2020. szeptember 9.
Újra jégen a bajnokcsapat – elindult a jegyértékesítés!
Kezdődik a jégkorong Erste Liga, kaphatóak az FTC-Telekom első hazai mérkőzésére a belépők – JEGYINFORMÁCIÓK!

Eljött, amire március óta minden fradista hokiszurkoló várt: újra tétmérkőzésen lép jégre a Ferencváros!

Amint arról korábban beszámoltunk, az Erste Liga elkészítette – ugyan sok bizonytalanságtól és kérdéses ponttól tarkított, de egyelőre a jelenlegi helyzetben véglegesnek tűnő – sorsolását a 2020/21-es idényre. Ennek értelmében az FTC-Telekom magyar bajnok, Erste Liga-győztes és Magyar Kupa-címvédő férfi jégkorongcsapata a tervek szerint szeptember 25-én, pénteken Debrecenben kezdi meg szereplését a liga alapszakaszában, az első hazai mérkőzést pedig két nappal később, szeptember 27-én vasárnap 16.30-as kezdettel rendezik meg a csapat új otthonában, a Tüskecsarnokban, a MAC HKB Újbuda ellen!

Szurkolóink is régóta várnak a Fradi bajnoki bemutatkozására a Tüskecsarnokban, és a csapatnak is rendkívül sokat számít, ha táboruk hajszolja őket a győzelem felé, különösen a hazai idénynyitón!

Az MJSZ és az Erste Liga elfogadott, jelenleg hatályos rendelkezései szerint a találkozókat egyelőre szurkolók előtt rendezhetik, azonban létszámkorlát szükséges, így a hazai és a vendégszektor is a kapacitás 50 százalékával működhet.

A mérkőzésre elindult a jegyértékesítés! A hazai és a vendég belépők egyaránt 1300 forintos egységáron érhetőek el, online elővételben az Eventim hálózatában, IDE KATTINTVA.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a márciusi, Újpest elleni, OB I magyar bajnoki döntőnek is minősülő Erste Liga-elődöntő végül le nem játszott két idegenbeli mérkőzésére szóló belépők is kizárólag a MAC HKB Újbuda elleni szeptember 27-ei mérkőzésen válthatóak vissza a Tüskecsarnok hazai jegypénztárában, az ezzel kapcsolatos részletek ITT olvashatóak el.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a 2020/21-es idényre az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály a felnőtt férfi csapat mérkőzéseire nem árul szezonbérletet.

Lehetőség van azonban támogatói bérlet megvásárlására!

A támogatói bérlet ára egységesen 30 ezer forint, és az FTC-Telekom felnőtt férfi jégkorongcsapatának minden 2020/21-es szezonbeli hazai Erste Liga, és – amennyiben megrendezésre kerül a sorozat, – Magyar Kupa mérkőzésére érvényes, az alapszakaszban, a középszakaszban és a rájátszásban egyaránt. Fontos tudni, hogy mivel a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt folyamatosan változhat a liga lebonyolítása, és a mérkőzések közönség előtt való megrendezésének lehetősége is, így a programváltozás jogát az egész szezon során fenntartja a szakosztály, a liga és a szövetség. Így mérkőzések esetleges elmaradása, illetve zárt kapussá válása esetén a szakosztály semmilyen kártérítési, kompenzálási kötelezettséget nem vállal!

Azonban amennyiben egy mérkőzés nézők előtt rendezhető, támogatói bérlettel még csökkentett befogadóképesség esetén is garantált a belépés. Emellett támogatói bérleteseink a szezon során esetlegesen meghirdetett egyéb akciók, nyereményjátékok, programok során előnyt élveznek majd a többi résztvevővel szemben.

A támogatói bérletek kizárólag az FTC-Telekom első három hazai mérkőzésének idején, tehát a MAC HKB Újbuda ellen szeptember 27-én, a Csíkszereda ellen szeptember 30-án, és a Gyergyó ellen október 4-én vásárolhatóak meg, a Tüskecsarnok hazai jegypénztárában.

Legyünk minél többen a hazai szezonkezdeten, töltsük fel a lehetséges helyeket, és a Tüskecsarnokban is zúgjon a lelátóról a Hajrá, Fradi!

A szezonra szóló részletes jegy- és támogatói bérletinformációk elérhetőek IDE KATTINTVA.

ÚJRA JÉGEN A BAJNOKCSAPAT! JÖN A HAZAI SZEZONNYITÓ!
Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – MAC HKB Újbuda
2020. szeptember 27., vasárnap 16.30
Tüskecsarnok, Budapest
Online jegyelővétel: ITT
Támogatói bérletinformációk feljebb a cikkben!
A 2020/21-es szezon jegy- és támogatói bérletinformációi: ITT

Cikkajánló

Beindul a nagyüzem: jön a hazai szezonnyitó!

Bajnok férfi hokisaink a pénteki debreceni szezonnyitó után először játszanak hazai jégen az új idényben.

Jegyek a következő hazai meccsekre

Elindult az online jegyértékesítés bajnok férfi hokisaink következő három hazai mérkőzésére.

Háromgólos előny után hosszabbításos vereség

A járvány miatti leállás után még kissé tompa hokicsapatunk egy pontot szerzett a debreceni szezonnyitón.

Nehézségek után végre: indul a szezon, jégen a Fradi!

Címvédő férfi jégkorongcsapatunk ma este Debrecenben kezdi meg az Erste Liga 2020/21-es szezonját.

Fodor Szabolcs: Idén is még előrébb akarunk lépni!

Címvédő férfi hokisaink vezetőedzője a szezonrajt előtt részletesen beszélt az aktuális helyzetről – INTERJÚ!

Két próbajátékos marad – teljes a keret!

Két fiatal játéka is elnyerte három fronton is címvédő férfi jégkorongcsapatunk vezetőedzőjének tetszését.

Újabb meccsidőpontok: ekkor láthatod a bajnokcsapatot!

Az Erste Liga hivatalos honlapja közzétette bajnok férfi hokisaink több pontos meccsidőpontját is.

Cél az újabb címvédés, a bajnoki címért harcolunk

A jégkorong Erste Liga rendkívüli körülmények között tartotta meg szokásos szezon eleji sajtótájékoztatóját.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most