2019. december 17.
Jegyek az utolsó 2019-es Derbire
Már kaphatóak a belépők címvédő férfi jégkorongcsapatunk Újpest elleni, december 28-ai hazai Derbijére.

Magyar bajnok, Erste Liga-címvédő férfi jégkorongcsapatunk számára december 18-án, szerdán a DAB ellen megkezdődik az ünnepi menetelés. Fodor Szabolcs még az alapszakasz megnyeréséért is harcban álló együttesére a 2019-es év végéig hat mérkőzés vár: december 20-án a Fehérvári Titánokat, december 22-én a DEAC-ot fogadjuk, december 23-án a Tüskecsarnokban lépünk jégre a Hokiklub Budapest vendégeként, míg december 28-án jön az év utolsó Derbije, az Újpest ellen, Pesterzsébeten. A Fradi december 30-án zárja az évet, a DAB vendégeként.

A Derbire, és a másik három hazai mérkőzésre is kaphatóak a belépők online elővételben, az Eventim hálózatában, IDE KATTINTVA.

Az UTE elleni találkozó különleges lesz, hiszen a két csapat a ligapontokon túl a Vígh Balázs Vándorkupáért is harcba száll.

A tragikus 2017 eleji veronai buszbaleset áldozatai között volt a két klub egykori játékosa, Vígh Balázs is, akinek édesapja, Vígh György fia emlékére megalapította a Vígh Balázs Vándorkupát. A trófeát szándéka szerint minden naptári év utolsó Hokiderbijén kapja meg a győztes csapat, amely utána egy évig birtokolhatja azt. A kupát 2017 végén az újpestiek szerezték meg elsőként egy hazai jégen behúzott győzelemmel, ám 2018 december 21-én, a két csapat Karácsonyi Derbi néven meghirdetett mérkőzésén a Fradi 5-2-re győzött, és elhódította a trófeát. A hokiberkekben Küki néven ismert egykori játékos emléke máig élénken él a Fradi háza táján csapatvezetőkben és szurkolókban egyaránt, 2017 februárban az FTC és az UTE összefogott, és telt házas emlékmérkőzést rendezett a Tüskecsarnokban, amelynek teljes bevételét a baleset áldozatai családjainak ajánlottak fel (azt a találkozót egyébként 3-2-re a Fradi nyerte).

A mostani alkalom szomorú apropója, hogy 2019 októberében hosszan tartó súlyos betegség után 65 éves korában Balázs édesapja, Vígh György testnevelőtanár is elhunyt, aki szintén ott volt a veronai tragédia során a buszon, és az égő busz ablakán át felesége segítségével menekítette ki diákjait a baleset után. Így a kezdő korongbedobást a vándorkupa történetében először Vígh György özvegye, Balázs édesanyja, Erika egyedül végzi majd el...

A decemberi hazai találkozók mellett csapatunk januári hazai mérkőzéseire, így a január 3-ai, DEAC elleni meccsre, és a január 15-ei, Schiller-Vasas HC elleni alapszakasz-záró találkozóra is elindult az online jegyértékesítés. A Gyergyó elleni, január 6-ai mérkőzés kivétel, arra a találkozóra kizárólag a helyszínen vásárolhatnak belépőt mind a hazai, mind a vendégszurkolók.

Cikkajánló

Jégkorong: Nagy Gergő az év csapatában!

Magyar bajnok, megosztott Erste Liga-győztes férfi hokisaink kapitánya ott van a szezon hat legjobbja között.

Jégkorong: vége a teljes hazai szezonnak

A Magyar Jégkorong Szövetség az összes általa megrendezett bajnokság leállításáról döntött.

Jégkorong: vége a szezonnak, bajnok a Ferencváros!

A Magyar Jégkorong Szövetség szerda esti döntése értelmében az FTC-Telekom nyerte a félbeszakított OB I-et.

Dobbant a Fradi-szív, megvan a második győzelem!

Férfi hokisaink 3-1-es győzelmet arattak az UTE elleni OB I döntő, egyben Erste Liga-elődöntő második meccsén.

Ferencvárosi előnyből jöhet a második felvonás

Férfi hokisaink ma is jégre lépnek az UTE ellen a magyar bajnoki döntő és Erste Liga-elődöntő második meccsén.

Nagyszerű kezdés, nálunk az előny a bajnoki döntőben

Férfi hokisaink 6-3-as győzelemmel kezdték az UTE elleni OB I döntőt, egyben Erste Liga elődöntőt.

Jön, amire 28 éve vártunk: Derbi a magyar bajnokságért!

Ma elkezdődik az Újpest elleni négy győzelemig tartó Erste Liga-elődöntő, ami egyben magyar bajnoki döntő is.

Bajnoki döntő előtt: „Számítunk a szurkolóinkra!”

Férfi hokisaink az Újpest elleni Erste Liga-elődöntőre, egyben magyar bajnoki döntőre készülnek – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most