2024. március 23.
Az egyenlítés a cél az elődöntő második meccsén
Kevesebb, mint 24 órával az első összecsapás után már jön is a következő meccs a Csíkszeredai Sportklub ellen.

Amint arról beszámoltunk, immáron 31-szeres magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk a Csíkszeredai Sportklubbal csap össze az Erste Liga 2024-es rájátszásának elődöntőjében. A két csapat párharca az elmúlt 5-6 évben igazi presztízsrangadóvá nőtte ki magát, így rendkívül izgalmas mérkőzésekre lehetett számítani a négy győzelemig tartó párharc során. Ennek megfelelően alakult a széria első, pénteki találkozója is, amelyen látszott, hogy a szerdán még létfontosságú negyeddöntőt játszó Csíkszereda meccsből, lendületből érkezett, míg a mieink egy kicsit lassabban vették fel újra a playoff-tempót a közel egyhetes kihagyás után (a Fradi már múlt szombaton bebiztosította elődöntős szereplését a DEAC elleni ötödik meccsen aratott győzelemmel). Bár kétszer is tudtunk egyenlíteni, és már-már úgy nézett ki, hosszabbításba torkollik az összecsapás, alig egy perccel a vége előtt a Sportklub emberelőnyből belőtte a győztes gólt, majd üres kapura végleg lezárta a mérkőzést, így megnyerte az első meccset, és elvette a mieink pályaelőnyét.

A két csapatnak kevesebb, mint 24 órája volt a regenerációra, és arra, hogy felkészüljön a következő találkozóra, hiszen szombaton már kora délután, egészen pontosan 14:05-kor bedobják a korongot a Tüskecsarnokban. Az első meccset követő nyilatkozatában vezetőedzőnk, Fodor Szabolcs elmondta, hogy az első meccset végül a speciális játéknak köszönhetően nyerte meg a Csíkszereda, hiszen négyből három emberelőnyüket gólra váltották, így ezen mindenképpen változtatnia kell a Fradinak, vagy kevesebb kiállítás, vagy az emberhátrányos védekezés feljavulásának formájában. A második harmadban már határozottan jobban mentek ki a jégre a mieink, így jobb volt a játék képe, amit, ha át tudnak menteni a szombati mérkőzésre, akkor egyenlíthetnek a párharcban. Ez nem csak azt jelentené, hogy 1-1-es összesített állással utaznánk Csíkszeredába, de azt is, hogy biztosan visszakerülne még legalább egyszer a párharc a Tüskecsarnokba, egy jövő pénteki ötödik mérkőzésre.

Jegyek online elővételben kaphatóak az Eventim hálózatában IDE kattintva, valamint a mérkőzések napján, amennyiben marad belépő, a hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál a Magyar Tudósok körútja felől. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatóak meg! Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges, az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor.

Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy minden esetben kizárólag a vendégszektorba vásároljanak belépőt, vendégszurkolók belépése a hazai szektorokba nem megengedett, még érvényes hazai belépő birtokában sem! Semleges szurkolók belépése a hazai szektorokba korlátozás nélkül lehetséges, ám amennyiben konfliktus alakul ki a hazai és a semleges szurkolók között, a biztonsági szolgálatnak jogában áll az érintetteket felszólítani a csarnokból való távozásra.

Férfi Jégkorong, Erste Liga, rájátszás, elődöntő, 2.mérkőzés
FTC-Telekom – SC Csíkszereda
2024. március 23., szombat 14:05, Tüskecsarnok

Jegyek: ITT
Élő közvetítés: M4 Sport+

Cikkajánló

Galajda Zsomboré a szezon Fradi-gólja

A tavaly nyáron érkezett fiatal játékos elődöntős találatát szavazták meg a szurkolóink az év legjobbjának.

Távozik két cseh és egy finn játékos

Jégkorong szakosztályunk egy támadója és két védője nem hosszabbít szerződést a Ferencvárossal.

Erste Liga-idényünk számokban

A jégkorongos klubszezon végeztével felelevenítjük az idény mérföldköveit a számok tükrében.

A SZEZON FRADI-GÓLJA - SZAVAZÁS

Látványos cselek, remek csapatmunka – szurkolóink dönthetnek, melyik volt a szezon legszebb hokis Fradi-gólja!

Nem lesz ott a világbajnokságon a Fradi védője

Férfi jégkorongcsapatunk hátvédje, Seregély Máté sérülés miatt kihagyja a bolzanói Divízió I/A vb-t.

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin