2023. április 1.
A legfontosabb, hogy mindenki egészségesen tért vissza
Férfi labdarúgócsapatunk vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov nehéz meccsre számít a MOL Fehérvár ellen.

Bajnoki címvédő és listavezető férfi labdarúgócsapatunk április 2-án, vasárnap 16.30-tól a MOL Fehérvár FC ellen folytatja szereplését az OTP Bank Liga 25. fordulójában. A meccsnap előtt, szombaton együttesünk vezetőedzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot kérdeztük.

- Válogatott szünet után folytatódik a bajnokság. Hogy látta a nemzeti csapatoknál szereplő játékosok teljesítményét?

- A legfontosabb, hogy mindenki egészségesen tért vissza. A játékosok eltérő állapotban érkeztek meg: Vécsei Bálint másfél meccset játszott, Dibusz Dénes végigvédett két mérkőzést, Botka Endre viszont ezúttal nem sok lehetőséget kapott. Myenty Abena Suriname, Adama Traoré Mali együttesét erősítette, ők sokat utaztak. A legfontosabb, hogy a futballisták jó érzésekkel tértek vissza, készen állnak a folytatásra.

- Mint említette is, Dibusz Dénes végigvédett két meccset, Vécsei Bálint pedig gólt is szerzett a Bulgária ellen 3-0-ra megnyert selejtezőn. Mi a véleménye a magyar válogatott szerepléséről?

- A második, bolgárok elleni mérkőzést a Puskás Arénában néztem meg. A legfontosabb, hogy a magyar válogatott győzelemmel kezdte az Eb-selejtező sorozatot. Onnan fentről nézve elégedett voltam Vécsei Bálint játékával, Magyarország az ő góljával szerzett vezetést, viszont a teljesítményét a magyar válogatott szövetségi kapitányának kell megítélni.

- Mi történt a népligeti edzőközpontban a válogatott szünet idején?

- A ZTE elleni bajnoki után néhány szabadnapot kaptak azok, akiknek nem volt válogatott kötelezettsége. A rövid szünet után újra megkezdtük az edzéseket, ezen a héten pedig egy felkészülési mérkőzést is vívtunk a Soroksár ellen. Felkészülten várjuk a következő feladatot, fontos meccs vár ránk.

- A napokban három korábban sérült játékos, Pászka Lóránd, Samy Mmaee és Tokmac Nguen is újra edzésbe állt. Mit lehet tudni az állapotukról?

- Samy egyelőre egyéni edzésterv alapján készül, Toki pár napja készül újra a csapattal, Pászka Lóri viszont már teljes értékű munkát végez. Örülök a visszatérésüknek, velük bővültek a variációs lehetőségeink.

Tokmac Nguen edzésben. Közeleg a visszatérés?

- Vasárnap a MOL Fehérvár FC ellen folytatjuk. Milyen mérkőzésre számít?

- Láttam a Fehérvár legutóbbi, Honvéd elleni mérkőzését, ellenfelünk akkor jó csapat benyomását keltette. Ebben a párosításban az a tapasztalatom, hogy nem számít, hol állnak a csapatok, minden egymás elleni meccs rangadó, most is nehéz dolgunk lesz. Szükség lesz a szurkolóinkra is, szeretnénk őket kiengesztelni az elmúlt bajnokikon mutatott teljesítmény miatt. Remélem, telt ház lesz!

Ha még nem tette, vegye meg jegyét a MOL Fehérvár elleni bajnokira, mert most igazán jól járhat! Amennyiben megváltja jegyét a Fehérvár, majd az azt követő, április 15-én, szombaton 19.30-tól a Budapest Honvéd ellen sorra kerülő bajnokira is, úgy a soron következő, május 6-án lejátszandó Kisvárda elleni hazai bajnokira térítésmentesen biztosítjuk a belépőjét! Ezzel kapcsolatban ITT minden információt megtalál! A Fehérvár elleni bajnoki meccsnapi programjait ITT láthatja!

Emellett vasárnaptól egy új jótékonysági kezdeményezést indít útjára az FTC! Mostantól együttesünk minden győztes hazai mérkőzése után gólszerzőink dedikálják a meccslabdákat (minden játékos azt a játékszert írja alá, amelyikkel a találatot szerezte), ezekre pedig szurkolóink licitálhatnak. A licitekből befolyó nettó összeget az Albert Alapítvány kapja! További részleteket IDE kattintva tudhat meg!

Általános jegyinformációk

Online jegyvásárlás: meccsjegy.fradi.hu

Groupama Aréna jegypénztár: hétfő: zárva, kedd-péntek: 10.00-18.00, szombat: 9.00-13.00 (meccsnapon a mérkőzés kezdetéig), vasárnap: zárva, kivéve meccsnapon.

Cikkajánló

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

Leandro: „Az alázat hozta meg a sikert”

Pályaedzőnk a ZTE elleni győzelem után értékelt.

A hosszabbításban lett meg a győzelem

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk 3-2-es győzelmet aratott Zalaegerszegen.

Üzent a Tábor Dejan Sztankovicsnak és fiának

A ZTE elleni mérkőzésen szurkoló táborunk is támogatásáról biztosította szerb vezetőedzőnket és családját.

Sztankovics üzent a szurkolóknak - Minden jót, Stef!

Férfi labdarúgócsapatunk vezetőedzője egy milánói kórházból, fia mellől küldött üzenetet – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin