2020. december 30.
Évzárás két győzelemmel és három vereséggel
Női jégkorongcsapatunk öt mérkőzést játszott december 17-e és a 2020-as év vége között.

Az FTC-Telekom női jégkorongcsapata két rendes játékidős és egy szétlövéses vereség után első idei DEBL-győzelméért lépett jégre az FTC Sátras Jégpályán december 17-én a MAC Marilyn ellen. Kiválóan kezdtük a mérkőzést, a 11. percben meg is szereztük a vezetést Milibák Gréta révén, amelyet azonban a MAC gyorsan kiegyenlített, azonban még a szünet előtt újra nálunk volt az előny, Pavuk Petra góljával. A második harmadban is jobban jött ki a lépés a Fradinak, Pavuk ismét betalált, majd Szederkényi találatával már 4-1-re vezettünk. A MAC még a második szünet előtt felzárkózott kettőre, sőt, a záró harmad elején 4-3-ra is, de az 51. percben Pavuk teljessé tette mesterhármasát, ezzel 5-3-ra megnyerte a Ferencváros az izgalmas meccset, és behúzta első győzelmét az osztrák bázisú nemzetközi ligában.

Kihasználva a lendületet két nappal később a Fradi a MAC Marilyn Kék csapatát is legyőzte ezúttal már az U25A bajnokságban. Ez a mérkőzés is izgalmasan alakult: bár hamar 1-0-s, majd egyenlítést követően 4-1-es előnyre tettünk szert, a MAC innen is egyenlíteni tudott. Végül azonban, amikor már mindkét fél a hosszabbításra készült, az 59. percben Milibák Gréta az FTC-Telekom javára döntötte el a találkozót. További gólszerzőink Papacsek Réka, Hidasi Szabina és Pavuk Petra voltak, utóbbi duplázni tudott.

Közvetlenül karácsony előtt még három mérkőzés várt a Ferencvárosra, és ezek már korántsem sikerültek olyan jól, mint az előző kettő. December 20-án az U25 B bajnokságban legfiatalabb, legtapasztalatlanabb keretünk súlyos, 14-2-es vereséget szenvedett a KSI-től. Góljainkat Szederkényi Lilla és Fissi Viktória szerezték. Egy nappal később a Tüskesátorban már az U25A keretnek sem sikerült olyan jól a mérkőzése, mint az előző. A bajnokság favoritja, a KMH Budapest 7-1-re győzte le a mieinket, a Fradi szépítő gólját 7-0-s állásnál Papacsek Réka ütötte. Egy napra rá az ünnepek előtti utolsó mérkőzésen U25B-s együttesünk is a KMH otthonában lépett jégre, ellenfelünk 3-0-s győzelmet aratott.

Bár a találkozók az aktuális járványügyi helyzetnek megfelelően zárt kapusak, a női csapat hazai meccsei élőben követhetőek az FTC Utánpótlás Youtube-csatornánIDE KATTINTVA. Érdemes feliratkozni a csatornára, ha nem akarnak lemaradni a találkozókról!

Cikkajánló

Győzelem a döntő második meccsén

Női hokisaink 2-1-re megnyerték a Rampage elleni U25 B döntő második találkozóját, jöhet a harmadik meccs.

Vereség a döntő első meccsén

Női jégkorongozóink U25 B csapata 4-3-ra kikapott hazai pályán a Rampage együttesétől.

Megvan a második győzelem, irány a döntő

Női U25 B jégkorongcsapatunk idegenben 6-3-ra nyert a Debreceni Hoki Klub ellen, ezzel bejutott a döntőbe.

Vereség az elődöntő visszavágóján

A női U25B bajnokságban szereplő csapatunk hosszabbításban kikapott a DHK-tól, jön a harmadik meccs.

Megvan az elődöntő első meccse

Női U25 B hokicsapatunk 4-1-re behúzta a DHK elleni első elődöntős meccsét.

Döntetlen a visszavágón, kiestünk a DEBL-ből

Női hokisaink 1-1-et játszottak a Rampage Veszprém csapatával az osztrák bázisú liga negyeddöntőjében.

Negyedik helyen zártuk a női OB I-et

Női hokisaink a visszavágón is kikaptak a BJA csapatától a két nyert meccsig tartó párharcban.

Vereség a DEBL-negyeddöntő első meccsén

Női jégkorongozóink a DEBL negyeddöntőjében a veszprémi Rampage Women csapatával küzdenek a továbbjutásért.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin