2022. július 19.
FTC-Slovan: Korai kapunyitás, bőséges programkínálat
Második hazai BL-selejtezőnk előtt már két és fél órával a kezdést megelőzően megnyitjuk a kapukat.

Férfi bajnoki címvédő és kupagyőztes férfi labdarúgócsapatunk július 20-án, szerda este 20.00-kor a pozsonyi Slovannal találkozik a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójának első meccsén. Ahogy szurkolóink megszokhatták, ezúttal is különleges meccsnapi programkínálattal várjuk drukkereinket, azonban a kapunyitás ezúttal a megszokottnál korábban, két és fél órával a meccs kezdése előtt lesz, ugyanis a kapunyitást követő első órában akciós lesz minden ital, beleértve a sört, a vizet és az üdítőitalokat is, kivéve a Red Bull-t. A Fradi Shopban a megjelölt szurkolói sálakat 25% kedvezménnyel lehet megvásárolni 16.30 és 19.00 között. Továbbá, egy közönségtalálkozó keretében 17.00 és 18.00 óra között szurkolóink beszélgethetnek, fotózkodhatnak korábbi legendás BL-szereplő labdarúgóinkkal, Keller Józseffel, Telek Andrással és Páling Zsolttal a Fradi Múzeumban, illetve 18.30 és 19.00 között a Penny családi szektor alatti kerengő területén.
 
A kerengőn állomásozik majd a Fradi-minibusz, ahol a Fradi Shop kínálata lesz elérhető. Fotófalainknál ön is csapatunk tagja lehet, de kipróbálhatja a Subbuteót, a SelfieCam-et, az élőcsocsót és a lövőerőmérőt is. Emellett a Penny Market kitelepülése is elérhető lesz, valamint megtalálhatóak lesz a Pek-Snack foodtruckja is, illetve ismét lesz Red Bull nyereményjáték. Ugyan a 2022-es Magyar Nagydíjra már márciusban elfogytak a jegyek, azonban nálunk még mindig van esélye, hogy belépőt nyerjen az idei nyár egyik legjobban várt sporteseményére!  Ahhoz, hogy részt vegyen a sorsolásban, nem kell mást tennie, mint vásárolni a Groupama Aréna közönségforgalmi büféiben 2 darab Red Bull energiaitalt egy időben, majd felírni és leadni a büfék kasszáinál a vásárlást igazoló adatgyűjtő kártya hátuljára a nevét, telefonszámát és email-címét. 

A belépők mellett pólókat, baseball sapkákat és Red Bull italokat is ki fogunk sorsolni a szerencsés nyertesek között. Ez viszont még mindig nem minden, ugyanis élőcsocsóval, valamint a SelfieCammel várjuk Önöket, ahol maradandó, fényképes emlékekkel gazdagodhatnak. 
 
A lelátón helyet foglalók nagy örömére a kezdés előtt pólóágyúval kedveskedünk a nézőknek, akik a Fradi Szív-játékunkkal és a hangerőmérővel is találkozhatnak a 2022/23-as szezon második hazai tétmeccsén. Tippjátékunkkal és a Nap Szurkolója-játékkal értékes nyereményekért szállhat harcba! A Tippjátékunk nyertese egy 15.000 Ft értékű Fradi Shop ajándékcsomagot, míg a Nap Szurkolója páros MVM Gold belépőjegyet nyerhet. 
 
Az FTC-Slovan találkozó július 20-án, szerdán este 20.00-kor kezdődik. Szeretnénk felhívni autóval érkező szurkolóink figyelmét, hogy az MVM Dome-ba még kaphatóak parkolójegyek, a parkolásról bővebben ITT tájékozódhatnak. 

Jeggyel rendelkező szurkolóinkat arra kérjük, szerdán érkezzenek időben a mérkőzésre! A várhatóan nagy nézőszám, a telt ház miatt időben induljanak el a szurkolók a Groupama Arénába, elkerülendő az esetleges torlódásokat a beléptetésnél! A kapukat szerdán korábban fogjuk megnyitni, már 17 óra 30 perctől, tehát este fél hattól be lehet lépni. Kedvezményes akciókkal várjuk a korán érkezőket. A ’D’ szektorokba érvényes jeggyel rendelkezők válasszák az Albert Flórián úton lévő kapucsoportot a belépésre, így elkerülhető a torlódás a ’C’ szektorok bejáratainál.

Cikkajánló

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak döntőbe jutni”

A Nyíregyháza 2-1-es legyőzése után a mindent eldöntő gól szerzője, Edgar Szevikjan értékelt.

Leandro: „Az utolsó pillanatig hittünk a fordításban”

Pályaedzőnk, Leandro de Almeida a győzelem után kiemelte a csapat küzdeni tudását és akarását.

A hajrában harcoltuk ki a kupadöntőt!

35-szörös bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2-1-re nyert a Nyíregyháza ellen a MOL Magyar Kupa elődöntőjében.

Exkluzív: ilyen a bajnoki pezsgőfürdő Fradi-módra

Ünneplés a szurkolókkal a pályán, nagy buli a színfalak mögött, így ünnepeltük a 35. bajnoki címet – VIDEÓ!

Különleges anyák napi akció a DVSC elleni mérkőzésre

A DVSC elleni találkozóra az édesanyák belépőjét 50 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni.

FTC-DVSC: Jegyinformációk

Elindult a jegyértékesítés a DVSC elleni május 5-i hazai bajnokinkra.

Anyák napi ajánlat

Harmincöt százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a női kapucnis pulóvert és a pamut melegítőnadrágot.

„Ahhoz, hogy duplázzunk, minden erőnkre szükség van”

Vezetőedzőnk, Dejan Sztankovics mondta el várakozásait a szerdai, Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-elődöntőről.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin