajnokságban szeptemberben fogadtuk aktuális ellenfelünket a Népligetben, de a 2-2-ig szoros meccsen végül 23-7-re múltuk felül a hajduságiakat.

A Debrecen legutóbb november végén győzött a Szentes ellen idegenben 9-10-re. Az előző mérkőzésén pedig 18-9-re veszített az OSC vendégeként a bajnokság 14. helyén, 7 ponttal álló csapat.

A Ferencvárosban hamarosan mindenki egészséges és Varga mester kemény edzésekkel dolgoztatja a keretet, hogy újra csúcsformában játszhasson a csapat. A bajnokság alapszakaszából kilenc mérkőzés maradt, a Bajnokok Ligája hajrá és a Final 8 előtt pedig minden mérkőzéssel közelebb kell kerülnünk a top formánkhoz, hogy újabb trófeákat zsebeljünk be és folytassunk fantasztikus sorozatunkat.

2021.03.17. szerda

Férfi OB I
Debrecen–FTC-Telekom - 18:00
Zárt Kapu

 

Női OB I 
Dunaújváros–FTC Telekom - 19:00
Zárt Kapu

"
"
Cikkajánló

Most jön csak a java

A OB I alapszakaszának utolsó mérkőzését a BVSC ellen fogja játszani az FTC-Telekom női vízilabdacsapata.

Fölényes győzelem Szegeden

Készülve a bajnoki elődöntőre, magabiztosan nyertek női pólósaink 20-6-ra Szegeden.

Jön az alapszakasz utolsó idegenbeli meccse

Tíz napon belül másodszor is találkozik az FTC-Telekom női vízilabdacsapata a Szegeddel.

A vége fölényes győzelem lett

Magabiztos, 15-10-es sikert aratott az FTC-Telekom női vízilabdacsapata a III. kerületi TVE otthonában.

Már az elődöntőre hangolódunk

Szombat este 18 órakor a III.Kerületi TVE otthonába látogat a FTC-Telekom női vízilabdacsapata.

Fiatalokkal a csapatban nyertünk a Népligetben

18-7-es magabiztos győzelmet aratott az FTC női vízilabdacsapata a Szeged elleni bajnokin.

Kezdődik az alapszakasz hajrája

Szerda este a Szegedet fogadja a Népligetben az FTC-Telekom női vízilabdacsapata.

Vereség az UVSE ellen

Női vízilabdacsapatunk 15-9-re kikapott az UVSE vendégeként.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin