2023. május 5.
Bérleteseinknek már előrendelhető az FTC új hazai meze
Május 20-án debütál labdarúgócsapatunk új meze, melyet először a bajnoki bérletesek kaphatnak meg!

Immáron 34-szeres bajnok férfi labdarúgócsapatunk különleges mezben lép pályára a 2022/2023-as idény utolsó, május 20-án, a DVSC ellen sorra kerülő hazai mérkőzésén a Groupama Arénában. A hazai szezonzárón debütál a következő első számú mérkőzésmezünk, melyet a bajnoki bérlettel rendelkező szurkolók egy exkluzív előrendelési akció keretében már a meccs előtt kézhez kaphatnak.

A bajnoki bérlettel rendelkező drukkerek elővásárlási időszaka május 5., péntektől május 15., hétfőig tart, ezzel is szeretnénk megköszönni számukra az egész éves támogatást, hűséget. Új, IDE kattintva a shop.fradi.hu-n is elérhető mezünk férfi, női és gyermek változatban is kapható, kérhető egyedi névvel és számmal (+5.000 Ft), bajnoki mérkőzéseken látható logózással (+3.600 Ft), de akár a kedvenc játékos meccsmezének mintájára férfi labdarúgóink nevével és számával is.

A NIKE férfi hazai mérkőzésmez slim fit szabással készült, S-től 3XL-es méretig kínáljuk, ára 24.990 Ft.  A NIKE női hazai mérkőzésmez karcsúsított fazonú, női szabású, XS-től XL-ig kapható. Ára 16.990 Ft. A NIKE gyermek hazai mérkőzésmez XS-től XL-es méretig készült, 16.990 forintért megvásárolható. Új meccsmezünk ugyanazt a megjelenést nyújtja, mint amit a profikon látni a pályán, termékünk teljes mértékben megegyezik a csapat által használt mezzel. A felső 100 százalékban újrahasznosított poliészter szálak felhasználásával készült, egyben az első olyan hazai mezük, amely férfi, női és gyerek méretben egyaránt megvásárolható lesz.

Az előrendelés kizárólag a shop.fradi.hu-n, bajnoki bérlettel rendelkező szurkolóink számára lehetséges, a bérleteseinkek szóló 15 százalékos kedvezmény ebben az esetben is igénybe vehető. Amennyiben nem regisztrált még webshopunkon, IDE kattintva megteheti. Az előrendelések kézbesítése május 18-án, csütörtökön és május 19-én, pénteken történik majd, így garantáltan bérleteseink láthatják és viselhetik először a Ferencváros legújabb mezét, amely a nagyközönség számára május 20-án, a DVSC elleni hazai bajnokin debütál majd.

A mezt kizárólag házhoz szállítással lehet kérni, a rendelés egyéb termékei csak a mezzel együtt, május 18-án vagy 19-én kerülnek kézbesítésre. Amennyiben az előrendelésnél a mezen kívül vásárolt egyéb termékeket szurkolónk korábban szeretné megkapni, mint május 18. vagy 19., azt a szállítási díj megfizetése esetén tudja megtenni. Fontos információ, hogy a 30.000 forintot meghaladó rendeléseket díjmentesen szállítjuk ki!

Elindult a 2023/2024-es bajnoki bérletek értékesítése!
A bérletértékesítés első szakaszában, április 18-tól május 28-a éjfélig drukkereink megújíthatják a 2022/2023-as szezonra szóló idénybérletüket, valamint early bird áron új bérletüket is megvásárolhatják. Érdemes sietni, hiszen a bérleteladás ezen szakaszában több kategóriában (1., 2., 4., B-közép, családi szektor) is kedvezőbb áron juthatnak hozzá bérletükhöz! Bővebben ITT!

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin