2020. július 24.
Márton Gréta is a csatlakozott a társakhoz
Újra teljes intenzitással, a csapattal edzett a kisebb sérülése után felépülő Márton Gréta.

Női kézilabdacsapatunk három hete készül már együtt a 2020/2021-es szezonra, a munka a terveknek megfelelően zajlik, leszámítva azt, hogy Alicia Stolle egyelőre külön edz. S most már csak egyedül teszi mindezt a gyógytornász felügyelete mellett, hiszen Alicia eddigi „párja”, az elmúlt hetekben a német válogatott átlövőnket a közös munka során alaposan megismerő Márton Gréta csatlakozott a társakhoz.

„Kicsit most valóban több időt töltöttem Alicia-val, mint a többiek, és nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot, kedves, barátságos az első perctől kezdve – mesélte Márton Gréta új játékosunkról. – Sajnálja, hogy nem lehet a pályán, hogy nem tudott úgy csatlakozni a csapathoz, ahogyan elképzelte, de talán hasznos volt, hogy ott voltam neki biztos pontként a rehabilitációs munka közben, tudtam neki segíteni, tudott tőlem kérdezni, ha valamire kíváncsi volt.”

Jellemző kép volt az elmúlt két hétben, hogy a konditeremből a csarnokba érve Gréti és Alicia rendre beült a csapat edzésére – vagyis testközelből láthatták, amint a többiek sokszor lógó nyelvvel jönnek le a pályáról.

„Arra gondoltam ilyenkor mindig, hogy bárcsak én is elfáradhattam volna ennyire, mint ők, mert bár a rehabilitációs munka is kemény volt, az azért más. A keddi, MTK elleni edzőmérkőzést is kívülről figyeltük, és így, sérülten nézni a meccset mindig nagyon rossz, most meg pláne szerettem volna már ott lenni a pályán. Tetszett ugyanakkor, amit a lányoktól láttam, voltak kimondottan jó periódusok, pedig tudom, hogy milyen fáradtak, hiszen kemény munka folyik minden nap.”

Ebbe a kemény munkába pedig szerdán már Gréti is belekóstolhatott, s ha minden jól megy, akkor jövő kedden, a DVSC elleni edzőmérkőzésen is pályára léphet.

„Volt bennem egy kis félelem, hogy négy hét kihagyás után lesz-e valamilyen fájdalmam, próbáltam a többiektől is információkat gyűjteni, mert korábban nem jártam még hasonló cipőben. Lekopogom, abszolút nem volt semmi gond, rendben ment minden, és a csajok is kedvesek voltak, örültek, hogy végre én is edzhetek, és én is nagyon boldog vagyok azóta. Jól érzem magam, továbbra is jó erőben vagyok, nagyon várom már a keddet, hogy meccset is játszhassak!”

Női kézilabdacsapatunk felkészülési terve némileg megváltozott a járványhelyzet miatt. Ennek értelmében július 28-án és augusztus 18-án a Debrecennel, augusztus 4-én az MTK-val, augusztus 7-én és 11-én a Váccal, augusztus 14-én és 28-án a Győrrel, augusztus 20-án a Szombathellyel, illetve augusztus 25-én az Érddel játszunk felkészülési mérkőzést. Amennyiben a szurkolóink számára lehetőséget tudunk biztosítani a mérkőzések megtekintésére, úgy az időpontokról később tájékoztatást adunk.

Cikkajánló

Másodszor a svédek voltak jobbak az Eb-főpróbán

Vasárnap jóval többet próbálgatta a csapatot a Danyi-Elek kettős a svédek elleni felkészülési meccsen.

Legyőztük a svédeket az Eb-felkészülés hajrájában

Vezettünk már öttel is, aztán sokáig csak rohantunk a svédek után, a végén mégis győztünk.

Zöld út az Eb-re, minden teszt negatív!

Miután a héten elvégzett mindkét teszt negatív lett játékosainknak, csatlakozhattak a válogatott kerethez.

Háfra remek csele és gólja a legszebbek között - VIDEÓ

Női kézilabdacsapatunk játékosának látványos gólját is a Top 5-be jelölte az EHF - VIDEÓ!

Késve mehetnek csak a válogatotthoz játékosaink

A Krim Ljubljana a lefújást követően mintegy negyvenöt perccel jelezte a pozitív tesztet.

Belefért a tíz perc hullámvölgy Ljubljanában

Az első félidő közepét nagyon elszúrtuk, azt leszámítva viszont kétség sem férhetett a győzelmünkhöz!

A kaotikus félév utolsó meccse jön

Női kézilabdacsapatunk a szezon első felének utolsó meccsére készül, illetve pénteken utazik Szlovéniába.

Egy pozitív eset, a csapat folytatja a munkát

Női kézilabdacsapatunk egy tagja pozitív tesztet produkált, mindenki más negatív.

close
Facebook Youtube Instagram Viber Linkedin
close
Fradi most
Fradi most