2023. augusztus 30.
Jegy- és bérletinformációk
Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály a 2023/24-as szezonban érvényes jegy- és bérletinformációi.

A magyar bajnoki címet zsinórban ötször elhódító férfi jégkorongcsapatunk a 2023/24-es idényben is a magyar bázisú nemzetközi bajnokságban, az Erste Ligában, a Magyar Kupában, valamint a magyar bajnok jogán az IIHF Kontinentális Kupában szerepel. Az Erste Liga új szezonbeli alapszakaszának menetrendje ITT böngészhető, míg a Kontikupa októberi, belgrádi második csoportkörével kapcsolatos információk ITT érhetőek el.

A korábbi évekhez hasonlóan az FTC-Telekom minden hazai Erste Liga- és Magyar Kupa- mérkőzésére online elővételben az Eventim hálózatában lehet jegyet vásárolni, illetve a mérkőzések napján, amennyiben marad belépő, a hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál a Magyar Tudósok körútja felől. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatóak meg! Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges, az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor.

A Tüskecsarnok hivatalos befogadóképessége jégkorong-mérkőzéseken 2200 fő, minden hazai mérkőzésre 1980 db hazai, és 220 db vendég belépőt értékesítünk. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy minden esetben kizárólag a vendégszektorba vásároljanak belépőt, vendégszurkolók belépése a hazai szektorokba nem megengedett, még érvényes hazai belépő birtokában sem! Semleges szurkolók belépése a hazai szektorokba korlátozás nélkül lehetséges, ám amennyiben konfliktus alakul ki a hazai és a semleges szurkolók között, a biztonsági szolgálatnak jogában áll az érintetteket felszólítani a csarnokból való távozásra.

 

Az Erste Liga 2023/24-es idényében az FTC-Telekom felnőtt férfi jégkorongcsapatának hazai Erste Liga- és Magyar Kupa-mérkőzésein, beleértve a liga rájátszását is, kivéve viszont a kupa négyes döntőjének mérkőzéseit, a következő belépőtípusok vásárolhatóak meg:

- Normál hazai/vendég belépőjegy online elővételben               2000 Ft

- Normál hazai/vendég belépőjegy meccsnapon a helyszínen     2500 Ft

- Diák/nyugdíjas belépőjegy (érvényes diákigazolvány, vagy 65 év felettieknek
  személyi igazolvány bemutatása szükséges)                           1300 Ft

- VIP belépőjegy (érvényes a VIP szektorba, az ott elérhető étel- és italfogyasztással együtt,      bejárat a 8-as kapunk keresztül)                                            10000 Ft

A mérkőzések látogatása hatéves kor alatt ingyenes.

 

SZEZONBÉRLET

Az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály szeptember 14-én és 20-án, a két hazai felkészülési mérkőzés napján indítja a 2023/24-es szezonra vonatkozó bérletek értékesítését. Ezt követően ebben az évben is lesz bérletvásárlási akció, amelynek során akár kedvenc játékosuktól is megvásárolhatják szezonbérletüket. Az ezzel kapcsolatos részleteket hamarosan közzétesszük, érdemes figyelni a szakosztály Facebook- és Instagram-oldalát!

A bérletek a két felkészülési mérkőzés idején a Tüskecsarnok aulájában található regisztrációs pultnál vásárolhatóak meg (az aula bejárata az alábbi térképen 7-es számmal van jelölve).

A bérletek kizárólag készpénzes fizetéssel vásárolhatóak meg!

 

A szezonbérletek egységára 40.000 forint, ami mellé - a készlet erejéig, ami körülbelül 80 darabot jelent, - minden bérletvásárló kap ajándékba egy,
az elmúlt években a csapat által használt mérkőzésmezt!
(A mezek érkezési sorrendben kerülnek kiosztásra, válogatni közülük nem lehetséges.)

A bérletek érvényesek az FTC-Telekom minden hazai Erste Liga-mérkőzésére, beleértve a rájátszás találkozóit is, valamint a hazai Magyar Kupa-meccsekre is (a Final Four kivételével). Bérleteseink idén is több különleges, csak nekik szóló programhoz és kedvezményhez juthatnak hozzá, ezekről a lehetőségekről folyamatosan bővebb tájékoztatást is adunk a szezon során.

A bérletek az első három hazai Erste Liga-mérkőzésen is megvásárolhatóak lesznek a Tüskecsarnok hazai bejáratánál a jegypénztárban.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin