2023. november 27.
A Corona Brassó látogat a Fradihoz
Harmadik alkalommal találkoznak férfi hokisaink a brassóiak csapatával.

A Kontinentális Kupa hétvégét követően erőltetett menetbe kezdet magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunk. Az olaszországi túrát követő héten három mérkőzése is volt a mieinknek, és kivétel nélkül sikerrel vették az akadályokat. Kezdésnek továbbjutottunk a Magyar Kupa negyedik fordulójába, kiütve ezzel a FEHA19 csapatát, majd kétszer is sikerült győzelmet aratni hazai pályán. Elsőként a Dunaújvárosi Acélbikáknak vágtak vissza az októberben elszenvedett vereségért, majd újfent legyőzték tavalyi Erste Liga-döntős ellenfelüket, a Gyergyói HK-t.

Nincs azonban idő pihenni, hiszen ezen a héten is komoly mérkőzések várnak az FTC-Telekom csapatára. Kedden délután már ismét a jégen lesznek játékosaink, hogy a szezonban harmadik alkalommal összecsapjanak a Corona Brassó csapatával. Elsőként a Tüskecsarnokban találkoztak a felek, akkor magabiztos játékkal itthon tartotta a három pontot a Fradi, majd az első erdélyi túrán bár sikerült kiegyenlíteniük a brassóiaknak, végül a zöld-fehérek húzták be a találkozót.

Többször kiemeltük már a mérkőzések előtt, hogy bár vesztett pontok tekintetében igen jól állunk, szükségünk van a pontokra, hiszen annak ellenére, hogy 4-5 meccses lemaradásban is egy pontra vagyunk a tabella elsőtől, ez még nem jelent semmit. Megnézve a jelenlegi állást, keddi ellenfelünk az ötödik, és csak két pont a különbség. Csapatunknak külön érdemes lesz odafigyelni a Brassó jelenlegi házi pontkirályára, Radim Valcharra. A cseh támadó eddig 17 meccsen 14 gólt lőtt, és 11 asszisztot osztott ki, tehát összesen 25 pontot szorgoskodott össze, ezzel pedig jelenleg a ligában a harmadik legtöbb pontot jegyző játékos.

Hogy a Fradi folytatni tudja a nyerő szériát, vagy a Corona Brassó útjukat állja, és megszerzi első győzelmét a Ferencváros ellen a szezonban, az kedden, 18.30-tól a Tüskecsarnokban kiderül.

Jegyeket online elővételben az Eventim hálózatában lehet vásárolni ITT, illetve meccsnapon, amennyiben marad belépő. A hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatóak meg!

Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor. A hazai és vendégjegyekre vonatkozó minden fontos információ IDE KATTINTVA érhető el.

Férfi Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – Corona Brassó
2023. november 28., kedd 18:30, Tüskecsarnok

Jegyek: ITT
Élő közvetítés: Erste Liga TV

Cikkajánló

Új csapatmenedzser jégkorongszakosztályunknál

A nyáron visszavonult rekordbajnok támadó, Tóth Adrián a jövőben a stáb tagjaként segíti tovább az FTC-t.

„Nem szakadok el a családtól, itt leszek a jövőben is”

A nyáron visszavonuló rekordbajnok, Tóth Adrián pályafutása végeztével sem szakad el a Ferencvárostól – VIDEÓ!

Nolan La Porte távozik az FTC-Telekomtól

A tavaly nyáron érkezett amerikai csatár nem hosszabbította meg szerződését a Ferencváros jégkorongcsapatával.

Az ECHL-ből érkező védővel bővül a keretünk

Magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását a kanadai hátvéd, Tyson Helgesen.

Ponterős finn hátvédet igazoltunk

Magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását a finn védő, Paavo Tyni.

Az AHL-ből érkező amerikai támadót igazoltunk

Magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását az amerikai center, Robbie Payne.

Finnországból hazatérő fiatal védővel erősítünk

Magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását Farkas Boldizsár.

Fiatal játékos érkezik a DVTK Jegesmedvéktől

Magyar bajnok férfi jégkorongcsapatunknál folytatja pályafutását a miskolci nevelésű Mattyasovszky Gergely.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin