2024. május 19.
Bajnokavató: Fantasztikus show-val készülünk a derbire
Kiterjesztett valóság, speciális, interaktív fényshow, csak pár érdekesség, amivel felvezetjük az idényzárót.

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk derbivel zárja a 2023-2024-es szezont, amely során zsinórban hatodszor is bajnokok lettünk. A történelmi diadalt pedig méltóképpen meg fogjuk ünnepelni szurkolóinkkal most vasárnap az este 20.15-kor kezdődő Újpest elleni meccsünkön. Ezúttal fokozottan felhívjuk drukkereink figyelmét, hogy jóval a mérkőzés előtt érkezzenek meg a Groupama Arénába, hiszen már a kezdés előtt pazar programokkal készülünk nekik.

Klubunk élő jelképével, Igorral, a Fradi-sassal 18:30-tól 20:00-ig lehet fotózkodni a mérkőzést megelőzően, a Fradi Kamionnál.

A meccsnapi aktivitások mellett minden szurkolónk tartsa a kezében a lelátón a telefonját, hiszen a Fradi Applikáció használatával indul a kiterjesztett valóság show 13 perccel a kezdés előtt. Az alkalmazást a https://qrco.de/fradi-app linkről tölthetik le. Az aktivitás helyszíni felkonferálása közben kattintsanak az applikációban a MENÜ ikonra a jobb alsó sarokban. Ezek után a téglalapok közül válasszák a megjelenő KITERJESZTETT VALÓSÁG menüpontot a jobb alsó sarokban. Igazítsák a kezdőkörhöz a Fradi-logót a képernyőn megjelenő két csúszka segítségével! Kattintsanak a LEHELYEZÉS feliratra, amikor a szpíker jelzi! Ezt követően indul a show és a tényleges Bajnokavató Animáció. Ezután nincs más hátra, élvezzék a show-t! A legjobb élmény eléréséhez, mozgassák a telefonjukat az animációval együtt, kövessék a látványt!

A játékosok kivonulásakor még inkább felpörgetjük az ünnepi műsort egy fantasztikus fényshow-val. A kiterjesztett valóság után, ezúttal is fontos feladat vár szurkolóinkra, ugyanis minden ülőhelyen elhelyeztünk egy különleges, előre programozott, világító karkötőt, amelyek szó szerint emelik a műsor fényét. A különleges karkötők használatához előbb aktiválni kell azokat, ami egy műanyaglap kihúzásával meg is történik, az eszköz innentől fog működni. Fontos, hogy mindenki csak és kizárólag a székén találhatót vegye el, vegye fel! A speciális karkötőket minden szurkolónk a belépőjének megfelelő helyén fogja megtalálni. A B szektorból szurkolók a karkötőt hoszteszeinktől fogják megkapni, akik segítenek azok felhelyezésében is. A világítós karkötő show és az appos kiterjesztett valóság támogatója a Groupama Biztosító és a Sportfive.

A mérkőzés kezdése előtt sor kerül távozó játékosaink köszöntésére, valamint a Dr. Fenyvesi Máté díj átadására is, amit a legjobb U15-ös játékosunk kap meg. A félidőben is különleges programmal színesítjük az ünnepi estét, ugyanis Csapó Krisztián és a Green Brass zenei produkcióját hallgathatják meg szurkolóink.

A derbi lefújása után pedig természetesen sor kerül az ünnepélyes éremátadóra. A két évvel ezelőttihez hasonlóan az ünnepséget a pályán élvezhetik drukkereink. Majd az esténket megkoronázó endtimeshow következik különlegesen izgalmas szórakoztató elemekkel. A meccsre kilátogató szurkolóink a lefújást követően látványos drónshow-t láthatnak.

Utána fényshow következik, majd különleges koncertet élvezhetnek a Groupama Arénában. 

Cikkajánló

Itt lakik és edz a válogatott az Eb alatt

A válogatottat befogadó Weiler im Allgäu magyar faluvá változott Németországban a kontinenstorna idejére.

Rossi: 2-3 helyen változtatni fogok

Az olasz szakember a Németország elleni Eb-meccs előtt elmondta, Svájc ellen szégyellte magát.

„Bízom abban, hogy elronthatjuk a német fociünnepet”

Sportigazgatónk, a németekhez ezer szállal kötődő Hajnal Tamás beszélt a házigazda elleni Eb-csoportmeccsről.

Bekerült egy kis falu nagykönyvébe a válogatott

A FradiMédia is ott volt Marco Rossi együttesének németek elleni Eb-meccsét megelőző utolsó edzésen.

Bravúrban reménykednek a németek ellen

A Fradinak szurkoló hírességek közül „Kokó”, „Csuti” és DJ Náksi mondta el Eb-várakozásait.

„A Ferencváros egy lenyűgöző csapat, egy nagy család”

Első nyári igazolásunk, Isaac Pappoe elmondta, miért választotta a Ferencvárost – VIDEÓ!

Ghánai középpályást igazoltunk

A 20 éves Isaac Pappoe kétszer szerepelt hazája U20-as válogatottjában.

„Varga fejjátéka nemzetközi szinten is kiemelkedő”

A korábbi Fradi- és Stuttgart-játékossal, Lisztes Krisztiánnal beszélgettünk az Eb-ről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin