2023. február 2.
FTC–Újpest: ezekkel a meccsnapi programokkal várjuk!
Széles programkínálattal, rengeteg élménnyel várjuk szurkolóinkat a Groupama Arénába!

Az OTP Bank Liga tabelláját 12 pontnyi előnnyel vezető FTC február 5-én, vasárnap 17.30-as kezdettel az Újpest FC-t fogadja a Groupama Arénában. A derbi alkalmából Szurkolók Napját tartunk, így ezúttal is széles programkínálattal várjuk a drukkereket! Aktivitásainkkal, programelemeinkkel nem csak a kerengői területen igyekszünk kedveskedni szurkolóinknak! Lássuk a kínálatot!

Tematikus, alkalmi programjaink között megtalálható a VW autóbemutató: mobilitási partnerünk két elektromos autóval és egy különleges, az országba ezekben a napokban bevezetett busszal, az ID Buzz minibusszal érkezik a helyszínre. Lesz golfautós beutaztatás is: két autó a II-es, egy autó pedig a III-as kapucsoportnál várja a beérkező szurkolóinkat, majd viszi őket a lelátói helyükhöz. Emellett visszatér a Groupama Arénába a nyáron megvalósított ügyességi versenyünk is, ahol négy állomáson keresztül mérhetik össze szurkolóink a tudásukat. A négy állomás között megtalálható lesz a dartsfoci, a reflexfal, a dekázópont, valamint a lövőerőmérő is.  A versenybe minden mozogni vágyó szurkolónkat várjuk, ugyanis három kategóriában (0-12; 13-18; 18+) hirdetjük meg mindazt. Érdemes egy próbát tenni, hiszen az első három versenyzőt minden kategóriában egy-egy páros GOLD VIP, Telekom és VVK jeggyel jutalmazunk meg!

A fentiek mellett lesz evőverseny, Freestyle bemutató, csocsó és Penny kóstoltatás is, míg hangulatfelelősünk a közismerten fradista lemezlovas, DJ Náksi lesz!

Állandó kitelepüléseink részeként várja önöket a Fradi Kamion és a Fradi Minibusz is, de lesz arcfestés, lövőerőmérő és Penny kitelepülés is. A mérkőzés előtt egy jazztrombita segítségével is előadásra kerül a Fradi induló, de próbára teheti hangerejét hangerőmérőnkkel, szerencséjét pólóágyúnk segítségével, valamint tánctudását is a DanceCam segítségével. Ugyancsak a meccskezdést megelőzően fellelhető lesz a Volkswagen kamerás aktivitása, amelynek keretein belül öt darab szerencsés jegyvásárló ülőhelyének a sorszámát sorsoljuk majd ki! Ha mindez nem volna elég, a szünetben egy nagyszabású cheerleader bemutatót is tervezünk!

A kapukat vasárnap a derbi előtt korábban fogjuk megnyitni, már 15 órakor, tehát délután három órától be tud lépni. Jöjjön el ön is, élvezze programjainkat és szurkoljuk ki együtt a Ferencváros győzelmét!

Vegye meg a Fradiért!

UEL-csoportgyőztes labdarúgócsapatunk nyolcaddöntős ellenfele ugyan még nem ismert, de a március 16-i, Puskás Arénában megrendezésre kerülő visszavágóra már elindult a jegyértékesítés. Biztosítsa be helyét most, legyen ott a történelmi mérkőzésen, és buzdítsa a helyszínről Dibusz Déneséket. Részletek ITT!

Ezzel párhuzamosan továbbra is zajlik a bajnoki bérletek értékesítése, részletek ITT!

Cikkajánló

Adama Traoré a válogatottban is megvillant - VIDEÓ

A Fradi szélsője Gambia kapuját vette be büntetőből az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőjében.

Baráth kezdett, legyőztük Görögországot

Az FTC téli igazolása is tagja volt a felkészülési mérkőzésen győztes U21-es magyar labdarúgó-válogatottnak.

„Mindent megteszünk, hogy visszatérjünk a győztes útra”

Férfi labdarúgócsapatunk néhány szabadnap után ismét munkához látott a Népligetben.

Szavazzon a hónap játékosára, nyerjen páros VIP-belépőt

Ön dönt! A honapjatekosa.fradi.hu oldalon lehet szavazni március hónap legjobb FTC-labdarúgójára.

Védőnk óriási örömet szerzett egy kisfiúnak - VIDEÓ

Védőnk 91 percet játszott a suriname-i válogatottban. • A bosnyákok Kovacevic és Gojak nélkül nyertek.

Dibusz Dénes: „Maradt még a csapatban”

Kapusunk és Vécsei Bálint szerint is nagyobb erőpróba vár majd a magyar válogatottra hétfőn a bolgárok ellen.

Sikeres főpróba, jöhetnek a bolgárok az Eb-selejtezőn

A magyar labdarúgó-válogatott Ádám Martin góljával 1-0-ra nyert Észtország ellen felkészülési meccsen.

Dokumentumfilm készül az UEL-menetelésünkről

Exkluzív felvételek sorát láthatják majd a FradiMédia alkotásában, amely a kupatavaszunkra fókuszál – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin