2022. december 1.
Két nap pihenő után itthon folytatjuk az Erste Ligát
Magyar bajnok jégkorongcsapatunk ismét hazai pályán találkozik a FEHA 19 csapatával az Erste Ligában.

Felnőtt férfi jégkorongcsapatunk november végén ejtette meg a szezon első erdélyi túráját, ahonnan 4 ponttal tértek haza a fiúk. Pénteken a Corona Brassóval csaptak össze, a harmadik harmadban bravúros visszatéréssel sikerült kiharcolni a hosszabbítást, amit végül a hazaiak húztak be. Egy napra rá Gyergyóba utaztak, ahol ugyan sikerült szoros meccset játszani, de pont nélkül zártuk a meccset. A túrát a tavalyi Erste Liga-bajnok Csíkszeredai Sportklub ellen zártuk. A szezon elején a kék-fehéreket sikerült legyőzni hazai pályán, és az egyre jobb játékképet mutató Fradi magabiztosabban állt ki a Sportklub ellen. A Fodor Szabolcs által emlegetett apró előre lepések meghozták az eredményt, és 4-3-as végeredménnyel, idegenben is felül tudtunk kerekedni a csíkszeredai gárdán.

A kedd reggel hazaérkező csapatnak volt mit kipihennie, így a szakmai stáb két nap szünetet ítélt meg, hogy regenerálódni tudjanak a fiúk. Csütörtökön aztán újra belevetették magukat az edzésbe és a felkészülésbe, délelőtt Kiss Áron erőnléti edzőnk dolgoztatta meg őket, déltől pedig egy hajtós jeges edzést tartottak Fodor Szabolcsék. Természetesen a taktikának is volt helye a csütörtöki edzésen, hiszen pénteken a FEHA 19 csapatát fogadjuk, akikkel az elmúlt időszakban a Magyar Kupa miatt is többször megmérkőztünk.

Legutóbbi összecsapásunk a fiatal csapattal a kiutazás előtt volt a Magyar Kupa második fordulójának visszavágója. Ugyan a székesfehérváriaknak jobban jött ki a lépés azon a meccsen és megnyerték a találkozót, gólok tekintetében a mieink álltak jobban, ezért mi juthattunk tovább a kupa következő fordulójába.

Ezúttal az Erste Ligában csapnak össze a felek, ahol már kétszer sikerült győznie a zöld-fehéreknek. Hogy tudja-e folytatni az FTC-Telekom csapata azt, amit Erdélyben elkezdett és harmadszorra is behúzza a meccset a FEHA 19 ellen, az pénteken 18:30-tól kiderül a Tüskecsarnokban.

Jegyeket online elővételben az Eventim hálózatában lehet vásárolni ITT, illetve meccsnapon, amennyiben marad belépő, a hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatók meg!

Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges, az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor. A hazai és vendégjegyekre vonatkozó minden fontos információ IDE KATTINTVA érhető el.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz

FTC-Telekom–FEHA 19

2022. december 02., péntek 18:30, Tüskecsarnok

Jegyek: ITT

Élő közvetítés: ersteligatv.hu

Cikkajánló

Galajda Zsomboré a szezon Fradi-gólja

A tavaly nyáron érkezett fiatal játékos elődöntős találatát szavazták meg a szurkolóink az év legjobbjának.

Távozik két cseh és egy finn játékos

Jégkorong szakosztályunk egy támadója és két védője nem hosszabbít szerződést a Ferencvárossal.

Erste Liga-idényünk számokban

A jégkorongos klubszezon végeztével felelevenítjük az idény mérföldköveit a számok tükrében.

A SZEZON FRADI-GÓLJA - SZAVAZÁS

Látványos cselek, remek csapatmunka – szurkolóink dönthetnek, melyik volt a szezon legszebb hokis Fradi-gólja!

Nem lesz ott a világbajnokságon a Fradi védője

Férfi jégkorongcsapatunk hátvédje, Seregély Máté sérülés miatt kihagyja a bolzanói Divízió I/A vb-t.

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin