2022. december 1.
Mikulás-napi programok várnak a keddi hokirangadón!
Férfi hokisaink december 6-án a Gyergyói Hoki Klubot fogadják, Mikulás-napi programokkal várunk mindenkit!

Magyar bajnoki címvédő férfi jégkorongcsapatunk december 6-án, kedden 18.30-tól a Gyergyói Hoki Klubot fogadja a Tüskecsarnokban. Fodor Szabolcs együttese egyre javuló formát mutatva egy hosszabbításos és egy rendes játékidős egygólos vereséggel, majd egy remek csíkszeredai győzelemmel, összességében négy ponttal tért haza a 2022/23-as Erste Liga-alapszakasz első erdélyi túrájáról, így optimistán várhatja a folytatást. A rendes játékidős egygólos vereséget az FTC-Telekom éppen Gyergyószentmiklóson szenvedte el, így van miért visszavágnia a mieinknek a remek formában lévő, a tabella első helyétől mindössze egyetlen ponttal lemaradva a második helyen álló piros-fehérek ellen.

Izgalmas, jó mérkőzésre van tehát kilátás, amelyre egyébként is érdemes kilátogatni a Tüskecsarnokba, de mivel a keddi találkozó éppen december 6-ra, vagyis Mikulás napjára esik, így az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály is csatlakozott a Magyar Jégkorong Szövetség kezdeményezéséhez, a jeles nap alkalmából ajándékokkal és tematikus programokkal várjuk szurkolóinkat!

A legfontosabb, hogy aki Mikulásnak, Mikulás manójának, vagy krampusznak beöltözve, teljes jelmezben érkezik a mérkőzésre (a Mikulás-sapka, vagy a Krampusz-szarv nem elengendő!), ingyenesen léphet be a Tüskecsarnokba! A kedvezmény a vendégszurkolók számára is érvényes!

Emellett a mérkőzésre bérleteseink magukkal hozhatnak plusz egy főt, így egy jégkorongos szezonbérlet felmutatásával két, hatévesnél idősebb személy juthat be a mérkőzésre.

A Mikulás-napi rangadón a Fradi Sas is tiszteletét teszi, akivel nem csak fotózkodni lehet, de édességeket és más Mikulás-ajándékokat is oszt majd gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A harmadok közötti szünetekben a már megszokott jeges aktivitások levezénylésében egy különleges vendég is segédkezik ezúttal. Risztov Éva olimpiai bajnok úszó, a Sportrádió műsorvezetője lesz szakosztályunk vendége, aki a szünetbeli jeges játékokban való részvétel mellett a mérkőzés ünnepélyes kezdő korongbedobását is elvégzi majd!

Jegyeket online elővételben az Eventim hálózatában lehet vásárolni ITT, illetve meccsnapon, amennyiben marad belépő, a hazai szurkolóknak helyszíni jegyértékesítés is lesz a Tüskecsarnok 1-es, hazai bejáratánál. Felhívjuk a vendégszurkolók figyelmét, hogy vendégbelépőket nem értékesítünk a helyszínen, azok kizárólag online elővételben vásárolhatók meg!

Online jegyvásárlás a mérkőzés napján is lehetséges, az első harmadszünetig. Az online belépőket nem szükséges kinyomtatni, elegendő mobileszközről bemutatni a vonalkódot belépéskor. A hazai és vendégjegyekre vonatkozó minden fontos információ IDE KATTINTVA érhető el.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom - Gyergyói HK
2022. december 6. kedd 18.30, Tüskecsarnok
Jegyek: online elővételben ITT, valamint a hazai szurkolók részére a helyszínen, a Tüskecsarnok 1-es pénztárában

Cikkajánló

Távozik két cseh és egy finn játékos

Jégkorong szakosztályunk egy támadója és két védője nem hosszabbít szerződést a Ferencvárossal.

Erste Liga-idényünk számokban

A jégkorongos klubszezon végeztével felelevenítjük az idény mérföldköveit a számok tükrében.

A SZEZON FRADI-GÓLJA - SZAVAZÁS

Látványos cselek, remek csapatmunka – szurkolóink dönthetnek, melyik volt a szezon legszebb hokis Fradi-gólja!

Nem lesz ott a világbajnokságon a Fradi védője

Férfi jégkorongcsapatunk hátvédje, Seregély Máté sérülés miatt kihagyja a bolzanói Divízió I/A vb-t.

Negyedszer is vereség, ezüsttel zártuk az Erste Ligát

Férfi jégkorongozóink ezúttal 4-1-re kaptak ki Brassóban, így véget ért az Erste Liga döntő párharca.

A túlélésért lépünk jégre szerdán

A Brassónak a párharc lezárása, a Fradinak pedig annak elnyújtása lesz a célja a döntő negyedik meccsén.

Vereség Brassóban, szerdán a túlélés a cél

Bajnok hokisaink 5-2-re kikaptak a Corona Brassó otthonában az Erste Liga-döntő harmadik mérkőzésén.

Brassóban folytatódik az Erste Liga-döntő

Magyar bajnok jégkorongozóink szépíthetnek a döntő párharcának első brassói mérkőzésén.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin