2021. augusztus 30.
Dedikálás a Könyvhéten – találkozzon az FTC elnökével!
Kubatov Gábor pénteken egy pódiumbeszélgetést követően dedikálja könyvét az FTC standja előtt.

2021. szeptember 2-5. között rendezik meg a 92. Ünnepi Könyvhetet, melyen a Ferencvárosi Torna Club is részt vesz. Az FTC kitelepülését keresse a Vigadó tér felőli oldalon a Duna-korzón, a 37-es számú pavilonnál! A program részeként szeptember 3-án, pénteken 16 órától Kubatov Gábor klubelnökkel Ballai Attila beszélget majd a Könyvhét Vigadó téri színpadán, ezt követően az FTC elnöke a nagy érdeklődésre való tekintettel a klub standjánál dedikálja júliusban megjelent könyvét, az „Új korszak - Az első 10 év” című kiadványt!

Az „Új korszak - Az első tíz év” című mű Kubatov Gábor szemén keresztül mutatja be az elmúlt egy évtizedet a Fradiban. A szurkolók és a sport iránt érdeklődők betekintést nyerhetnek abba, hogyan került az FTC a megszűnés széléről újra Magyarország élére, és vált tényezővé ismét az európai labdarúgó-porondon az elmúlt tíz esztendőben. A Ferencváros újjászületéséről készült, különleges borítóval ellátott 336 oldalas könyvben az eseményeket elbeszélő klubelnök mellett az adott történeteket jól ismerők, korábbi és jelenlegi labdarúgók, munkatársak véleménye, visszaemlékezései is teret kaptak.

A kötet megvásárolható a Líra és a Libri könyvesboltjaiban, a Groupama Arénánál található Fradi Shopban, az FTC-MVM Népligeti Sportközpontnál lévő Fradi Boltban, illetve online a shop.fradi.hu-n, a Libri, a Bookline és a Líra webáruházakban, sőt, akár e-könyvként is (részletek ITT), ára 4495 forint. Amennyiben szurkolóink a Fradi Shopban vagy annak internetes felületén vásárolják meg a könyvet, kedvezményt kapnak: szurkolói kártyával rendelkező drukkereink 5, míg a bérletes szurkolóink 15 százalék engedményben részesülnek.

Klubunk standja szeptember 2-án 12-19 óra között, szeptember 3-5. között pedig 10.00-tól 19.00-ig várja az érdeklődőket. Az „Új korszak - Az első tíz év” mellett az FTC összes eddigi, még elérhető kiadványát árusítani fogjuk, így beszerezheti a „Bajnokok Könyve 29”, a „Császár 75”, a „Gyurika – egy pólós vallomásai”, a „Volt egyszer egy csatár” és az „Egész pályás letámadás” című kötetet is. Emellett kapható lesz még az Ambrus Miklós életéről szóló kiadványunk és a 2015-ös, 2016-os, 2019-es és 2020-as FTC Évkönyv is. Korábbi könyveinkhez kapcsolódik egy akció is: aki megvásárolja Kubatov Gábor könyvét, az egy másik, tetszőlegesen választott FTC-kötetet 50 százalékos kedvezménnyel szerezhet be!

Találkozzunk az Ünnepi Könyvhéten, az FTC pavilonjánál!

Cikkajánló

Őket ünnepeljük ma

Április 18-án több korábbi sportolónkat köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

A Fradi-család három tagjára emlékezünk április 18-án.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori vízilabdázónkra emlékezünk április 17-én.

Fradi 125: Rendelje elő!

Jusson hozzá hamarabb az FTC történelmét megörökítő kiadványhoz!

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszönthetjük ezen a napon.

Rájuk emlékezünk ma

Két egykori sportolónkra emlékezünk április 16-án.

A nagy címer-párbaj a Fradi TV-ben!

Zachariassen és Wingo párharca, stadiontúra, derbihős és Fradi SuLiga a legújabb adásban.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin