2022. július 1.
Kövesd a Fradi Közösség új oldalait!
A társadalmi felelősségvállalási és közösségépítő programjainkról immár külön platformon számolunk be.

A Ferencvárosi Torna Club lassan egy évtizede kiemelten kezeli a társadalmi felelősségvállalást, ennek megfelelően pedig a hazai klubok között egyedül álló módon évről évre egyre több és több program és kampány zajlik az égisze alatt. A klub tevékenysége ma már több esetben is példaként áll a nyugat-európai egyesületek számára, és számos európai szervezettel van aktív partneri kapcsolatban. Ezen együttműködések keretében pedig a társadalmi felelősségvállalás mellett egyre több szerepet kap a közösségépítés is.

Mindezen folyamatokról pedig a Fradi.hu Közösség menüpontja mellett immár külön ennek dedikált közösségi médiafelületeken is értesülhetnek a szurkolók a Facebookon és az Instagramon.

Szurkolóink ezeken a felületeken találják majd meg az olyan iskolai programok képeit, beszámolóit, mint a Fradi SuLiga, a Fradi FitKids iskolai egészségprogram, a Fradi Testnevelés Óra, valamint a már lassan hetedik éve futó, MOB Fair Play-díjjal is kitűntetett Fradi Suli Program.

Értesülhetnek majd Fradi Fair Play-díjjal kapcsolatos hírekről, valamint a sportolóink civil éltere való felkészítését és társadalmi beilleszkedését célul kitűző Gondoskodás Napjáról.

Itt lesznek megtalálhatóak a Fradi-szurkolók számára elérhető egészségmegőrző, életmódformáló és közösségépítő programjaink információi, beszámolói, többek között a sétafoci vagy az Aktív Szurkolók Program is.

Teret kapnak majd a jótékonysági programjaink, valamint a Florence Program hírei is, amellyel beteg vagy távol élő fiataloknak nyújtunk lehetőséget, hogy Flóri, a robot segítségével nézzenek be a meccsnapi kulisszák mögé, valamint bejárhassák a Groupama Arénát és a Fradi Múzeumot.

Végezetül pedig értesülhetnek az állandó és alkalmi kampányainkról, mint például a More Than Football vagy az Európai Sporthét, illetve az immár évtizedes hagyományunkról, a kirekesztés elleni kampányfilmekről.

Megmutatunk tehát mindent, amitől a Fradi több mint egy sportklub. Érdemes lesz követni!

Facebook-oldalunkat ITT, Instagram-oldalunkat pedig ITT találod Fradi Közösség néven.

Cikkajánló

Simon Tiborra emlékezünk

Halálának 22. évfordulóján emlékezünk meg a legendás 2-esről, Simon Tiborról.

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ

A Ferencvárosi Torna Club Elnöksége 2024. május 23-a 9.00 órára hívja össze az FTC közgyűlését.

A bajnoki ünneplés kulisszái mögött és Bodrogi90!

A Fradi TV legújabb adásában örömmámor, női kéziseink, Bodrogi Gyula és focistánk faültetése.

Heti program

Ezen a héten is számos mérkőzésen szoríthatunk a Ferencvárosért.

Őket ünnepeljük ma

Korábbi labdarúgónkat, atlétánkat, kézilabdázónkat és fizioterapeutánkat köszöntjük a mai napon.

Őket ünnepeljük ma

Ezen a napon a Fradi-család négy tagját köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

Ezen a napon a Fradi-család két egykori kiválóságára emlékezünk.

Őket ünnepeljük ma

Ezen a napon a Fradi-család két tagját köszönthetjük.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin