2024. január 22.
ÉLŐKÉPES KÖZVETÍTÉS EDZŐTÁBORI TALÁLKOZÓINKRÓL
A meccsjegy.fradi.hu-n 300 forintért nem csak élőben, hanem utólag is megnézhetők az edzőmérkőzéseink!

Kedves Szurkolónk!

Köszönjük, hogy megvásárolta jegyét az FTC-Molde felkészülési mérkőzés élőképes közvetítésére és ezáltal támogatja az Albert Alapítványt. Sajnos a mérkőzés elmaradt vasárnap. A regisztrációja azonban érvényes a következő edzőtábori barátságos meccsünkre, vagyis a január 25., csütörtök 12:00-kor kezdődő Krivbassz Krivij Rih elleni mérkőzésre. Amennyiben mégsem szeretné megtartani regisztrációját a követkető élőképes közvetítésünkre, úgy ezen szándékát az alábbi e-mail címen: jegypenztar@fradi.hu jelezze felénk és mi visszafizetjük 300 forintos regisztrációját.

 

34-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk január 15. és 26. között szerepel edzőtáborban a spanyolországi Benidormban.

Második edzőtáborozásunk során négy felkészülési mérkőzést tervezett a szakvezetést, ebből a lengyel Piast Gliwice ellenit 2-1-re megnyertük, és mint megírtuk a Molde elleni elmaradt, de helyette kereten belüli edzőmérkőzést rendeztünk. Január 25-én, csütörtökön pedig egy napon két találkozó vár ránk, 12 órai kezdettel az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot vezető Krivbassz Krivij Rih lesz az ellenfelünk, míg 15:30-tól pedig a cseh Viktoria Plzen ellen játszunk, amellyel tavaly, ugyancsak La Nucíában 0-0-ra végeztünk.

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, ezúttal is élőképes közvetítéssel készülünk minden edzőtábori barátságos mérkőzésünkre. A találkozók megtekintéséhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni felhasználói fiókjával a meccsjegy.fradi.hu oldalon, a profilja menüjén belül rákattintani az "élő közvetítésre", majd befizetni a meccsenkénti 300 forintos támogatói díjat.

A mérkőzések nem csak élőben lesznek követhetőek, hanem utólag is visszanézhetőek lesznek a meccsjegy.fradi.hu oldalon, szintén 300 forintos díjért.

Fontos kiemelni, hogy a 300 forintos regisztrációs díj meccsenként értendő, és vagy az élő közvetítésre, vagy az utólag felvételről - akár többszöri - visszanézésre szól.

Az összeggel az Albert Flórián Labdarúgó és Utánpótlás Sportalapítványt támogatja, amelynek tevékenységéről ITT olvashat.

Fontos információ, hogy ellentétben a korábbiakkal, amikor a támogatói díj csak az élő közvetítésre biztosított hozzáférést, mostantól az Albert Alapítványt támogatandó 300 forintos regisztrációs díj az élő közvetítésre, vagy a mérkőzés utólagos megtekintésére is vonatkozik. Azon szurkolóink, akik a regisztrációs díj befizetése után élőben nézték a találkozót, ők később bármikor újra hozzáférhetnek az adott találkozó közvetítéséhez. Aki pedig lemaradt az élő streamről, utólag szintén akárhányszor megnézheti a felkészülési mérkőzést, szintén a 300 forintos díj ellenében.

Ha még nem regisztrált a meccsjegy.fradi.hu oldalon, ITT megteheti! Fogadja el az adatkezelési tájékoztatókat, felhasználási feltételeket. Az események megtekintése a felhasználói fiókjához kötött, és eseményenként egy hozzáférésre jogosít. A megfelelő mérkőzésnél a „Jegyvásárlás” gomb segítségével válthatja meg 300 forintos regisztrációs támogatói jegyét, amely után élőben, vagy később, utólag visszanézve is elérhetőek lesznek bajnokcsapatunk felkészülési mérkőzései.

Közvetítésünket már negyedórával a kezdőrúgás előtt megkezdjük a helyszínről, ez alatt megtudhatja a legfrissebb híreket, illetve interjúkat és riportokat nézhet a csapatot érintő legfontosabb történésekről. A meccset három kamerával közvetítjük, nem marad le semmiről, mivel a gólokat és nagy helyzeteket is visszajátsszuk. Kommentátorunktól minden fontos információt megtudhat. A találkozó szünetében és a lefújás után pedig pályaszéli interjú formájában szakértőnket, illetve a mérkőzés főszereplőit is meghallgathatja. Újításunknak köszönhetően pedig a mérkőzések után már utólag, felvételről is visszanézhetőek lesznek a találkozók.

Amennyiben pedig hírekre, meccsösszefoglalókra kíváncsi csapatunk spanyolországi mindennapjairól a FradiMédia ezúttal is beszámol a külföldi alapozás minden eseményéről a fradi.hu-n, a Ferencvárosi Torna Club Facebook-, Instagram-, és TikTok-oldalán, valamint a FradiMédia hivatalos Youtube-csatornáján, illetve a Fradi applikáción is.

Második téli edzőtábor 
Helyszín: Benidorm (Spanyolország)
Időpont: január 15. – január 26.

3. edzőmeccs: FTC–Krivbassz Krivij Rih (ukrán)
2024.01.25., csütörtök, 12:00
Élő közvetítés, illetve felvételről megtekintés: meccsjegy.fradi.hu

4. edzőmeccs: FTC–Viktoria Plzen (cseh)
2024.01.25., csütörtök, 15:30
Élő közvetítés, illetve felvételről megtekintés: meccsjegy.fradi.hu

(Az időpont- és helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Cikkajánló

Számokban a bajnoki szezon Fradi-legjei

Varga lett a gólkirály, Abu Fani gólpasszokban volt legyőzhetetlen, idegenben mi lőttük a legtöbb gólt.

Köszönünk mindent!

Henry Wingo, Samy Mmaee, Muhamed Besic és Lisztes Krisztián is távozik labdarúgócsapatunktól.

„Megyünk tovább, mennek tovább, én is megyek tovább”

A derbi-sikerrel felvezetett bajnoki fiesztán Varga Barnabás, Lisztes Krisztián és Tóth Alex értékelt –VIDEÓ!

Indul a licit a dedikált győztes meccslabdákért

A meccslabdák megvásárlásával az Albert Alapítványt támogathatja.

"Szerintem most már tudok majd aludni"

Az Újpest elleni győzelem után megbízott vezetőedzőnk, Leandro de Almeida értékelt.

Derbi-győzelemmel zártuk a szezont!

Marquinhos és Lisztes góljával 2-0-ra nyertünk az Újpest elleni szezonzárón.

Skotner Zoltán kapta a Dr. Fenyvesi Máté-díjat

U15-ös labdarúgócsapatunk játékosa kiemelkedő teljesítményével érdemelte ki az elismerést.

Bajnokavató: Fantasztikus show-val készülünk a derbire

Kiterjesztett valóság, speciális, interaktív fényshow, csak pár érdekesség, amivel felvezetjük az idényzárót.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin