2023. május 27.
Minden, amit a bajnokavató fiesztáról tudni kell!
Részletesen bemutatjuk az ingyenes programsorozatot, amely az MVM Dome-nál vasárnap 15 órától kezdődik!

Férfi labdarúgócsapatunk már a bajnokság 30. fordulójában megszerezte története 34. NB I-es bajnoki címét. A zsinórban ötödik OTP Bank Liga-elsőséget – az elmúlt évek emlékezetes fiesztáihoz hasonlóan – idén is felejthetetlennek ígérkező bajnokavatón szeretnénk a szurkolókkal közösen megünnepelni.

Amint arról korábban beszámoltunk, május 28-án mindenkit várunk az MVM Dome-ba! A meccsjegy.fradi.hu oldalon megváltott ingyenes, úgynevezett regisztrációs jeggyel a 15 órakor kezdődő bajnokavatón az MVM Dome előtt 15 órától 20 óráig gyerekprogramok, mini futball aréna, interaktív játékok, a Fradi Kamion és egyéb aktivitás várja a szurkolókat.

Íme, a részletes programok!

A Fradi Kamionban megtekinthetik a Fradi Múzeum kiállítását, illetve vásárolhatnak a Fradi Shop értékesítési pontján. A Fradista leszek! című mesekönyv itt is elérhető, ugyanúgy, mint legújabb hazai mezünk is! A kamion előterében fotókat készíthetnek Greenbox fotósátrunknál, de lehetőségük lesz kipróbálni a teqballt, csocsózni, vagy akár csak megpihenni a sörpadoknál.

A Fradi-minibusz a Fradi Shop kínálatával várja a szurkolókat, érdeklődőket, többek között legújabb hazai mezünket is megvásárolhatják.

A gyereknapra tekintettel a legkisebb szurkolóink nagy örömére két nagy ugrálóvárral is készülünk, akik pedig szeretnék próbára tenni ügyességüket, azok kipróbálhatják a dartsfocit, a focirodeót és a kispályás focit. Fontos információ, hogy a 15.30 és 17.00 között megrendezendő minifoci-tornára már lezárult a jelentkezés! Ugyanakkor a torna előtt és után szabad a pálya, bárki játszhat!

Minden korosztály számára garantált szórakozásnak és sportélménynek ígérkezik az S4F park, amely egy nyolc állomásos mozgásalapú, interaktív élménypark. Többek között reakcióidő és lövés-sebesség mérés, egyensúlyjáték, vívó-szimulátor, illetve fejelős- és kapusjáték várja az érdeklődőket.

Az MVM Dome két pontján pedig különleges autós bemutatóval készül a Volkswagen, amely bemutatja öt elektromos autóját. Az aréna VII-es kapujánál az ID.5 GTX, míg a másik négy autó (ID.3, ID.4, ID.5 és ID. Buzz) pedig a III-as kapunál lesz látható.

Különleges programként a Fradi Sas is tiszteletét teszi a Dome-nál. Klubunk élő jelképével 15.00 és 17.30 között találkozhatnak a kilátogató szurkolók a Fradi Kamion mellett, és közös fényképek is készülhetnek Igorral!

Fontos megjegyezni, hogy a bajnokavató minden kültéri és beltéri programja ingyenes, de csak a meccsjegy.fradi.hu felületén kiváltott regisztrációs jeggyel lehet belépni az MVM Dome-ba!

Európa egyik legnagyobb multifunkciós csarnokában pedig 16 órakor kezdődik a Fergeteg Party dj. Dominique-kal, majd közös meccsnézés az óriáskivetítőn. A Mezőkövesd-FTC találkozó után Lotfi Begi és Náksi Attila zenei produkciója következik. Miközben a labdarúgók úton lesznek a főváros felé, a két lemezlovas után zenekari kísérettel élőben fellépnek a Nagy Fradi lemez sztárjai.

A koncert vendég sztárja az Artisjus-díjas, a Magyar Érdemrend lovag- és tisztikeresztjével is kitüntetett legendás bluesénekes, Deák Bill Gyula. A közismerten Ferencváros-érzelmű zenész gyermekkora óta szurkol csapatunknak, s klubunk iránti elkötelezettsége dalaiban is formát önt, gondolhatunk akár a Tetovált lányra, akár a Felszarvazottak balladájára.

A bajnokavató fénypontja pedig az éremátadó, amelyet egy hosszabb közönségtalálkozó zár.

A MECCSJEGY.FRADI.HU-N LEHET INGYENES REGISZTRÁCIÓS JEGYHEZ JUTNI!

Ahhoz, hogy ott legyen az idei fiesztán május 28-án délután és este az MVM Dome-ban, nem kell mást csinálnia, mint amit egy hazai bajnokinkra szóló jegyvásárlásnál szokott. Lépjen be a meccsjegy.fradi.hu-n regisztrált fiókjába (ha még nem regisztrált, s nincs szurkolói kártyája, akkor most még időben megteheti, hogy gondoskodik róla, a kártyáról és kiváltásáról itt talál információkat: https://www.fradi.hu/jegyek/ szurkoloi-kartya), az események közül válassza ki az MVM Dome-ban rendezendő bajnokavatót, s válasszon az önnek tetsző szektorba szóló 0 forintos jegyet. A belépő „megvásárlásával” meg is váltotta ingyenjegyét a bajnokavatóra.

Nagyon fontos, hogy az ingyen megváltott regisztrációs jegyet és egy fényképes személyazonosítót mindenki hozza magával, mert ezek szükségesek a belépéshez!

További fontos információ, hogy a Groupama Arénánál található Jegypénztár és Regisztrációs Központ este 19 óráig nyitva lesz, ahol lehetőség van szurkolói kártyát csináltatni, illetve jegyet vásárolni a fiesztára.

Fontos tudnivaló, hogy a belépéshez nem szükséges a szurkolói kártya felmutatása a helyszínen, elegendő a regisztráció során megkapott ingyenes jegy kinyomtatva, vagy a jegy digitális formában egy fényképes igazolvánnyal együtt bemutatva. A helyszínen értékmegőrzővel is várjuk szurkolóinkat.

Korlátozott számban parkolásra is van lehetőség az MVM Dome P2 és P3 jelű parkolóiban, ide azonban parkolójegyet kell vásárolni, amely szintén a meccsjegy.fradi.hu oldalon érhető el.

A rendezvény ideje alatt A BÜFÉKBEN CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LEHETSÉGES, a szurkolói kártyán lévő feltöltést és készpénzt nem tudunk elfogadni! Az italokat a büfék repohárban kínálják, amelyek a jól ismert token-rendszerben visszaválthatóak.

Jegyvásárlás

Az MVM Dome előtti területen a gyerekeknek is szervezünk ingyenes programokat!

Szurkolói „Fun Zone” és gyereknapi programok az MVM Dome előtti téren

15:00–20:00 Gyerekprogramok, ugrálóvár, mini futball aréna, interaktív játékok, Fradi Kamion, egyéb aktivitások

Ingyenes programok az MVM Dome-ban

15:00 Kapunyitás

16:00-17:30       Fergeteg Party Dj. Dominique-kel

17:30-19:20       Élő közvetítés óriás kivetítőn: Mezőkövesd – FTC mérkőzés

19:30-20:50       Lotfi Begi és Dj. Náksi

20:50-21:30       A Nagy Fradi lemez sztárjai és meglepetésvendégek szuperkoncert

21:30-21:50       Élő közvetítés: Csapatbusz érkezése a Groupama Aréna felszíni parkolójába és ünnepélyes sálfelkötés az Albert-szoborra

21:50-22:00       Az MVM Dome-ba érkezik a csapat!

22:00-22:30       Éremátadó ünnepség a Dome színpadán

22:30-22:50       Csapat közönségtalálkozó, dedikálás a küzdőtéren

A bajnokavató 23:00-ig tart!

Cikkajánló

Fotózkodj a Fradi Sassal a bajnokavató bulin!

Május 28-án 15.00 és 17.30 között az FTC élő jelképe is ott lesz az MVM Dome-nál, a Fradi Kamion mellett!

Bill Kapitány: „Ott leszek a bajnokavatón!”

A blues legenda, Deák Bill Gyula az egyik vendég sztár az FTC bajnokavatóján május 28-án az MVM Dome-ban.

Több mint 34 - bajnokavató az MVM Dome-ban május 28-án

Gyerekprogramok, meccsnézés, koncertek, éremátadó. A meccsjegy.fradi.hu-n regisztrált jeggyel a buli ingyenes!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin