2020. december 30.
Évzárás két győzelemmel és három vereséggel
Női jégkorongcsapatunk öt mérkőzést játszott december 17-e és a 2020-as év vége között.

Az FTC-Telekom női jégkorongcsapata két rendes játékidős és egy szétlövéses vereség után első idei DEBL-győzelméért lépett jégre az FTC Sátras Jégpályán december 17-én a MAC Marilyn ellen. Kiválóan kezdtük a mérkőzést, a 11. percben meg is szereztük a vezetést Milibák Gréta révén, amelyet azonban a MAC gyorsan kiegyenlített, azonban még a szünet előtt újra nálunk volt az előny, Pavuk Petra góljával. A második harmadban is jobban jött ki a lépés a Fradinak, Pavuk ismét betalált, majd Szederkényi találatával már 4-1-re vezettünk. A MAC még a második szünet előtt felzárkózott kettőre, sőt, a záró harmad elején 4-3-ra is, de az 51. percben Pavuk teljessé tette mesterhármasát, ezzel 5-3-ra megnyerte a Ferencváros az izgalmas meccset, és behúzta első győzelmét az osztrák bázisú nemzetközi ligában.

Kihasználva a lendületet két nappal később a Fradi a MAC Marilyn Kék csapatát is legyőzte ezúttal már az U25A bajnokságban. Ez a mérkőzés is izgalmasan alakult: bár hamar 1-0-s, majd egyenlítést követően 4-1-es előnyre tettünk szert, a MAC innen is egyenlíteni tudott. Végül azonban, amikor már mindkét fél a hosszabbításra készült, az 59. percben Milibák Gréta az FTC-Telekom javára döntötte el a találkozót. További gólszerzőink Papacsek Réka, Hidasi Szabina és Pavuk Petra voltak, utóbbi duplázni tudott.

Közvetlenül karácsony előtt még három mérkőzés várt a Ferencvárosra, és ezek már korántsem sikerültek olyan jól, mint az előző kettő. December 20-án az U25 B bajnokságban legfiatalabb, legtapasztalatlanabb keretünk súlyos, 14-2-es vereséget szenvedett a KSI-től. Góljainkat Szederkényi Lilla és Fissi Viktória szerezték. Egy nappal később a Tüskesátorban már az U25A keretnek sem sikerült olyan jól a mérkőzése, mint az előző. A bajnokság favoritja, a KMH Budapest 7-1-re győzte le a mieinket, a Fradi szépítő gólját 7-0-s állásnál Papacsek Réka ütötte. Egy napra rá az ünnepek előtti utolsó mérkőzésen U25B-s együttesünk is a KMH otthonában lépett jégre, ellenfelünk 3-0-s győzelmet aratott.

Bár a találkozók az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelően zárt kapusak, a női csapat hazai meccsei élőben követhetőek az FTC Utánpótlás Youtube-csatornánIDE KATTINTVA. Érdemes feliratkozni a csatornára, ha nem akarnak lemaradni a találkozókról!

Cikkajánló

Ezüst- és bronzérem és egyéni díjak Kőszegről

Női hokisaink egy meghívásos 3x3-as és 4x4-es tornán vettek részt Kőszegen és remek eredményekkel tértek haza.

Ezüstéremmel zárták a szezont női hokisaink

Női hokicsapatunk a második helyen végzett az U25A bajnokságban, a KMH nyerte a három sikerig tartó finálét.

Egy ligában a legjobb négy között női hokisaink

Női jégkorongcsapatunk februárban az OB I után újabb két bajnokságban zárta le 2020/21-es szereplését.

Visszafogott évkezdés, szép győzelmekkel

Női jégkorongcsapatunk tizenkét januári mérkőzéséből mindössze négy után hagyta el győztesen a jeget.

Meccsdömping felemás eredményekkel

Női jégkorongozóink december 3-a és 13-a között tizenegy nap alatt négy bajnokságban hét mérkőzést játszottak.

Rendkívül tartalékos kerettel súlyos vereség

Női jégkorongcsapatunk súlyos, 18-3-as vereséget szenvedett az U25/B bajnokságban a Hatvan vendégeként.

Vereséggel kezdtek a DEBL-ben női hokisaink

Női jégkorongcsapatunk két mérkőzést játszott a mögöttünk hagyott héten.

Egy papírforma- és egy váratlan vereség

Női jégkorongcsapatunk az OB I-ben és az U25A bajnokságban sem szerzett pontot az elmúlt héten.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most