2021. szeptember 14.
Szurkolói ankétot tartott Kubatov Gábor és Orosz Pál
Klubunk elnöke és az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója rengeteg kérdést kapott különböző témakörökben.

Mint mindig, ezúttal is nagy volt az érdeklődés a szurkolói ankéton, amelyet most nem a C-lelátón, hanem a Groupama Aréna főépületében tartottak az A- és B-típusú szurkolói kártyával rendelkező szimpatizánsok számára. Kubatov Gábornál és Orosz Pálnál a szurkolók az átigazolásoktól kezdve, a csütörtökön kezdődő Európa Liga-csoportkörös szereplésen át a szezonbéli célkitűzésekig számos témakörről érdeklődtek.

Az első kérdések a transzferekről szóltak, elhangzott ismét a rendszeresen felmerülő: kevés a magyar a Fradiban.

„Nekünk az a dolgunk, hogy nemzetközi szinten képviseljük Magyarországot, ha ezt nem tudjuk sok magyar játékossal megtenni, akkor külföldieket igazolunk” – reagált Orosz Pál.

Volt olyan drukker, aki az edzőváltást még mindig csak nehezen tudja megemészteni.
„Nem vagyok hajlandó a Fradi nevében könyörögni" – jelentette ki határozottan Kubatov Gábor arra a kérdésre, hogy miért nem tartották itt az előző vezetőedzőt, az ukrán Sergei Rebrovot. "Peter Stöger olyan "magas helyről" érkezett, ahol Rebrov sohasem járt, hisz évekig volt vezetőedző a német Bundesligában, s fél évig a világ egyik legerősebb klubjánál, a Dortmundnál dolgozott. Időt kell neki adni.”

A klubvezetők megnyugtatták a szurkolókat, hogy osztrák vezetőedzőnk, Peter Stöger, mint egy tapasztalt pedagógus, jól kezeli az első keretből ideiglenesen száműzött csatárunk, Franck Boli körül kialakult helyzetet.

Szó volt továbbá infrastrukturális kérdésekről, stadionon belüli szolgáltatások fejlesztéséről, a Fradi Shop növekvő választékáról, amely örömteli a drukkerek számára, a késői hazai EL-meccskezdések problémájáról, valamint a klub egyre bővülő játékosmegfigyelői-hálózatáról, s az is elhangzott, hogy a rajongók már alig várják, hogy a Ferencvárossal focizhassanak az október 1-én megjelenő konzoljátékban, a FIFA 22-ben.

Más szakosztályokat érintő kérdések is elhangzottak.

„Nem a Final Four-ba jutás érdekel, nekünk Bajnokok Ligáját kell nyernünk” – zárta mondandóját elnökünk a női kézilabdásokat illetően.

Szó esett női labdarúgócsapatunk helyzetéről is, ahol Dörnyei Balázs helyét a magyar válogatott és csapatunk támadója, Vágó Fanny vette át. A klubvezetők elmondták, hogy maximálisan bíznak a rutinos játékos képességeiben, és remélik, hogy még sokáig dolgozhatnak együtt vele.

Cikkajánló

Rá emlékezünk ma

Nemrég elhunyt klasszis vízilabdázónkra emlékezünk április 26-án.

Őket ünnepeljük ma

Április 26-án a Fradi család hét tagját köszönthetjük.

Őt ünnepeljük ma

Ezen a napon férfi kézilabdázónkat köszönthetjük.

Megkoszorúztuk Czibor Zoltán szobrát Komáromban

Az egykori kiváló labdarúgó 1948 és 1950 között szolgálta a Ferencvárost.

Őket ünnepeljük ma

Április 24-én a Fradi család öt tagját köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

A Fradi család négy tagjára emlékezünk április 24-én.

Így tart nyitva májusban a Fradi Shop

Május 1-jén és május 3-án is zárva tart a Groupama Arénánál található Fradi Shop.

Rá emlékezünk ma

Korábbi vízilabdázónkra emlékezünk ma.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin