2021. augusztus 26.
FTC–DVSC: véradással, ajándékokkal (is) várjuk!
Fókuszban az egészség: többféle tematikus kitelepülésünk mellett a megszokott aktivitásokkal is készülünk!

Mint ismert, magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk 2021. augusztus 28-án, szombaton 18.15-től a DVSC csapatát fogadja az OTP Bank Liga 5. fordulójában. A Groupama Arénában ezúttal is többféle aktivitással készülünk, a kulcsszó ezúttal az egészség!

 

Véradás, szűrővizsgálatok

Egészségnapunk keretében már 13 órától várjuk a fradistákat a Penny Market Családi Szektornál (belépés a hármas kapucsoportnál), ahol véradás zajlik majd. A közjót szolgáló cselekedetért jutalom is jár, a drukkerek egy 2000 Ft értékű büfékupont, valamint Fradi-ajándékot, kulcstartót vagy tollat kapnak. A kupon a kapunyitást követően lesz beváltható a Séf Asztalánál. 

Az Aréna kerengőjén a Synlab kitelepülésénél vércsoport-analízisre lesz lehetőség, ahol bárki kiderítheti, milyen vércsoporttal rendelkezik. A MentsManust (Movember Magyarország) Egyesület pedig prosztatarák szűréssel érkezik. A szűrés a vérvétel útján történik, két csepp vérből vizsgálnak tumormarkert. 

Mindezek mellett az Eisberg salátakóstoltatással készül szombaton, a Béres pedig többek között kvízzel és szerencsekerék-aktivitással települ ki, amelynek keretében Béres ProBio 6 terméket nyerhetnek. Mindemellett lehetőség nyílik majd a Béres termékeinek megismerésére is! 

 

A megszokott széles programkínálattal várjuk

Az Egészségnap mellett extra programelemként az élőcsocsót próbálhatják ki, de a már megszokott programkínálatunk is elérhető lesz. A felszíni parkolóban lesz a Fradi Kamion a Groupama Biztosító támogatásával, valamint a Fradi Minibusz is, egységeinkben kedvére válogathat a Fradi Shop kínálatából. Ezúttal is lesz Penny Market kitelepülés, ahol lesz arcfestés és Teqball, valamint szerencsekerék is – pörgessen ön is és nyerjen kulcstartót, tollat vagy akár szurkolói sálat! Próbálja ki a Subbuteót, a Red Bull pohárnyomó aktivitását vagy akár tegye próbára lövőerejét! Fotófalunk segítségével pedig ön is csapattagnak érezheti magát!

Nálunk a bajnoki előtt bárki labdába rúghat

A lelátón hangerőmérő és Dance Cam fokozza majd a hangulatot, pólóágyúnkkal pedig bajnokcsapatos pólókkal célozzuk meg a tribünöket. A kezdés előtt értékes nyereményekkel gazdagodhat, tippjátékunk fődíja ugyanis egy dedikált labda. A Nap Szurkolója pedig egy páros belépőjegyet kap az MVM GOLD Szektorba!

 

Szakosztályok az Arénában

Népszerű programsorozatunk keretében ezúttal férfi jégkorongozóink érkeznek dedikálni, de a meccskezdés előtt tiszteletkört is tesznek majd a csapattagok a Groupama Aréna gyepszőnyegén. Magyar bajnok hokisainknál már javában zajlik a jeges felkészülés a 2021/2022-es szezonra, ahol az első tétmérkőzést szeptember 11-én, szombaton a DEAC együttesével játsszák a Szuperkupa döntőben, hazai jégen, a Tüskecsarnokban. Fodor Szabolcs együttese már másodszor szállhat harcba a trófeáért: két évvel korábban az osztrák EBEL-ben szereplő Hydro Fehérvár AV19 ellen hatalmas csatában, 4-3-as vereséget szenvedett.

Az FTC–DVSC-összecsapásra továbbra is kaphatók belépők online a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, mérkőzésnapon a kezdőrúgásig).

Fontos tudnivaló, hogy a jelenleg is érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően a bajnokin való részvétel feltétele az érvényes jegy bemutatásán túl a védettségi igazolvány/applikáció és a fényképes személyazonosító megléte!

Férfi labdarúgás, OTP Bank Liga, 5. forduló

FTC–DVSC

2021. augusztus 28., szombat 18.15

Helyszín: Budapest, Groupama Aréna

Jegyek: online a meccsjegy.fradi.hu-n vagy személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, K-P.: 10-18, Szo.: 9-13, mérkőzésnapon a kezdőrúgásig)!  

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin