2020. szeptember 8.
Jegyvisszaváltás – köszönjük szurkolóink türelmét!
Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály tájékoztatása az elmaradt márciusi bajnoki döntő mérkőzések jegyeiről.

Mint ismert, az FTC-Telekom 2020 januárjában szenzációs bravúrral 25 év után ismét Magyar Kupát nyerő együttese március elején az OB I döntőjének is minősülő Erste Liga-elődöntőben az ősi rivális Újpest csapatával találkozott az előzetes tervek szerint négy nyert meccsig tartó párharcban. A párharc első két találkozóját hazai pályán, telt ház előtt a Ferencváros nyerte meg, az akkor kirobbanó koronavírus-járvány miatt azonban az újpestiek pályaválasztásával lejátszandó második két mérkőzésre már csak zárt kapukkal kerülhetett volna sor. Az UTE ilyen feltételekkel visszalépett a mérkőzésektől, így mivel az FTC jelezte, csapata vállalja a találkozókat, ezek alapján a Magyar Jégkorong Szövetség magyar bajnoknak hirdette ki a Ferencvárost.

A zárt kapuról szóló intézkedés csak a március 11-én kihirdetett, a járvány elleni védekezést szolgáló rendkívüli veszélyhelyzetről szóló kormányrendelet ismeretében született meg, azonban az Újpest elleni döntőre szóló vendégbelépők már március 8-án és 9-én, a két hazai mérkőzés idején értékesítésre kerültek. Mivel a kérdéses két mérkőzés nem lett megrendezve, az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály úgy döntött, a veszélyhelyzet elmúltával, és az új szezon indulásával kapcsolatos kérdések tisztázását követően lehetőséget ad szurkolóinak a belépők visszaváltására. A szakosztály egyúttal köszöni hűséges szurkolói türelmét a jegyárak visszatérítésével kapcsolatos információkkal kapcsolatos várakozásért!

A 2020. március 12-ére és 13-ára tervezett, ám végül le nem játszott Újpest elleni Erste Liga-elődöntő, OB I döntő mérkőzésekre szóló, március 8-án és 9-én megvásárolt belépők ára a belépők bemutatásával és átadásával kizárólag készpénzben visszaigényelhetőek, az FTC-Telekom MAC HKB Újbuda elleni első 2020/21-es hazai mérkőzésének napján, a Tüskecsarnok hazai jegypénztárában. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a belépők visszaváltására kizárólag ez az egy alkalom áll rendelkezésre! Aki nem él a jegyvisszaváltás lehetőségével, az az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály utánpótlását támogatja, a vissza nem váltott belépőkből a szakosztálynál maradó összeget ugyanis teljes egészében az utánpótlásra fordítják.

A MAC HKB Újbuda elleni szeptember 27-ei mérkőzés jegyinformációit, valamint a 2020/21-es idényre vonatkozó jegy- és bérletinformációkat hamarosan közzétesszük a Fradi.hu-n, valamint a szakosztály Facebook oldalán!

Cikkajánló

Magabiztos győzelem Újvárosban, egy pontra az első hely

Férfi hokisaink végig fölényben játszva 4-1-es győzelmet arattak az Acélbikák otthonában az Erste Ligában.

Dunaújvárosban üldözzük tovább az első helyet

Egyre komolyabb formába lendülő férfi jégkorongcsapatunk az Acélbikák vendégeként lép jégre csütörtök este.

Visszatérő kapusunk: „Idegőrlő hetek voltak!”

Arany Gergely 50 nap kihagyás után remek teljesítménnyel tért vissza férfi hokicsapatunk kapujába – INTERJÚ!

Nagyot küzdöttünk, de hosszabbításos vereség Brassóban

Férfi jégkorongcsapatunk hosszabbítás után 1-0-s vereséget szenvedett a brassói Olimpiai Jégpályán.

A Brassónak is visszavághatunk

Férfi jégkorongcsapatunk péntek este remek meccset nyert Gyergyóban, a lendület pedig még ma is kitarthat.

Ismét a ráadás döntött, ezúttal legyőztük a Gyergyót!

Férfi jégkorongcsapatunk szétlövésben győzött 2-1-re a Gyergyói HK otthonában az idény első erdélyi meccsén.

Visszavágnánk a budapesti vereségért a Gyergyónak

Az idény első erdélyi túrájának első mérkőzésén zsinórban a hatodik győzelméért lép jégre férfi hokicsapatunk.

138-szoros válogatott támadó a Ferencvárosban!

Hivatalos: december 1-től az FTC-Telekom játékosa a 138-szoros magyar válogatott jégkorongozó, Kóger Dániel.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most