2020. szeptember 8.
Jegyvisszaváltás – köszönjük szurkolóink türelmét!
Az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály tájékoztatása az elmaradt márciusi bajnoki döntő mérkőzések jegyeiről.

Mint ismert, az FTC-Telekom 2020 januárjában szenzációs bravúrral 25 év után ismét Magyar Kupát nyerő együttese március elején az OB I döntőjének is minősülő Erste Liga-elődöntőben az ősi rivális Újpest csapatával találkozott az előzetes tervek szerint négy nyert meccsig tartó párharcban. A párharc első két találkozóját hazai pályán, telt ház előtt a Ferencváros nyerte meg, az akkor kirobbanó koronavírus-járvány miatt azonban az újpestiek pályaválasztásával lejátszandó második két mérkőzésre már csak zárt kapukkal kerülhetett volna sor. Az UTE ilyen feltételekkel visszalépett a mérkőzésektől, így mivel az FTC jelezte, csapata vállalja a találkozókat, ezek alapján a Magyar Jégkorong Szövetség magyar bajnoknak hirdette ki a Ferencvárost.

A zárt kapuról szóló intézkedés csak a március 11-én kihirdetett, a járvány elleni védekezést szolgáló rendkívüli veszélyhelyzetről szóló kormányrendelet ismeretében született meg, azonban az Újpest elleni döntőre szóló vendégbelépők már március 8-án és 9-én, a két hazai mérkőzés idején értékesítésre kerültek. Mivel a kérdéses két mérkőzés nem lett megrendezve, az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály úgy döntött, a veszélyhelyzet elmúltával, és az új szezon indulásával kapcsolatos kérdések tisztázását követően lehetőséget ad szurkolóinak a belépők visszaváltására. A szakosztály egyúttal köszöni hűséges szurkolói türelmét a jegyárak visszatérítésével kapcsolatos információkkal kapcsolatos várakozásért!

A 2020. március 12-ére és 13-ára tervezett, ám végül le nem játszott Újpest elleni Erste Liga-elődöntő, OB I döntő mérkőzésekre szóló, március 8-án és 9-én megvásárolt belépők ára a belépők bemutatásával és átadásával kizárólag készpénzben visszaigényelhetőek, az FTC-Telekom MAC HKB Újbuda elleni első 2020/21-es hazai mérkőzésének napján, a Tüskecsarnok hazai jegypénztárában. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a belépők visszaváltására kizárólag ez az egy alkalom áll rendelkezésre! Aki nem él a jegyvisszaváltás lehetőségével, az az FTC-Telekom Jégkorong szakosztály utánpótlását támogatja, a vissza nem váltott belépőkből a szakosztálynál maradó összeget ugyanis teljes egészében az utánpótlásra fordítják.

A MAC HKB Újbuda elleni szeptember 27-ei mérkőzés jegyinformációit, valamint a 2020/21-es idényre vonatkozó jegy- és bérletinformációkat hamarosan közzétesszük a Fradi.hu-n, valamint a szakosztály Facebook oldalán!

Cikkajánló

Játék a számokkal – ilyen volt az alapszakasz!

Íme, férfi jégkorongcsapatunk alapszakasza számokban, szubjektív értékelő nullától tízig!

Nagy Gergő A Hét Játékosa az Erste Ligában

Csapatkapitányunk kiváló játékkal és 3+4 ponttal zárta az alapszakasz végi négymeccses erdélyi túrát.

Magabiztos győzelemmel zártuk Brassóban az alapszakaszt

Hokisaink 5-2-re győztek a rivális otthonában, és megőrizték a halvány esélyt az alapszakasz megnyerésére.

A második kiemelés megvan, az első még meglehet

Férfi hokisaink a tabella élén álló Brassó otthonában zárják a négymeccses erdélyi túrát és az alapszakaszt.

Magabiztos győzelem, megvan a második kiemelés!

Férfi hokisaink remek kapusteljesítménnyel és emberhátrányos játékkal 4-0-ra győztek a Gyergyó otthonában.

Gyergyóban folytatjuk a túrát, a második kiemelés a tét

Férfi hokisaink a remek és fontos csíkszeredai győzelem után szombaton Gyergyószentmiklóson lépnek jégre.

Lehengerlő első harmad után kulcsfontosságú győzelem!

Férfi hokisaink nagyot javítva tegnapi játékukon 5-1-es győzelmet arattak a rivális Csíkszereda otthonában.

Ki tanult többet az első mérkőzésből?

Férfi jégkorongcsapatunk két napon belül másodszor csap össze a Csíkszeredával az Erste Ligában, nagy a tét!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most