2021. szeptember 3.
EL-csoportkör a Groupama Arénában – bérletvásárlás itt!
Szeptember 3-tól kaphatók a hárommeccses EL-bérletek, de szeptember 7-ig kizárólag bérleteseink vásárolhatnak.

Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2021 őszén a Bayer Leverkusen, a Celtic és a Real Betis társaságában az UEFA Európa Liga csoportkörében, a G-csoportban szerepel majd. A német, a skót és a spanyol együttes elleni hazai csoportmérkőzéseinket a Groupama Arénában rendezzük, elsőként szeptember 30-án 21.00-tól a Betist fogadjuk. A közelgő hazai nyitányra való tekintettel 2021. szeptember 3-án, pénteken délelőtt elindult a bérletértékesítés!

 

Elsőbbség a bajnoki bérleteseinknek

Kizárólag mindhárom EL-csoportmérkőzésünkre érvényes bérlet kerül forgalomba egyelőre, ezekből szeptember 3., péntek és szeptember 6., hétfő között elsőként leghűségesebb szurkolóink, bajnoki bérleteseink vásárolhatnak a meccsjegy.fradi.hu-n vagy a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, kivéve szeptember 6-án, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, mérkőzésnapon a meccs kezdetéig, V.: zárva, kivéve mérkőzésnapon). Az éves bajnoki bérlettel rendelkezők helyeit szeptember 6-ig, hétfőig fenntartjuk, azonban ők ettől függetlenül bárhova válthatnak EL-bérletet ebben a nekik fenntartott pár napban, vagy akár később is! A bajnoki bérletesek természetesen szeptember 7-től is a kedvezményes áron válthatják meg EL-bérletüket, de ekkor a helyüket már nem tartjuk foglalva. 

Bérleteseinknek az elsőbbség mellett komoly kedvezmény is jár, 40 százalék engedményt adunk a hárommeccses EL bérletek árából. Fontos információ, hogy a megvásárolt bérletek ezúttal nem átírathatók, továbbá a jegyváltás a megjelölt egységárakon – a bajnokikkal ellentétben – 6 éven aluli gyermekek esetében is kötelező, valamint nincsen se diák, se nyugdíjas kedvezmény. Tehát a bajnokikkal ellentétben az Európa Liga csoportkörös meccseinkre kategóriánként mindenkinek ugyanazon az áron lehet belépőt vásárolni! 

Áraink a következőképpen alakulnak (egyelőre csak mindhárom mérkőzésre érvényes bérleteket árusítunk):

Szeptember 7-től indul a második szakasz, érdemes mielőbb vásárolni

2021. szeptember 7-től, keddtől már nem kizárólag az éves bajnoki bérletek birtokosai vehetnek hárommeccses bérletet az Európa Liga csoportkör hazai meccseire, de ettől függetlenül a nekik biztosított 40 %-os kedvezmény továbbra is érvényes. Érdemes utánaszámolni, még most is nagyon megéri éves bajnoki bérletet váltani, amellyel nemcsak valamennyi hazai bajnoki és MOL Magyar Kupa-mérkőzésünkre biztosíthatja helyét, hanem az EL-bérletek beszerzésénél is komoly előnyt szerezhet. További információ a bérletvásárlással kapcsolatban ITT!

Az első budapesti Európa Liga-mérkőzés, azaz a szeptember 30-án sorra kerülő, Real Betis elleni csoportmeccs előtt érdemes mielőbb vásárolni a meccsjegy.fradi.hu-n vagy a Groupama Aréna jegypénztárainál, hiszen így kedvezőbb áron biztosíthatja helyét a Grouapama Arénában. Minél előbb veszi meg bajnoki bérletét, annál olcsóbban juthat EL-jegyhez!

Mint fentebb is írtuk, kizárólag hárommeccses bérleteket kezdünk árusítani, ám ettől függetlenül az UEFA jegyvisszaküldésétől függően elképzelhető, hogy később, az adott csoportmeccseket megelőzően egy-két nappal egymeccses belépőket is értékesítünk majd, amikor azonban már a mostaninál jóval magasabb árakon lehet belépőket vásárolni, ha egyáltalán maradnak.

Mindenkit arra bíztatunk, legyen ott mindhárom hazai EL csoportkörös mérkőzésen és vásárolja meg a kedvező áron kínált 3 mérkőzésre érvényes bérleteket!

Fontos tudnivaló, hogy jelenleg is érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően a hazai mérkőzésekre való bejutás feltétele egyelőre továbbra is az érvényes jegyen túl a védettségi igazolvány/applikáció és a fényképes személyazonosító bemutatása.

 

Íme, a teljes EL-program

Az FTC a Bayer Leverkusen elleni, németországi párharccal kezdi meg csoportkörös szereplését szeptember 16-án, házigazdaként először szeptember 30-án lép majd pályára a Real Betis ellen. Együttesünk ezt követően október 21-én a Celtic vendége lesz. A negyedik körben november 4-én a skótok látogatnak Budapestre, míg november 25-én a Betis vendégei leszünk. A csoportszakaszt december 9-én, a Bayer Leverkusen elleni hazai mérkőzéssel zárjuk. Valamennyi hazai találkozónk 21.00 órakor kezdődik.

Férfi labdarúgás, UEFA Európa Liga

A G-csoport programja

1. forduló       2021.09.16., csütörtök 18.45            Bayer Leverkusen–FTC

2. forduló       2021.09.30., csütörtök 21.00            FTC–Real Betis

3. forduló       2021.10.21., kedd 16.30 (magyar idő szerint)            Celtic–FTC

4. forduló       2021.11.04., csütörtök 21.00            FTC–Celtic

5. forduló       2021.11.25., csütörtök 18.45            Real Betis–FTC

6. forduló       2021.12.09., csütörtök 21.00            FTC–Bayer Leverkusen

Cikkajánló

Elindult a Betis elleni egymeccses jegyek értékesítése

Szurkolóink a hárommeccses bérlet mellett a Betis elleni mérkőzésre szóló belépőjüket is megválthatják.

Öltözz a derbire meccsnapi ajánlatunk segítségével!

Vasárnap féláron juthatsz hozzá online és személyesen is a Fradi Streetwear kollekció termékeihez!

A derbi napja: Ezekkel a programokkal várunk

Számos izgalmas játék, szakosztályi kitelepülés, élmény és nyeremény vár vasárnap az Újpest elleni derbin.

Besic: „Ez az én klubom, tökéletes este volt!” - VIDEÓ

A visszatérő Muhamed Besic is pályára lépett a MOL Fehérvár 1-0-s legyőzése alkalmával.

Peter Stöger: „Ryan Mmaee fontos játékosa a csapatnak”

Vezetőedzőnk a gólszerző mellett Muhamed Besicről is beszélt a Fehérvár elleni meccset követően.

Ryan Mmaee fejese döntött, győzelem a rangadón

Férfi labdarúgócsapatunk egygólos győzelmet aratott a MOL Fehérvár otthonában.

FIFA 22: Íme, a fradisták értékei – HIVATALOS!

Az EA Sports játékának legújabb kiadásában albán támadónk, Myrto Uzuni kapta a legjobb értékelést.

"Vonzó lett a Fradi"

Besic visszatéréséről és a vb-harmadik Marin leigazolásáról is szó esett a Fradi TV legújabb adásában - VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most