2020. október 18.
Vereséggel kezdtek a DEBL-ben női hokisaink
Női jégkorongcsapatunk két mérkőzést játszott a mögöttünk hagyott héten.

Az OB I-ben és az U25-ös bajnokság A és B osztályában is versenyző női jégkorongcsapatunk október 8-án csütörtökön megkezdte szereplését az osztrák bázisú női liga, a DEBL alapszakaszában. Amint arra sokan emlékezhetnek, csapatunk két szezonnal ezelőtt rendkívüli bravúrt bemutatva megnyerte a ligát, az előző idényben viszont címvédőként nem sikerült a rájátszásba kerülés.

Most sem indult jól az osztrák bázisú pontvadászat az FTC-Telekom számára, amely első mérkőzésén a szintén budapesti KMH-t fogadta az FTC Sátras Jégpályán. Ellenfelünk szerzett vezetést a mérkőzés 13. percében, ezt még két perccel később Pavuk Petra átadásából Galántai Maja ki tudta egyenlíteni, ám még a harmad vége előtt újabb gólt szereztek a vendégek. A KMH a második és a harmadik harmadban is újabb egy-egy gólt szerzett, így végül magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott. A Fradi kapujában Pallai Zsófia a négy kapott gól ellenére kiváló teljesítményt nyújtott, 45 lövésből 41-et hárított, ami 91,8 százalékos teljesítménynek felel meg.

Javításra vasárnap, az U25/B bajnokságban adódott lehetőség, a korábban ebben a korosztályban rendszeresen legyőzött DVTK Jegesmedvék ellen szintén hazai jégen. Nem kezdődött jól a találkozó a mieink számára, a miskolciak a 17. percben megszerezték a vezetést Balog Gréta révén, aki a 27. percre már duplázni tudott. Szederkényi Lilla és Elena Sekulic révén még a második harmad vége előtt sikerült egyenlíteni, sőt, a 46. percben Szederkényi második góljával a vezetés is megvolt, ekkor azonban következett a hidegzuhany. A DVTK egy időkérés után az utolsó előtti percben egyenlíteni tudott, majd a hosszabbításban a győztes gólt is megszerezte, így két pontot is elrabolt az FTC Sátras Jégpályáról.

Az a bizonyos javítás október 15-én, csütörtök este az U25/A bajnokságban sem jött össze. A Fradi ellenfele a KMH Budapest volt az FTC Sátras Jégpályán, és gól nélküli első harmad után a vendégek a 30. percben lőtt vezető góljára ugyan még volt válaszunk Papacsek Réka révén, azonban a hajrában, az 57. percben a KMH eldöntötte a mérkőzést, ezzel egy győzelem után már a második vereségünket szenvedtük el a kiírásban.

A jég két nappal később hazai pályán tört meg: az U25/B bajnokságban az ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia csapatát fogadta az FTC-Telekom, és lányaink magabiztos, 4-1-es győzelmet arattak Tar Enikő és Hidasi Szabina dupláival. Ezzel meglett október hónap első győzelme mind a négy kiírást figyelembe véve, amelyben női jégkorongozóink versenyeznek.

Cikkajánló

Ezüst- és bronzérem és egyéni díjak Kőszegről

Női hokisaink egy meghívásos 3x3-as és 4x4-es tornán vettek részt Kőszegen és remek eredményekkel tértek haza.

Ezüstéremmel zárták a szezont női hokisaink

Női hokicsapatunk a második helyen végzett az U25A bajnokságban, a KMH nyerte a három sikerig tartó finálét.

Egy ligában a legjobb négy között női hokisaink

Női jégkorongcsapatunk februárban az OB I után újabb két bajnokságban zárta le 2020/21-es szereplését.

Visszafogott évkezdés, szép győzelmekkel

Női jégkorongcsapatunk tizenkét januári mérkőzéséből mindössze négy után hagyta el győztesen a jeget.

Évzárás két győzelemmel és három vereséggel

Női jégkorongcsapatunk öt mérkőzést játszott december 17-e és a 2020-as év vége között.

Meccsdömping felemás eredményekkel

Női jégkorongozóink december 3-a és 13-a között tizenegy nap alatt négy bajnokságban hét mérkőzést játszottak.

Rendkívül tartalékos kerettel súlyos vereség

Női jégkorongcsapatunk súlyos, 18-3-as vereséget szenvedett az U25/B bajnokságban a Hatvan vendégeként.

Egy papírforma- és egy váratlan vereség

Női jégkorongcsapatunk az OB I-ben és az U25A bajnokságban sem szerzett pontot az elmúlt héten.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most