2023. november 9.
Dejan Sztankovics: „Jó úton járunk”
Vezetőedzőnk sajtótájékoztatón értékelt a Genk elleni 1-1 után.

Mint megírtuk, férfi labdarúgócsapatunk csütörtök este 1-1-es döntetlent ért el a Genk ellen az UEFA Európa Konferencia Liga F-csoportjának 4. fordulójában. A Groupama Arénában 20.127 néző előtt lejátszott meccs után vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics sajtótájékoztatón értékelt.

- Egy elég nehéz mérkőzésen vagyunk túl, mindkét csapat nyíltan, intenzíven, szervezetten játszott. Lehetnék elégedett a végeredménnyel, de nem vagyok teljesen az, el kell, hogy fogadjam ezt az eredményt – kezdte a tréner. - A lefújás után gratuláltam a játékosoknak, hiszen csapatként voltak jelen a pályán, küzdöttek a végsőkig. Ezen a szinten nagyon apró dolgokon múlhat a különbség. Ettől függetlenül még nem végeztünk, két mérkőzés van hátra a csoportkörből. Itthon, 20 ezer szurkoló előtt játszani nagyon nagy dolog, hiszen ők adják azt a pluszt, ami nekünk kell a pályán.

Dejan Sztankovics beszélt arról is, hogy meddig tartható az intenzív játék.

- Ez normális, hiszen háromnaponta játsszunk mérkőzéseket. Csak meg kell nézni, hogy a legjobb csapatok Európában hányszor cserélik a kezdő tizenegyüket. A Fradi Magyarország legjobb csapata, de jobbnak is kell lennünk mindenkinél. Nyilván nekünk is kell rotálnunk, fontos a jó regeneráció. Jó úton járunk, de szeretnénk, ha ez az út még jobb lenne. Folyamatosan olyan mérkőzéseknek vagyunk kitéve, mint a mai, láthattuk, hogy nagyon intenzív volt, még a 98. percben is szerettünk volna gólt lőni. Ez az az út, amire szeretném vezetni a játékosaimat – mondta az edző.

Vezetőedzőnk kérdésre válaszolva beszélt a bekapott gólról is.

- A játékvezető nem adott lehetőséget a cserére, ezért abban a pillanatban kilenc mezőnyjátékossal voltunk jelen a pályán. Láttunk már olyat, hogy 10-12 percet is hosszabbítottak egy meccsre, ezért nem értem, miért nem lehetett várni a cserére. A másik dolog az apró részletek, amiket próbáltam elmagyarázni. Nagyon is jó úton járunk, optimista vagyok ezzel kapcsolatban. Erős csapatunk van, erős személyiségekkel, jó játékosokkal. Mindig elmondom a játékosoknak, hogy legyenek boldogok, hogy a Ferencváros mezét ölthetik magukra.

Együttesünk a hazai bajnokságban legközelebb november 12-én, vasárnap 16.00-tól lép pályára, akkor a Fehérvár FC lesz az ellenfél. Az arra a találkozóra érvényes meccsjegyüket a nap 24 órájában megvehetik az interneten, a meccsjegy.fradi.hu-n, valamint személyesen a Groupama Aréna jegypénztáraiban is (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 09-13.00, kivéve meccsnapon, V.: zárva, mérkőzésnapon a kezdésig)! Ezen kívül ne feledje: ha volt jegye az Újpest ellen, a Fehérvár elleni belépője most ingyenjegyet ér! Akciónk részleteit keresse ITT!

Cikkajánló

Gyászol a Fradi-család: elhunyt Szigeti Ferenc

Életének 95. évében elhunyt férfi labdarúgócsapatunk egykori játékosa, Szigeti Ferenc.

Zaljlik a licit a DVSC elleni dedikált meccslabdákra

Abena első góljának labdája 80 ezer forintnál jár.

Így készültünk különleges anyák napi ünnepségünkre

Elnökünk ötlete nyomán, hónapokig tartó szervezést követően meghatóra sikerült az idei anyák napja – VIDEÓ!

„Mi is úgy élvezhetjük a meccset, mint az ép emberek”

Korlátok nélkül programunk nagy sikerrel zajlott április hónapban – VIDEÓ!

Ezért nem mindennapi Myenty Abena teljesítménye

Védőjátékos legutóbb 20 éve tudott duplázni labdarúgócsapatunkban az NB I-ben.

Ünnepelje 35. bajnoki címünket legújabb kollekciónkkal

Sorozatban hatodik bajnoki elsőségünk alkalmából jelent meg a BCS35 kollekció.

78 találat! NB I-es gólcsúcsot döntöttünk a DVSC ellen

A 12 csapatos labdarúgó NB I-ben egy együttes sem ért el annyi gólt, mint mi a mostani idényben.

A kétgólos Abena: „Ezt neked ajánlom, anya!”

Játékosunk örült, hogy édesanyja a helyszínen látta dupláját, és gólöröme is szóba került – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin