2022. december 1.
Két nap pihenő után itthon folytatjuk az Erste Ligát
Magyar bajnok jégkorongcsapatunk ismét hazai pályán találkozik a FEHA 19 csapatával az Erste Ligában.

Felnőtt férfi jégkorongcsapatunk november végén ejtette meg a szezon első erdélyi túráját, ahonnan 4 ponttal tértek haza a fiúk. Pénteken a Corona Brassóval csaptak össze, a harmadik harmadban bravúros visszatéréssel sikerült kiharcolni a hosszabbítást, amit végül a hazaiak húztak be. Egy napra rá Gyergyóba utaztak, ahol ugyan sikerült szoros meccset játszani, de pont nélkül zártuk a meccset. A túrát a tavalyi Erste Liga-bajnok Csíkszeredai Sportklub ellen zártuk. A szezon elején a kék-fehéreket sikerült legyőzni hazai pályán, és az egyre jobb játékképet mutató Fradi magabiztosabban állt ki a Sportklub ellen. A Fodor Szabolcs által emlegetett apró előre lepések meghozták az eredményt, és 4-3-as végeredménnyel, idegenben is felül tudtunk kerekedni a csíkszeredai gárdán.

A kedd reggel hazaérkező csapatnak volt mit kipihennie, így a szakmai stáb két nap szünetet ítélt meg, hogy regenerálódni tudjanak a fiúk. Csütörtökön aztán újra belevetették magukat az edzésbe és a felkészülésbe, délelőtt Kiss Áron erőnléti edzőnk dolgoztatta meg őket, déltől pedig egy hajtós jeges edzést tartottak Fodor Szabolcsék. Természetesen a taktikának is volt helye a csütörtöki edzésen, hiszen pénteken a FEHA 19 csapatát fogadjuk, akikkel az elmúlt időszakban a Magyar Kupa miatt is többször megmérkőztünk.

Legutóbbi összecsapásunk a fiatal csapattal a kiutazás előtt volt a Magyar Kupa második fordulójának visszavágója. Ugyan a székesfehérváriaknak jobban jött ki a lépés azon a meccsen és megnyerték a találkozót, gólok tekintetében a mieink álltak jobban, ezért mi juthattunk tovább a kupa következő fordulójába.

Ezúttal az Erste Ligában csapnak össze a felek, ahol már kétszer sikerült győznie a zöld-fehéreknek. Hogy tudja-e folytatni az FTC-Telekom csapata azt, amit Erdélyben elkezdett és harmadszorra is behúzza a meccset a FEHA 19 ellen, az pénteken 18:30-tól kiderül a Tüskecsarnokban.

Jegyeket online elővételben az Eventim hálózatában lehet vásárolni ITT, illetve meccsnapon, amennyiben marad belépő, a hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatók meg!

Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges, az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor. A hazai és vendégjegyekre vonatkozó minden fontos információ IDE KATTINTVA érhető el.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz

FTC-Telekom–FEHA 19

2022. december 02., péntek 18:30, Tüskecsarnok

Jegyek: ITT

Élő közvetítés: ersteligatv.hu

Cikkajánló

Utolsó előtti alapszakaszmeccsünkre utazunk pénteken

Csapatunk folytatja a küzdelmet a közvetlen rájátszást érő helyért, játékosaink Miskolcon lépnek jégre.

Vereség a BJA HC otthonában, még nincs meg a rájátszás

Férfi jégkorongcsapatunk 5-1-re kikapott Káposztásmegyeren, még küzdenie kell a playoff-hely bebiztosításáért.

A friss kupagyőztes ellen harcolhatjuk ki a rájátszást

Két pont elegendő férfi hokisainknak az alapszakasz első helyéért küzdő BJA HC ellen szerda este idegenben.

Szurkolói információk a FEHA19 elleni mérkőzésre

A Tüskecsarnokban is lehet elővételben jegyet venni hokisaink utolsó Erste Liga alapszakasz-meccsére.

„Örülök, hogy újra itt lehetek a srácokkal”

Sarciá Antonino a héten visszatért és csatlakozott a csapathoz a száraz edzéseken – INTERJÚ!

A Fradié A Hét Gólja és A Hét Játékosa is

Nagy Gergő lett az elmúlt hét legjobbja az Erste Ligában, Kreisz Brúnóé a legszebb gól – VIDEÓ!

Kreisz-dupla és fontos győzelem a DAB ellen

Férfi hokisaink 5-2-re győztek a Dunaújváros ellen az Erste Liga-alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén.

Véget ért az Universiade, szépen helytálltak a magyarok

A magyar csapat egy hét alatt öt meccset játszott, két győzelemmel és három vereséggel zárták a tornát.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin