2021. október 22.
FTC-MTK: „Állati" jó programok az örökrangadón
Az Állatok Napján szurkolóink is segíthetik a FEMA Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület munkáját.

Férfi címvédő labdarúgócsapatunk a bajnokságban ezen a hétvégén örökrangadót vív az MTK ellen október 24-én, vasárnap 18.00 órától. Ahogy szurkolóink megszokhatták a mérkőzés napján rengeteg meccsnapi programmal készülünk, ám ezúttal a szokásosnál is bővebb lesz a programkínálat, ugyanis a mérkőzésnapi aktivitások mellett most kerül megrendezésre az Állatok Napja, amelynek keretében adománygyűjtésre invitáljuk szurkolóinkat. Támogassa ön is a FEMA Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület tevékenységét, segítsen ön is az elesett állatokon!

Az adakozásra a meccsjegy.fradi.hu weboldalon, támogatói jegyvásárlás formájában IDE kattintva van lehetőség. A támogatói jegy ára 500 Ft, amellyel közvetlenül a FEMA Állatmentő és Állatvédelmi Egyesületet támogatják szurkolóink. Természetesen egyszerre akár több jegyet is lehet vásárolni, valamint mérkőzéstől függetlenül, külön is van lehetőség csak támogatói jegy megvásárlásra.

Az Állatok Napján a megszokott kitelepüléseink mellett számos érdekes és izgalmas programmal várjuk szurkolóinkat. A Fradisták az Állatokért és Szurkolók az Állatokért kitelepülésének részeként kutyás találkozó és állatsimogató várja az érdeklődőket, míg a Fővárosi Állat-és Növénykert helyszíni örökbefogadással, állat-és növénybemutatóval készül, illetve drukkereink az állatmentő munkát is jobban megismerhetik. Akik elsősorban a háztáji állatokra kíváncsiak, ők sem fognak csalódni, hiszen mobil állatsimogatóval is készülünk. Ezek mellett a Prevital kitelepülése egy jótékonysági felhívás keretében nyereményjátékra invitálja a kilátogatókat.

A tematikus programok mellett alkalmi aktivitások is várják a szurkolókat, így ki lehet próbálni a dartsfocit, illetve a JátékNet jóvoltából egy különleges dekázóversenyen is részt lehet venni. Ezek mellett a már megszokott kerengői aktivitások is elérhetőek lesznek. A helyszínen ott lesz a Fradi Minibusz, valamint a Fradi Kamion a Groupama Biztosító támogatásával, ahol kedvére válogathat a Fradi Shop kínálatából. Ezúttal is vár a Penny Market kitelepülés, illetve lesz arcfestés a C4-C5-ös lelátó alatt, valamint szurkolóink kipróbálhatják a Teqballt, és a lövőerőmérőt is.

A lelátón hangerőmérő fokozza majd a hangulatot, míg a FradiSzív keretén belül fradista párok adhatnak bizonyítékot Fradi-szívükre a lelátóról! Emellett a pólóágyúnkkal pedig bajnokcsapatos pólókkal célozzuk meg a tribünöket. A kezdés előtt értékes nyereményekkel gazdagodhat, tippjátékunk fődíja ugyanis egy dedikált labda lesz. A Nap Szurkolója pedig egy páros belépőjegyet kap az MVM GOLD Szektorba!

Cikkajánló

„Az anyám!”: Dibusz és az FTC ajándéka Bodrogi Gyulának

A Nemzet Színésze nemrég ünnepelte 90. születésnapját, klubunk pedig emlékezetes ajándékkal lepte meg – VIDEÓ!

Botka Varga Barnabásnak adott tippeket, de megfogadta?

Focistáink ismét fát ültettek a Budakeszi Vadasparkban, ahol Dibusz Dénes kisfia ismét ellopta a showt – VIDEÓ

Sajtóakkreditáció a DVSC elleni bajnokira

A sajtó munkatársai május 2., csütörtök 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a vasárnapi bajnokira.

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin