2022. szeptember 1.
Elindult a jegyértékesítés, bérletek is kaphatóak még
Többek között hokisaink szeptember 18-ai hazai ligarajtjára, az Újpest elleni Derbire is kaphatóak a belépők!

Amint arról korábban beszámoltunk, a hazai jégkorongos klubszezon hivatalos rajtja, a magyar bajnoki címvédő Ferencváros és a kupagyőztes DEAC szeptember 11-ei összecsapása, vagyis a Szuperkupa után (amelyre már kaphatóak a belépők, minden információ a mérkőzésről elérhető ITT) az FTC-Telekom szeptember 16-án Debrecenben kezdi meg szereplését az Erste Liga 2022/23-as idényében, majd szeptember 18-án, 23-án és 25-én zsinórban háromszor lép jégre hazai környezetben, a Tüskecsarnokban.

A három szeptemberi hazai Erste Liga-mérkőzésre, így az Újpest elleni Derbire is már kaphatóak az online elővételes belépők az Eventim hálózatában IDE KATTINTVA!

A 2022/23-as szezonra érvényes jegy- és bérletárakról IDE KATTINTVA tájékozódhatnak. Felhívjuk a figyelmet, hogy az Újpest elleni mérkőzésre a két szakosztály között egyeztetés alatt áll a vendégbelépők értékesítésének módja, a többi hazai mérkőzésre online elővételben is kaphatóak a vendégbelépők is.

Amint arról korábban beszámoltunk, az FTC-Telekom a Szuperkupa előtt utolsó és egyben egyetlen hazai felkészülési mérkőzését programváltozást követően szeptember 6-án, kedden játssza a Tüskecsarnokban a Dunaújvárosi Acélbikák ellen. A mérkőzés a szezonbérletesek számára ingyenesen megtekinthető, bérlet nélkül pedig 1000 forintos egységáron lehet belépőt vásárolni, erre a mérkőzésre is elindult az online jegyelővétel.

 

MÉG TART A BÉRLETÁRUSÍTÁS

A belépők mellett szezonbérletet is vásárolhatnak szurkolóink. Az előszezonbeli bérletvásárlási akció keretében szeptember 3-án szombaton 10.00-12.00 között megvásárolható a szezonbérlet a Tüskecsarnok aulájában, (a bérlettel kapcsolatos részletes tudnivalók ITT érhetőek el), valamint a DAB elleni edzőmérkőzésen és az első három hazai Erste Liga-mérkőzésen is kaphatóak lesznek még a Tüskecsarnok jegypénztárában a szezonbérletek.

Megéri bérletesnek lenni, hiszen a 30.000 forintba kerülő szezonbérlet nem csak az összes hazai Erste Liga- (beleértve a rájátszást is) és Magyar Kupa- (kivéve a négyes döntő mérkőzéseit) találkozóra érvényes, de a szezonbérletesek részt vehetnek az idény során különböző, kizárólag nekik szóló akciókban, hozzájuthatnak bérletes kedvezményekhez, és idén először önálló bérletes programokat is szervez a szakosztály (többek között nyílt napok keretében lesz majd lehetősége a bérleteseknek részt venni a csapattal közös edzésnapokon, ahol betekinthetnek az öltözői kulisszák mögé, és egy edzést is végignézhetnek a Tüskecsarnokban.

Cikkajánló

Távozik két cseh és egy finn játékos

Jégkorong szakosztályunk egy támadója és két védője nem hosszabbít szerződést a Ferencvárossal.

Erste Liga-idényünk számokban

A jégkorongos klubszezon végeztével felelevenítjük az idény mérföldköveit a számok tükrében.

A SZEZON FRADI-GÓLJA - SZAVAZÁS

Látványos cselek, remek csapatmunka – szurkolóink dönthetnek, melyik volt a szezon legszebb hokis Fradi-gólja!

Nem lesz ott a világbajnokságon a Fradi védője

Férfi jégkorongcsapatunk hátvédje, Seregély Máté sérülés miatt kihagyja a bolzanói Divízió I/A vb-t.

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

Brassóban folytatódik az Erste Liga-döntő

Magyar bajnok jégkorongozóink szépíthetnek a döntő párharcának első brassói mérkőzésén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin