2021. október 22.
FTC-MTK: „Állati" jó programok az örökrangadón
Az Állatok Napján szurkolóink is segíthetik a FEMA Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület munkáját.

Férfi címvédő labdarúgócsapatunk a bajnokságban ezen a hétvégén örökrangadót vív az MTK ellen október 24-én, vasárnap 18.00 órától. Ahogy szurkolóink megszokhatták a mérkőzés napján rengeteg meccsnapi programmal készülünk, ám ezúttal a szokásosnál is bővebb lesz a programkínálat, ugyanis a mérkőzésnapi aktivitások mellett most kerül megrendezésre az Állatok Napja, amelynek keretében adománygyűjtésre invitáljuk szurkolóinkat. Támogassa ön is a FEMA Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület tevékenységét, segítsen ön is az elesett állatokon!

Az adakozásra a meccsjegy.fradi.hu weboldalon, támogatói jegyvásárlás formájában IDE kattintva van lehetőség. A támogatói jegy ára 500 Ft, amellyel közvetlenül a FEMA Állatmentő és Állatvédelmi Egyesületet támogatják szurkolóink. Természetesen egyszerre akár több jegyet is lehet vásárolni, valamint mérkőzéstől függetlenül, külön is van lehetőség csak támogatói jegy megvásárlásra.

Az Állatok Napján a megszokott kitelepüléseink mellett számos érdekes és izgalmas programmal várjuk szurkolóinkat. A Fradisták az Állatokért és Szurkolók az Állatokért kitelepülésének részeként kutyás találkozó és állatsimogató várja az érdeklődőket, míg a Fővárosi Állat-és Növénykert helyszíni örökbefogadással, állat-és növénybemutatóval készül, illetve drukkereink az állatmentő munkát is jobban megismerhetik. Akik elsősorban a háztáji állatokra kíváncsiak, ők sem fognak csalódni, hiszen mobil állatsimogatóval is készülünk. Ezek mellett a Prevital kitelepülése egy jótékonysági felhívás keretében nyereményjátékra invitálja a kilátogatókat.

A tematikus programok mellett alkalmi aktivitások is várják a szurkolókat, így ki lehet próbálni a dartsfocit, illetve a JátékNet jóvoltából egy különleges dekázóversenyen is részt lehet venni. Ezek mellett a már megszokott kerengői aktivitások is elérhetőek lesznek. A helyszínen ott lesz a Fradi Minibusz, valamint a Fradi Kamion a Groupama Biztosító támogatásával, ahol kedvére válogathat a Fradi Shop kínálatából. Ezúttal is vár a Penny Market kitelepülés, illetve lesz arcfestés a C4-C5-ös lelátó alatt, valamint szurkolóink kipróbálhatják a Teqballt, és a lövőerőmérőt is.

A lelátón hangerőmérő fokozza majd a hangulatot, míg a FradiSzív keretén belül fradista párok adhatnak bizonyítékot Fradi-szívükre a lelátóról! Emellett a pólóágyúnkkal pedig bajnokcsapatos pólókkal célozzuk meg a tribünöket. A kezdés előtt értékes nyereményekkel gazdagodhat, tippjátékunk fődíja ugyanis egy dedikált labda lesz. A Nap Szurkolója pedig egy páros belépőjegyet kap az MVM GOLD Szektorba!

Cikkajánló

„Eső? Ahhoz már hozzászoktam Norvégiában!”

Kristoffer Zachariassen közel volt az első bajnoki góljához, mégsem bánja, hogy még várnia kell rá – VIDEÓ!

Peter Stöger: „A látottak alapján mi voltunk a jobbak”

Vezetőedzőnk azt kapta, amire számított a Mezőkövesd elleni vasárnapi mérkőzésen.

Újabb fontos győzelem, ismét kapott gól nélkül

Listavezető férfi focicsapatunk az NB I-es tabellán ötödik Mezőkövesd otthonából is elhozta a három...

„Nem lehet kérdés, hogy milyen céllal lépünk pályára”

A Mezőkövesd elleni találkozó előtt vezetőedzőnk, Peter Stöger beszélt várakozásairól.

Elhunyt Rakonczay András

Emlékét örökké megőrizzük!

Mezőkövesden a Fradi-minibusz!

Karácsonyi termékekkel, hazai mezünkkel és számos szurkolói kiegészítővel várjuk a fradistákat!

Stöger: „Nem lehetek elégedett a teljesítménnyel”

A Real Betis elleni mérkőzés után Peter Stöger és Botka Endre értékelt.

„Csapatként nyerünk és csapatként veszítünk”

Csapatkapitányunk a helyszínen értékelte a Betis ellen 2-0-ra elveszített sevillai UEL-mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin
close
Fradi most
Fradi most