2022. április 7.
FTC-DVSC: Bajnoki mérkőzés az egészség jegyében
Szombati meccsünkön számos szűrővizsgálattal és a jól megszokott programokkal várjuk szurkolóinkat.

A 32-szeres magyar bajnok, egyben címvédő férfi labdarúgócsapatunk április 9-én, szombaton 19.30-tól a DVSC-t látja vendégül a Groupama Arénában az OTP Bank Liga 27. fordulójában. 

A kilátogató szurkolóknak ezúttal is többféle remek aktivitással készülünk. Ahogy arról beszámoltunk, a mérkőzés alkalmával megrendezzük az Egészségnapot, amelynek keretében az Egészségkamion várja majd drukkereinket, ahol közel 40 szűrővizsgálaton vehetnek rész ingyenesen, az igénybevételhez pedig nincs szükség másra, mint szurkolói kártyára! A kamion már 14.00-tól várja az érdeklődőket, azonban fontos kiemelni, hogy 14.00-17.00 között a szűrőkamion meglátogatása nem kötött jegyvásárláshoz, csupán a szurkolói kártya megléte a feltétel. Később, 17.30 és 20.30 között már csak az érvényes belépőjeggyel rendelkezők vehetik igénybe a szolgáltatást. 

 

A Debrecen elleni bajnokin emellett megtalálható lesz a Synlab kitelepülése is a kerengő területén, ahol vércsoportanalízist végeznek majd. Ezen kívül kvízzel, szerencsekerékkel és apróbb ajándékokkal is készülnek az érdeklődőknek. Érdemes lesz megtekinteni a Vöröskereszt ifjúsági kitelepülését is, akik elsősegély- és légútbiztosító-bemutatót tartanak majd, valamint a Rapidus Optika kitelepülés során látásvizsgálat is elérhető lesz. A tavalyi évhez hasonlóan prosztatarák szűréssel, valamint új elemként emlőrák szűréssel is készülünk. Mindkét vizsgálat vérmintavétel útján zajlik. Az egészséges életmód jegyében a Penny szénhidrátcsökkentett termékeinek kóstoltatásával várja a szurkolókat. 

Ezek mellett a már megszokott programok is várjuk a fradistákat: a felszíni parkolóban ott lesz a Fradi Kamion, a kerengő területén pedig a Fradi Minibusz. Mindkét járműnél elérhető lesz a Fradi Shop kínálata, sőt, a kamionban a Fradi Múzeum kiállítását is megtekintheti. Fotófalainknál ön is csapatunk tagja lehet, de használhatja a lövőerőmérőt is, valamint kipróbálhatja a Subbuteót, vagy tesztelheti magát a JátékNet dekázóversenyén és a dartsfoci játéknál is. Szakosztályi kitelepülésünk részeként most tekézőinkkel ismerkedhetnek meg közelebbről. A kisebbeket az arcfestés, a nagyobbakat pedig a Red Bull nyereményjátéka várja, amely során értékes ajándékokkal gazdagodhatnak drukkereink. Ehhez nem kell mást tenniük, mint vásárolni a Groupama Aréna büféiben 2db Red Bull energiaitalt egy időben, és felírni a vásárlást igazoló adatgyűjtő kártya hátuljára a nevet, telefonszámot és e-mail címet. A sorsoláson való részvételhez ezt a kártyát a kasszáknál le kell adni. A játék során belépőket fogunk kisorsolni a 2022-es Forma–1-es Magyar Nagydíjra, emellett pólók, baseball sapkák és Red Bull-italok is kisorsolásra kerülnek. A nyereményjáték egészen a szezon végéig tart. A sorsolás időpontja: 2022. július 22., 11:00 óra. 

A kezdés előtt ismét lesz tippjáték, azonban már új formátumban, az applikáció felületén keresztül. A tippjáték során kétszer négy kérdésre kell választ adni. A legtöbb pontot elérő szurkolók között egy tizenötezer forintos Fradi Shop csomag, valamint a Synlab felajánlásából egy Post Covid szűrés került felajánlásra. Ismét keressük majd a Nap Szurkolóját is, aki páros MVM Gold belépővel gazdagodik majd. A mérkőzést megelőzően pólóágyúval pásztázzuk a lelátót, a félidőben Fradi-szív játékunkban Fradi-szurkoló szerelmespárokat keresünk majd, a hangerőmérő keretében pedig a szurkolóink hangszalagjait állítjuk próba elé. 

Fontos információ a találkozóra autóval érkező szurkolóink részére, hogy nemrég bővültek a parkolási lehetőségeink, ugyanis drukkereink immáron az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik. A szolgáltatás ára 500 forint, melyet kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudnak megvásárolni!

 

Cikkajánló

"Mindenkit motivál, hogy a Fradiban futballozhat!"

Vezetőedzőnk a DVSC elleni bajnoki előtt osztotta meg gondolatait.

Honvédelmi Napot tartunk a DVSC elleni meccsen

Az akadálypálya, a lézerfegyveres lövészet és a kvízjáték után értékes nyereményért szállhat versenybe.

Városnézés: Edgar Szevikjant ámulatba ejtette Budapest

Városnézésre vittük örmény válogatott labdarúgónkat, Edgar Szevikjant, aki karrierjéről is mesélt - VIDEÓ!

Bérletesek Napja két napon át - dupla kedvezményekkel!

Előbb a Fradi Shopban, majd online, a shop.fradi.hu-n tartjuk meg kedvezményes napunkat.

FTC-DVSC: várja a Fradi Kamion

A Debrecen elleni bajnoki előtt drukkereink 15.30 és 18.30 között megcsodálhatják országjáró járművünket.

Indul a jegyértékesítés a DVTK elleni bajnokira

Május 11-én, szombaton 19.30-tól lépünk pályára a DVTK otthonában a bajnokság 32. fordulójában.

Jó hangulatú csapatfotózáson vettek részt labdarúgóink

Csütörtök délelőtt csapatfotózásra érkeztek labdarúgóink a Groupama Arénába.

Labdagyűjtési akció a DVSC elleni meccsnapon

Az FTC a Providenttel és az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen segít a rászoruló családoknak.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin