2021. november 23.
Tarts velünk egy akadálymentes jövőért!
Szemléletformáló kampányt indított a Szerencsejáték Zrt.

Hazánk Európa- és világbajnok vízilabdázója, Drávucz Rita is fontos szereplője a Szerencsejáték Zrt. országos szemléletformáló kampányának.

A nemzeti lottótársaság évek óta zászlóshajó szerepet vállal a fogyatékosságügy területén, amelyet most széleskörű országos szemléletformáló kampány indításával emel új szintre. Az évvégi kampány személyes, inspiráló történeteken keresztül mutatja be az elfogadás történeteit, és csatlakozásra hív a mindennapokban egy aktív, cselekvő közösségbe.

Az akadálymentes jövő nemcsak a fizikai korlátok lebontásával érhető el, hanem a gondolatokban is meg kell kezdődnie. Az érdeklődők a www.tartsvelunk.hu weboldalon tájékozódhatnak a pozitív történetekkel, példákkal. 

A társadalmi felelősségvállalást szívügyének tekinti az egyik legeredményesebb magyar vízilabdázó, Drávucz Rita is, akinek kislánya, Flóra egy ritka genetikai rendellenességgel született, ami miatt az izomzata nem tudott felépülni.

A mosolygós, csupaszív Flóra édesanyja mindent megtesz azért, hogy segítsen kislányának és sorstársainak, hogy a lehető leginkább megtapasztalhassák az épek közötti életet.

„Azért dolgozom a mindennapokban, hogy a világot még jobban érzékenyítsük, hogy a társadalom minden hasonló helyzetben lévő embert befogadjon és figyeljen oda rájuk” – mondta Drávucz Rita a kampány részeként készült kisfilmek egyikében. 

A Szerencsejáték Zrt. 2017 óta fordítja a Nagykarácsony sorsjegy bevételeinek egy részét befogadó játszóterek tervezésére és létrehozására, az országos kezdeményezés révén 2022 év végéig összesen 23 befogadó játszóteret adnak át Budapesten és vidéken.

A Tarts velünk! kampány alappillére egy külön erre a célra létrehozott, az ügyet ténylegesen bemutató, szemléletformáló és integrációt elősegítő tematikus microsite (www.tartsvelunk.hu). Az akadálymentes (AAA) felület három témakörben (közösség, hétköznapi hősök, követendő példák), folyamatosan frissülő szöveges és videós tartalmakkal mutatja be az ismert és kevésbé ismert érintettek inspiráló életútjait, valamint azokat a pozitív nagyvállalati példákat, amelyek bárki számára igazodási pontok lehetnek.

"
"
Cikkajánló

Hatalmas siker Dunaújvárosban!

Az elején és a végén vezetve sikerült legyőzni az ezüstérmes DFVE-t.

Leendő Euroliga-ellenfelünk következik az OB1-ben

Az eddig hibátlan Dunaújvároshoz utazik a veretlen női csapatunk.

Női MK-negyeddöntő az UVSE-vel!

Csúcsrangadót játszanak a lányok a Magyar Kupában december elején.

A lányok Spanyolországba utaznak az Euroligában

Sabadellben a házigazda, a Mataró és a Dunaújváros lesz az ellenfelünk decemberben.

Fölényes győzelem és továbbjutás

Utolsó selejtezőjén hamar döntésre vitte a dolgot a női csapatunk, és továbbjutott az Euroligában.

Az eleje és a vége nem sikerült

A meccs közepén nagyot küzdött a női csapatunk, ám 8–4-re kikapott a Romától.

Sima siker a Tetteroo ellen

Az Euroliga-selejtező harmadik napján a második győzelmét is megszerezte női csapatunk.

A második meccs már meglett

Végülis magabiztosan, háromgólos győzelmet aratott a női csapatunk az Euroliga-selejtező második napján.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most