2021. szeptember 13.
Fradisták is népszerűsítik a KEK-et
Atlétánk, Kazi Tamás és kézilabdázónk, Kovacsics Anikó is reklámarca a Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának.

Október 14-16. között 12. alkalommal rendezi meg a BEAC és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját (KEK). Az eseményen 6 sportágban, 3 napon keresztül, közel 1500 egyetemista sportol együtt Budapesten. A KEK lehetőséget ad arra, hogy a Kárpát-medencében tanuló felsőoktatási hallgatók a sporton keresztül élő kapcsolatot építhessenek ki egymással. A tornán anyaországi és határon túli egyetemek sportolói mérik össze erejüket futsalban, kosárlabdában, röplabdában, asztaliteniszben és nagypályás labdarúgásban, s idén először a multisport esemény kiegészül egy futóversennyel.

Az MVM Paksi Atomerőmű támogatásával, a KEK RUN 2021 elnevezésű eseményre október 16-án kerül sor a Ludovika Campuson. A futóverseny célja, hogy az amatőr és profi futók számára is egyaránt biztosítson versenyzési lehetőséget. Emellett ezzel az újonnan behozott sportággal a szervezők célja az is, hogy magát a sportot, illetve az egészséges életmódot hirdessék kicsik és nagyok között egyaránt. A verseny kezdő futóknak is kiváló lehetőséget biztosít, hogy megmérettessék magukat, hiszen akik most vágnak bele a futásba, ők az 5.5 km-es távon tudják kipróbálni magukat. Akik egy picit hosszabb távot választanának, ők a 10 km-es távra tudnak nevezni. Ezenkívül a 10 km-es távot akár váltóban is lehetőségük lesz a sportolni vágyóknak teljesíteni. 

A Ferencvárosi Torna Club a KEK kiemelt szakmai támogatója, így az FTC két sportolója is népszerűsíti az októberi eseményt, a 104-szeres válogatott kézilabdázónk, Kovacsics Anikó, illetve a 32-szeres magyar bajnok középtávfutónk, Kazi Tamás.
Kazi kiemelte, hogy minden olyan esemény, amiben a sport, de leginkább a futás központi szerepet játszik az számára nagy jelentőséggel bír, míg Kovacsics Anikó fantasztikus dolognak tartja, hogy a Kárpát-medence minden pontjáról Budapestre érkeznek az egyetemista fiatalok.
„Örülök, hogy a klubom, a Fradi is odaállt emellé a kezdeményezés mellé, természetes, hogy én is támogatom a KEK versenyeit, igaz ez minden sportágra, amiben összemérik a tudásukat a fiatalok, így a legújabb versenyszámra, a futásra, a KEK Runra is” – mondta Kovacsics.

A futóverseny és a KEK is kiegészül egy jótékonysági gyűjtéssel – a kárpátaljai, Munkácsi 3. számú II. Rákóczi Ferenc Középiskola számára -, így akik csatlakoznak az eseményekhez, egyúttal a társadalmi felelősségvállalás jegyében is egy jó ügy mellé állnak.

A nevezési felület valamennyi sportágban elérhető a www.kekbudapest.hu oldalon szeptember 9-től, s az eseménnyel kapcsolatos további részleteket is ezen a weboldalon talál.

Cikkajánló

Szurkolói ankétot tartott Kubatov Gábor és Orosz Pál

Klubunk elnöke és az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója rengeteg kérdést kapott különböző témakörökben.

Szurkolói ankét Kubatov Gáborral és Orosz Pállal

Az FTC elnöke idén is tisztelettel meghívja az ankétra szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsainkat!

Dedikálás a Könyvhéten – találkozzon az FTC elnökével!

Kubatov Gábor pénteken egy pódiumbeszélgetést követően dedikálja könyvét az FTC standja előtt.

Fradi x Retro Jeans: bemutatjuk reklámfilmünket!

Az FTC férfi labdarúgócsapatának több tagja is részt vett a forgatáson – VIDEÓ!

Bemutatkozott a Fradi x Retro Jeans

A Groupama Aréna VIP Lounge termében exkluzív sajtóesemény keretében mutatkozott be az új kollekció.

Olimpiai visszapillantó a legújabb Zöld és fehérben

A szeptemberi szám fő témája mellett természetesen a férfi labdarúgók aktualitásairól sem feledkeztünk meg.

E-könyvként is kapható az „Új korszak-Az első tíz év”

A Kubatov Gábor első elnöki évtizedét bemutató könyv már elektronikus formában is elérhető.

Isten éltessen, KOKO!

Ma ünnepli születésnapját Kovács István. A Fradi TV interjúja a bokszlegendával.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most