2023. július 4.
Új korszak: megjelent az első digitális Zöld és fehér!
Mától mobilon, tableten, laptopon az FTC klubmagazinja. Megvásárolható a magaziner.hu/zoldesfeher oldalon.

A Zöld és fehér történetében lezárult egy korszak. A 2012 októbere óta megjelenő magazin 2023. július 4-től kizárólag online formában jelenik meg! Új időszámítás kezdődik el az FTC sport és életmód klubmagazinjának életében. A váltásnak köszönhetően sokkal több szurkolóhoz juthat el a lap, több tartalommal, a digitális korszak kihívásainak megfelelő köntösben, sok-sok kreatív tartalommal, videókkal, fotógalériákkal, zenével akár...

Az egyik legfontosabb változás és újdonság, hogy labdarúgó bajnoki szezonbérlettel rendelkező szurkolóinknak mostantól a bérlet érvényességének ideje alatt ingyen jár a digitális klubmagazin!

A Groupama Aréna B, C vagy D szektorába megvásárolt szezonbérlettel rendelkezők ingyenesen jutnak hozzá a Zöld és fehérhez egészen 2024 júniusáig, ehhez pedig nem kell mást tenniük, csak belépni a meccsjegy.fradi.hu-n lévő fiókba és minden hónap első keddjétől rákeresni a Zöld és fehér digitális, aktuális számára. Így telefonon, tableten vagy laptopon is kényelmesen, azonnal élvezheti minden, fiókkal rendelkező bérletesünk a sportolóinkkal készült interjúkat, sportági összefoglalóinkat, kreatív tartalmainkat. Fontos információ, hogy a meccsjegy.fradi.hu felületen található fiókba mind a 12 lapszámot fel fogjuk tölteni, tehát az egyes lapszámok a megjelenés után is elolvashatók!

Azon bérletesek, akiknek nincs még fiókjuk a meccsjegy.fradi.hu-n (mert például személyesen vették meg a bérletet), az ingyenes digitális ZF elolvasásához létre kell hozniuk a fiókjukat! Ehhez regisztrálniuk kell a meccsjegy.fradi.hu felületen. A regisztrációnál megadva a szurkolói kártyájukat, a rendszer azonosítani fogja őket bérletesként, és máris bekerül a fiókjukba a magazin! Akinek tehát még nincs fiókja, de bérletes, feltétlenül hozza létre a fiókját! A bérletvásárlással kapcsolatban EZEN a linken keresztül van lehetőség tájékozódni.

És akkor pár szót a megújult digitális Zöld és fehérről!

Miközben az újságot tartalommal megtöltő csapat együtt maradt, és továbbra is Bánki József főszerkesztő irányítása mellett készül a lap, a megújulás több újdonságot is magával hoz. A Zöld és fehér a jövőben még inkább a személyiségekre, az egyéniségekre kíván fókuszálni, minden korábbinál több portréban szeretnénk bemutatni a Fradiban sportoló kedvenceket. Fontosnak tartjuk a már „bejáratott” a visszajelzések alapján népszerű rovatok megtartását, de nyitunk újakat is, amire lehetőséget kínál, hogy 76 oldal helyett 92 oldalon jelenik meg a ZF.

Most pedig álljon itt egy kis ízelítő mindazokból az újdonságokból, melyekkel a legújabb lapszám szolgál!

Címlapunk máris magában hordozza az újdonság egyik nagy előnyét, látványos, rövid videó képével köszön ugyanis az olvasóra. A lap első oldalain interjút olvashatnak férfi vízilabdázóink leköszönt vezetőedzőjével, Varga Zsolttal, aki a jövőben már csakis a nemzeti csapat szövetségi kapitányaként dolgozik tovább. A beszélgetés közben máris egy újabb változással találkozhatnak az olvasók, akik a képek mellett videókat is láthatnak a cikkek illusztrációjaként! 

A folytatásban beszámolót találnak férfi labdarúgócsapatunk feledhetetlen bajnokavatójáról, a szöveges leírás mellett azonban digitális tartalom is várja önöket. 

A már jól ismert Passz-rovatunkban Demény László masszőr szó szerint nekünk passzolja a labdát (a mozdulat egy kisvideó, GIF-formátumban elevenedik meg). Vízilabdázóink kapusa, Vogel Soma interjúban mesél a mögöttünk hagyott idény mélységeiről és magasságairól. Riporttal jelentkezünk a tornacsarnokból, az FTC kis tornászainak mindennapjairól, képgalériában be is mutatjuk a kis tehetségeket, de többoldalas írásban emlékeztünk meg a szintén leköszönt kézilabdaedző, Elek Gábor munkásságáról is. Nyilatkozott nekünk a közismerten Fradi-szurkoló főorvos, toxikológus Zacher Gábor is! 

Tartsanak mostantól velünk a Zöld és fehér új, digitális korszakában is! A lap ára továbbra is mindössze 495 forint lapszámonként, de az előfizetőket most is kedvezmény várja majd. Bérletesként pedig ugye ingyen jár a ZF, ezt nem győzzük hangsúlyozni A magazin legújabb lapszámai és a kapcsolódó előfizetői akciók megtalálhatók a magaziner.hu/zoldesfeher oldalon!

Cikkajánló

Fradi TV: A bajnoki ünneplés kulisszái mögött

Labdarúgóink örömmámora, Fradi-kvíz férfi pólósainkkal és a 70 éves Gyarmati Andrea a legújabb adásban.

Heti program

Ezen a héten is több mérkőzésen szoríthatunk a Ferencvárosért.

Őket ünnepeljük ma

Ezen a napon a Fradi-család három tagját köszönthetjük.

Rá emlékezünk ma

Egykori vízilabdázónkra emlékezünk május 20-án.

Őket ünnepeljük ma

Ezen a napon a Fradi család öt tagját köszönthetjük.

Rájuk emlékezünk ma

Ezen a napon a Fradi család két egykori tagjára emlékezünk.

Őket ünnepeljük ma

A Fradi-család négy tagját köszöntjük a mai napon.

Tóth Potya Istvánra emlékeztünk

Klubunk legendás alakjának botlatókövénél gyújtottunk gyertyát.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin