2022. február 24.
FTC–Gyirmót: Varázsoljunk igazi karneváli hangulatot!
Jelmezversennyel és farsangi tombolával is várjuk szurkolóinkat a Gyirmót elleni bajnokin.


Harminckétszeres magyar bajnok és címvédő labdarúgócsapatunk február 26-án, szombaton 19.30-tól a Gyirmótot fogadja a Groupama Arénában. A mérkőzés napján igazi karneváli, farsangi körítéssel és további számos különleges programmal várjuk szurkolóinkat.

A szombati mérkőzés tematikája a farsang lesz, éppen ezért szeretnénk felhívni drukkereink figyelmét, hogy érdemes lesz jelmezben érkezni a mérkőzésre, hiszen számos meglepetéssel, nyereménnyel készülünk maskarás szurkolóiknak. Teremtsünk igazi karneváli, farsangi hangulatot és űzzük el közösen a telet! Felhívásunkról ITT olvashat részletesebben! Emellett a másik igencsak izgalmasnak ígérkező programunk a tombolahúzás lesz, mely során azon szurkolók között fogunk sorsolni, akik fánkot vásárolnak a büfében. A fánk baracklekvár ízesítésű és bármely büfében elérhető lesz. A húzásra a félidőben kerül sor, a szerencsés nyertesek a lefújást követően a főbejárati recepción tudják majd átvenni az ajándékaikat a nyertes tombolaszelvény felmutatásával. Hogy miket lehet nyerni a tomboláinkkal? Íme, a nyeremények listája:

• A Pepsi jóvoltából egy Instax Mini camera
• 2 tálca Dreher Gold
• 1 db Eisberg sporttáska, tele Fradi Salival
• CleanGo jóvoltából Budapest területén belül vízmentes külső-és belső autómosás
• Kotányi fűszercsomagok
• 3 db 10.000 Ft-os Penny vásárlási utalvány
• MIRIGY30 páros belépőjegy
• 1 db exkluzív Fradi Élmény csomag
• VIP belépőjegyek
• Fradi Shop termékek


A felhőtlen karneváli hangulat mellett az FTC–Gyirmót-meccs idején a jótékonyságé is lesz a főszerep, minden, a bajnokira eladott belépő után ugyanis jegyenként 100 forintot utalunk a Mentor Alapítványnak.

A tematikus programok mellett a már megszokott aktivitásokkal is várjuk önöket. A fotóautomatánk, vagyis a SelfieCam ez alkalommal is elérhető lesz, amelynek kellékei és kerete a farsang jegyeit hordozza majd magában. Emellett arcfestéssel is készülünk, természetesen a farsangi, klasszikus mintákat is felvonultatva. Ez alkalommal bővítjük a gyereksarok aktivitások körét, egy úgynevezett foglalkoztató sarkot is kialakítunk, ahol többek között maszkkészítésre és különböző kézműves foglalkozásokra is lesz lehetősége a legkisebb szurkolóknak. 

A Gyirmót elleni bajnokitól újraindítjuk a Red Bull-nyereményjátékot, amelynek keretében értékes ajándékokkal gazdagodhatnak drukkereink. Ehhez nem kell mást tenniük, mint vásárolni a Groupama Aréna büféiben 2db Red Bull energiaitalt egy időben, és felírni a vásárlást igazoló adatgyűjtő kártya hátuljára a nevet, telefonszámot és e-mail címet. A sorsoláson való részvételhez ezt a kártyát a kasszáknál le kell adni. A játék során belépőket fogunk kisorsolni a 2022-es Forma–1-es Magyar Nagydíjra, emellett pólók, baseball sapkák és Red Bull-italok is kisorsolásra kerülnek. A nyereményjáték a Gyirmót elleni bajnokin indul és egészen július 21-ig tart majd. A sorsolás időpontja: 2022. július 22. 11:00 óra. 

Mindezek mellett megszokott aktivitásainkkal várjuk a drukkereket a Gyirmót elleni bajnokira. A felszíni parkolóban ott lesz a Fradi Kamion, a Fradi-minibusz pedig a kerengőn állomásozik. Fotófalainknál ön is csapatunk tagja lehet, de kipróbálhatja a lövőerőmérőt is, míg szakosztályi kitelepülésünk keretében ezúttal sétafocicsapatunkkal ismerkedhet meg.

A lelátón helyet foglalók nagy örömére a kezdés előtt pólóágyúval kedveskedünk a nézőknek. Ismét lesz a kezdőrúgás előtt a Nap Szurkolója-, illetve a tippjáték is. Előbbinek a győztese páros MVM GOLD belépőjegyet nyer, míg a tippjáték nyertese egy Fradi-sállal gazdagodik.

Szurkolóink a Gyirmót FC elleni bajnokitól kezdődően már az MVM Dome parkolójában is lerakhatják autóikat a hazai mérkőzések idején. Jegyeket EZEN a linken tud vásárolni a Gyirmót elleni mérkőzésre.

OTP Bank Liga, 22. forduló
FTC–Gyirmót FC Győr 
2022. február 26., szombat 19.30
Helyszín: Budapest, Groupama Aréna
Jegyek: személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában (hétfő: zárva, kedd-péntek: 10.00-18.00, szombat: 9.00-13.00 - meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, vasárnap: zárva - kivéve meccsnapokon), illetve az interneten, a meccsjegy.fradi.hu-n.

Cikkajánló

Varga Barnabás a gólátlag-rangsor élén

72 ligát figyelembe véve támadónk rendelkezik a legjobb átlaggal a büntetők nélküli gólszerzést illetően.

FTC35: Dibusz Dénes elitklubba lépett

Kapusunk a jövőben komoly rekordokat dönthet meg a bajnoki címek tekintetében.

FTC 35: TOP10-ben Európában

Cikkünkben megvizsgáltuk, hogyan állunk a bajnoki címek számában az európai összevetésben.

FTC35: Ők vívták ki a 35. bajnoki címünket

13 játékosunk először ünnepelhet magyar bajnoki címet, de sok „trófeahalmozó” is van a keretben.

VIDEÓ: Így ünnepeltek a 35-szörös bajnokok

A Kisvárda elleni meccs után elindult a buli és az örömmámor a Groupama Arénában.

„A Ferencváros mindannyiunknál nagyobb!”

A Kisvárda elleni meccset és a bajnoki cím bebiztosítását követően vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics értékelt.

FTC35: Történelmi bajnoki címet nyertünk

Az FTC 125 éves történelmében még sosem sikerült zsinórban hatszor bajnokságot nyernünk, egészen idáig.

BAJNOKCSAPAT!

A Kisvárda elleni 0-0 után eldőlt, hogy megszereztük 35. bajnoki címünket!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin