2020. szeptember 8.
Jegyvisszaváltás – köszönjük szurkolóink türelmét!
Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály tájékoztatása az elmaradt márciusi bajnoki döntő mérkőzések jegyeiről.

Mint ismert, az FTC-Telekom 2020 januárjában szenzációs bravúrral 25 év után ismét Magyar Kupát nyerő együttese március elején az OB I döntőjének is minősülő Erste Liga-elődöntőben az ősi rivális Újpest csapatával találkozott az előzetes tervek szerint négy nyert meccsig tartó párharcban. A párharc első két találkozóját hazai pályán, telt ház előtt a Ferencváros nyerte meg, az akkor kirobbanó koronavírus-járvány miatt azonban az újpestiek pályaválasztásával lejátszandó második két mérkőzésre már csak zárt kapukkal kerülhetett volna sor. Az UTE ilyen feltételekkel visszalépett a mérkőzésektől, így mivel az FTC jelezte, csapata vállalja a találkozókat, ezek alapján a Magyar Jégkorong Szövetség magyar bajnoknak hirdette ki a Ferencvárost.

A zárt kapuról szóló intézkedés csak a március 11-én kihirdetett, a járvány elleni védekezést szolgáló rendkívüli veszélyhelyzetről szóló kormányrendelet ismeretében született meg, azonban az Újpest elleni döntőre szóló vendégbelépők már március 8-án és 9-én, a két hazai mérkőzés idején értékesítésre kerültek. Mivel a kérdéses két mérkőzés nem lett megrendezve, az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály úgy döntött, a veszélyhelyzet elmúltával, és az új szezon indulásával kapcsolatos kérdések tisztázását követően lehetőséget ad szurkolóinak a belépők visszaváltására. A szakosztály egyúttal köszöni hűséges szurkolói türelmét a jegyárak visszatérítésével kapcsolatos információkkal kapcsolatos várakozásért!

A 2020. március 12-ére és 13-ára tervezett, ám végül le nem játszott Újpest elleni Erste Liga-elődöntő, OB I döntő mérkőzésekre szóló, március 8-án és 9-én megvásárolt belépők ára a belépők bemutatásával és átadásával kizárólag készpénzben visszaigényelhetőek, az FTC-Telekom MAC HKB Újbuda elleni első 2020/21-es hazai mérkőzésének napján, a Tüskecsarnok hazai jegypénztárában. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a belépők visszaváltására kizárólag ez az egy alkalom áll rendelkezésre! Aki nem él a jegyvisszaváltás lehetőségével, az az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály utánpótlását támogatja, a vissza nem váltott belépőkből a szakosztálynál maradó összeget ugyanis teljes egészében az utánpótlásra fordítják.

A MAC HKB Újbuda elleni szeptember 27-ei mérkőzés jegyinformációit, valamint a 2020/21-es idényre vonatkozó jegy- és bérletinformációkat hamarosan közzétesszük a Fradi.hu-n, valamint a szakosztály Facebook oldalán!

Cikkajánló

Beindul a nagyüzem: jön a hazai szezonnyitó!

Bajnok férfi hokisaink a pénteki debreceni szezonnyitó után először játszanak hazai jégen az új idényben.

Jegyek a következő hazai meccsekre

Elindult az online jegyértékesítés bajnok férfi hokisaink következő három hazai mérkőzésére.

Háromgólos előny után hosszabbításos vereség

A járvány miatti leállás után még kissé tompa hokicsapatunk egy pontot szerzett a debreceni szezonnyitón.

Nehézségek után végre: indul a szezon, jégen a Fradi!

Címvédő férfi jégkorongcsapatunk ma este Debrecenben kezdi meg az Erste Liga 2020/21-es szezonját.

Fodor Szabolcs: Idén is még előrébb akarunk lépni!

Címvédő férfi hokisaink vezetőedzője a szezonrajt előtt részletesen beszélt az aktuális helyzetről – INTERJÚ!

Két próbajátékos marad – teljes a keret!

Két fiatal játéka is elnyerte három fronton is címvédő férfi jégkorongcsapatunk vezetőedzőjének tetszését.

Újabb meccsidőpontok: ekkor láthatod a bajnokcsapatot!

Az Erste Liga hivatalos honlapja közzétette bajnok férfi hokisaink több pontos meccsidőpontját is.

Cél az újabb címvédés, a bajnoki címért harcolunk

A jégkorong Erste Liga rendkívüli körülmények között tartotta meg szokásos szezon eleji sajtótájékoztatóját.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most