2024. április 5.
FTC-Paks: A Zene Napja a Groupama Arénában
Valamennyi meccsnapi programunk a zene jegyében szerveződik.

Férfi labdarúgócsapatunk vasárnap 14.45-kor fogadja a Paks együttesét a Groupama Arénában, az OTP Bank Liga 27. fordulójában. Szurkolóinkat színes programok várják, amelyekre ezúttal a zene jegyében kerül sor. DJ-partival készülünk: két Fradi-szurkoló lemezlovas, Lotfi Begi és NAKSI produkcióját élvezhetik a drukkerek. A két DJ már a kapunyitástól (12:45-től) zenél majd a fradistáknak, fokozva ezzel az egyébként is magas szurkolói hangulatot. A C5-ös szektornál közönségtalálkozó lesz Manuellel és Begivel 14:00 és 14:30 között. Bűdi Szilárd és Szendrey Zsolt Károly „Szasza” előadásában pedig meghallgathatják majd a Fradi-indulót. Csapó Krisztián és a Green Brass fúvószenekar a félidőben lép majd fel, s eljátssza fúvós hangszereken a Freed from desire című slágert. A félidőben Rúzsa Magdolna „Olé” című dalát lehet elkaraokézni. A szöveget majd az óriáskivetítőn követhetik drukkereink, mindenkit buzdítunk az éneklésre! DanceCam is lesz, amellyel szurkolóink megmutathatják tánctudásukat. A C5-ös szektornál, 13:00 és 13:45 között FeriKlepton-minikoncert lesz, ahol az előadó saját dalai mellett klasszikus slágerek is felcsendülnek majd. A népzenegyűjtés kezdetei címmel kiállításra és zenei kvízjátékra is sor kerül. Érdemes a kiállítást figyelmesen szemügyre venni szurkolóinknak, hiszen kvízjátékunk is ehhez kapcsolódik majd. A játékban résztvevők szerencsekerekünk segítségével szállhatnak versenybe az értékes nyereményekért.

Alkalmi programokkal is várjuk szurkolóinkat. A Hisense-saroknál lehetőség lesz Fifázni, dekázni és kvízjátékon részt venni. A legügyesebb és legszerencsésebb szurkolók egy Hisense által felajánlott televíziót és konyhai eszközt nyerhetnek. Az Eisberg a salátakóstoltatás mellett kapura lövéssel is készül. Az MVM óriás puzzle-el és értékes merchandising-termékekkel várja a szurkolókat. A Honvédelmi Minisztérium katonai bemutatót tart: lesz toborzópont, katonai kisbusz és Gripen-szimulátor, amelyben a repülés élményét élhetik át szurkolóink. Dartsfoci, MazeBall, súlypontemelkedés-mérés és reflexfal is a szurkolók rendelkezésére áll.

Emellett állandó programelemekkel is várjuk szurkolóinkat: lesz arcfestés, Food Truck, Penny célbalövés, Penny Fanzone, valamint a Fradi Kamionnal és a Fradi Minibusszal is találkozhatnak szimpatizánsaink. A Ferencváros női tornaszakosztálya is részt vesz a kitelepülésen.

Szeretettel várjuk szurkolóinkat vasárnap a Groupama Arénában!

Cikkajánló

FTC-Újpest: parkolási lehetőség

Az Újpest elleni meccsre autóval érkező drukkereink az MVM Dome parkolóját használhatják.

Leandro: Készen kell állnunk a derbire!

Harmincötszörös bajnok férfi focicsapatunk május 19-én, vasárnap az Újpest ellen lép pályára az NB I-ben.

„Leandróval hosszú távon tervezünk”

Hajnal Tamás szerint Leandro megérdemli a lehetőséget, hogy egy derbin irányítsa a Fradit – INTERJÚ

Csapat- és Streetwear-fotózáson jártak focistáink

Labdarúgócsapatunk tagjai bizonyították, a kamerák és a fényképezőgépek előtt is megállják a helyüket.

Fradi Kamion a szezonzáró bajnokavatón

Május 19-én, vasárnap 17.15 és 20.15 között csodálhatják meg országjáró járművünket.

FTC-Újpest: meccsnapi programok

Szezonzáró bajnokinkon ezúttal Szurkolók Napját tartunk.

Megérkezett a Fradi Lager

Jöjjön és próbálja ki az új Fradi sört, mely a derbi napján debütál a Fradi Kamionnál és a Fradi Shopban!

A derbin Leandro ül az FTC kispadján

Dejan Sztankovics a Szpartak Moszkva edzője lesz a jövőben. Az FTC felkészült a helyzetre.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin