2020. szeptember 8.
Jegyvisszaváltás – köszönjük szurkolóink türelmét!
Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály tájékoztatása az elmaradt márciusi bajnoki döntő mérkőzések jegyeiről.

Mint ismert, az FTC-Telekom 2020 januárjában szenzációs bravúrral 25 év után ismét Magyar Kupát nyerő együttese március elején az OB I döntőjének is minősülő Erste Liga-elődöntőben az ősi rivális Újpest csapatával találkozott az előzetes tervek szerint négy nyert meccsig tartó párharcban. A párharc első két találkozóját hazai pályán, telt ház előtt a Ferencváros nyerte meg, az akkor kirobbanó koronavírus-járvány miatt azonban az újpestiek pályaválasztásával lejátszandó második két mérkőzésre már csak zárt kapukkal kerülhetett volna sor. Az UTE ilyen feltételekkel visszalépett a mérkőzésektől, így mivel az FTC jelezte, csapata vállalja a találkozókat, ezek alapján a Magyar Jégkorong Szövetség magyar bajnoknak hirdette ki a Ferencvárost.

A zárt kapuról szóló intézkedés csak a március 11-én kihirdetett, a járvány elleni védekezést szolgáló rendkívüli veszélyhelyzetről szóló kormányrendelet ismeretében született meg, azonban az Újpest elleni döntőre szóló vendégbelépők már március 8-án és 9-én, a két hazai mérkőzés idején értékesítésre kerültek. Mivel a kérdéses két mérkőzés nem lett megrendezve, az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály úgy döntött, a veszélyhelyzet elmúltával, és az új szezon indulásával kapcsolatos kérdések tisztázását követően lehetőséget ad szurkolóinak a belépők visszaváltására. A szakosztály egyúttal köszöni hűséges szurkolói türelmét a jegyárak visszatérítésével kapcsolatos információkkal kapcsolatos várakozásért!

A 2020. március 12-ére és 13-ára tervezett, ám végül le nem játszott Újpest elleni Erste Liga-elődöntő, OB I döntő mérkőzésekre szóló, március 8-án és 9-én megvásárolt belépők ára a belépők bemutatásával és átadásával kizárólag készpénzben visszaigényelhetőek, az FTC-Telekom MAC HKB Újbuda elleni első 2020/21-es hazai mérkőzésének napján, a Tüskecsarnok hazai jegypénztárában. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a belépők visszaváltására kizárólag ez az egy alkalom áll rendelkezésre! Aki nem él a jegyvisszaváltás lehetőségével, az az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály utánpótlását támogatja, a vissza nem váltott belépőkből a szakosztálynál maradó összeget ugyanis teljes egészében az utánpótlásra fordítják.

A MAC HKB Újbuda elleni szeptember 27-ei mérkőzés jegyinformációit, valamint a 2020/21-es idényre vonatkozó jegy- és bérletinformációkat hamarosan közzétesszük a Fradi.hu-n, valamint a szakosztály Facebook oldalán!

Cikkajánló

Hazai pályán szerezhetjük meg a vezetést

Pénteken 2-2-es összesítésről folytatódik az Erste Liga-elődöntő a Tüskecsarnokban.

Győzelem Csíkszeredában, újra nálunk a pályaelőny

Bajnok hokisaink 4-1-re legyőzték a Csíkszeredát, pénteken jöhet az ötödik meccs.

Újabb idegenbeli mérkőzéssel folytatódik az elődöntő

Magyar bajnok hokisaink ismét az egyenlítésért küzdenek az Erste Liga elődöntőjében, ezúttal idegenben.

Vereség Csíkszeredában az elődöntő harmadik meccsén

Férfi hokisaink 4-0-ra kikaptak a Csíkszeredától, szerdán az egyenlítésért lépünk jégre, szintén idegenben.

Csíkszeredában folytatódik az elődöntő

Magyar bajnok hokisaink idegenben, 1-1-ről folytatják az elődöntős párharcot.

Óriási győzelem, egyenlítettünk az elődöntős párharcban

Jégkorongozóink parádés játékkal 6-1-re győztek a Csíkszereda ellen, így 1-1-gyel utazhatnak a folytatásra.

Az egyenlítés a cél az elődöntő második meccsén

Kevesebb, mint 24 órával az első összecsapás után már jön is a következő meccs a Csíkszeredai Sportklub ellen.

Vereség az elődöntő első mérkőzésén

A Csíkszereda 4-2-re győzött a Tüskecsarnokban, oda a pályaelőnyünk.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin