2021. szeptember 14.
Szurkolói ankétot tartott Kubatov Gábor és Orosz Pál
Klubunk elnöke és az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója rengeteg kérdést kapott különböző témakörökben.

Mint mindig, ezúttal is nagy volt az érdeklődés a szurkolói ankéton, amelyet most nem a C-lelátón, hanem a Groupama Aréna főépületében tartottak az A- és B-típusú szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsok számára. Kubatov Gábornál és Orosz Pálnál a szurkolók az átigazolásoktól kezdve, a csütörtökön kezdődő Európa Liga-csoportkörös szereplésen át a szezonbéli célkitűzésekig számos témakörről érdeklődtek.

Az első kérdések a transzferekről szóltak, elhangzott ismét a rendszeresen felmerülő: kevés a magyar a Fradiban.

„Nekünk az a dolgunk, hogy nemzetközi szinten képviseljük Magyarországot, ha ezt nem tudjuk sok magyar játékossal megtenni, akkor külföldieket igazolunk” – reagált Orosz Pál.

Volt olyan drukker, aki az edzőváltást még mindig csak nehezen tudja megemészteni.
„Nem vagyok hajlandó a Fradi nevében könyörögni" – jelentette ki határozottan Kubatov Gábor arra a kérdésre, hogy miért nem tartották itt az előző vezetőedzőt, az ukrán Sergei Rebrovot. "Peter Stöger olyan "magas helyről" érkezett, ahol Rebrov sohasem járt, hisz évekig volt vezetőedző a német Bundesligában, s fél évig a világ egyik legerősebb klubjánál, a Dortmundnál dolgozott. Időt kell neki adni.”

A klubvezetők megnyugtatták a szurkolókat, hogy osztrák vezetőedzőnk, Peter Stöger, mint egy tapasztalt pedagógus, jól kezeli az első keretből ideiglenesen száműzött csatárunk, Franck Boli körül kialakult helyzetet.

Szó volt továbbá infrastrukturális kérdésekről, stadionon belüli szolgáltatások fejlesztéséről, a Fradi Shop növekvő választékáról, amely örömteli a drukkerek számára, a késői hazai EL-meccskezdések problémájáról, valamint a klub egyre bővülő játékosmegfigyelői-hálózatáról, s az is elhangzott, hogy a rajongók már alig várják, hogy a Ferencvárossal focizhassanak az október 1-én megjelenő konzoljátékban, a FIFA 22-ben.

Más szakosztályokat érintő kérdések is elhangzottak.

„Nem a Final Four-ba jutás érdekel, nekünk Bajnokok Ligáját kell nyernünk” – zárta mondandóját elnökünk a női kézilabdásokat illetően.

Szó esett női labdarúgócsapatunk helyzetéről is, ahol Dörnyei Balázs helyét a magyar válogatott és csapatunk támadója, Vágó Fanny vette át. A klubvezetők elmondták, hogy maximálisan bíznak a rutinos játékos képességeiben, és remélik, hogy még sokáig dolgozhatnak együtt vele.

Cikkajánló

Őt ünnepeljük ma

A Fradi-család egy tagját köszöntjük szeptember 24-én.

MEGJELENT A FRADI MESEKÖNYV!

A Provident családi pályázatának nyertese együtt utazhat csapatunkkal a trabzoni UEL-csoportmeccsre.

Őket ünnepeljük ma

Kézilabdázónkat és jégkorongozónkat köszönthetjük szeptember 22-én.

Rá emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra emlékezünk szeptember 22-én.

Webkonferencia tapasztalt angol szakemberekkel

A rangos webináriumot az FTC sporttudományos és erőnléti munkacsoportjának vezetője, Bali Péter szervezi.

Őket ünnepeljük ma

Klubunk korábbi jégkorongozóját és vízilabdázóját köszönthetjük szeptember 21-én.

Rá emlékezünk ma

Egykori labdarúgónkra emlékezünk szeptember 21-én.

Rá emlékezünk ma

Szeptember 20-án egykori labdarúgónkra emlékezünk.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin