2023. július 3.
Csercseszov: „Most egy új időszak kezdődik”
Vezetőedzőnk kisebb betegsége után visszatért, és elmondta, mit vár a csapattól a BL-selejtezőig.

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk felkészülése a végéhez közeledik a második ausztriai edzőtáborban, Bramberg am Wildkogelben. Vezetőedzőnk, Sztanyiszlav Csercseszov az elmúlt napokban kisebb betegséggel bajlódott, de a vasárnap edzést már ő irányította. A tréning előtti eligazításon pedig közölte a játékosokkal, hogy változások jönnek, amelyekben mindenkinek fontos szerepe lesz.

- Most kicsit csökkentenünk kell a terhelést, több frissességre van szüksége az lábaknak, az izmoknak. Most egy olyan periódusban vagyunk, amelyet már minden játékos megtapasztalt. Tudjuk, hogy nagy terhelésnek vannak kitéve, továbbá rengeteg információra kell figyelniük. Ezeket még nehezebb egyszerre beépíteni a játékba. Most minden téren a frissítés a cél, nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is. Egy ilyen szakasz következik, ez most a legfőbb célunk. Természetesen a frissítés mellett a hétfői edzőmérkőzésen mutatott teljesítmény is lényeges, sőt, az eredmény is fontos – kezdte vezetőedzőnk, aki kitért a következő napok programjaira is.

- Mindent alaposan és részletesen meg kell terveznünk az elkövetkezendő időben. Az edzőtábor végén, kedden hosszú út vár ránk haza Budapestig, majd ezt követi a feröeri Bajnokok Ligája-selejtezőre való utazás. Most egy új időszak kezdődik. Mindenki legyen ott fejben, teljes koncentrációt és maximális motivációt várok a következő napokban” – tette hozzá Sztanyiszlav Csercseszov.

Nézze élőben a meccset és támogassa az Albert Alapítványt!

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is élőképes közvetítéssel készülünk minden edzőtábori barátságos mérkőzésünkre. A találkozók megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni felhasználói fiókjával a meccsjegy.fradi.hu oldalon, majd befizetni a meccsenkénti 250 forintos támogatói díjat.

Újdonság az elmúlt felkészülési időszakokhoz képest, hogy a mérkőzések nem csak élőben lesznek követhetőek, hanem utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, szintén 250 forintos díjért.

Fontos kiemelni, hogy a 250 forintos regisztrációs díj meccsenként értendő, és vagy az élő közvetítésre, vagy az utólag felvételről - akár többszöri - visszanézésre szól.

Az összeggel az Albert Flórián Labdarúgó és Utánpótlás Sportalapítványt támogatja, amelynek tevékenységéről ITT olvashat.

Cikkajánló

„Leandróval hosszú távon tervezünk”

Hajnal Tamás szerint Leandro megérdemli a lehetőséget, hogy egy derbin irányítsa a Fradit – INTERJÚ

Fradi Kamion a szezonzáró bajnokavatón

Május 19-én, vasárnap 17.15 és 20.15 között csodálhatják meg országjáró járművünket.

FTC-Újpest: meccsnapi programok

Szezonzáró bajnokinkon ezúttal Szurkolók Napját tartunk.

Megérkezett a Fradi Lager

Jöjjön és próbálja ki az új Fradi sört, mely a derbi napján debütál a Fradi Kamionnál és a Fradi Shopban!

A derbin Leandro ül az FTC kispadján

Dejan Sztankovics a Szpartak Moszkva edzője lesz a jövőben. Az FTC felkészült a helyzetre.

Könyvdedikálás az FTC-Újpest bajnoki előtt

Bánki József a „Taps, szénsav, Ferencváros” című könyvét dedikálja az Újpest elleni mérkőzésünk előtt.

„Most vesztettünk, de nagyszerű szezon van mögöttünk”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics sajtótájékoztatón értékelt a Paks elleni kupadöntő után.

Vereséget szenvedtünk a MOL Magyar Kupa döntőjében

0-0-s rendes játékidő után a hosszabbításban lőtt két gólt a Paks.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin