2022. április 23.
FTC-Újpest: parkolási lehetőségek!
Szurkolóink az MVM Dome parkolójában is lerakhatják autóikat a hazai mérkőzések idején.

Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, vasárnap 17.30-tól az Újpest együttesét fogadja az OTP Bank Liga 29. fordulójában. Fontos információ a bajnokira autóval érkező szurkolóink számára, hogy a tavaszi idényre bővültek a parkolási lehetőségeink, drukkereink már az MVM Dome parkolóját is igénybe vehetik. Ennek ára 500 forint, melyet kizárólag online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon tudnak megvásárolni.

Az útvonal

Szurkolóink a belvárosból érkezve, az Üllői úti felüljárón végig hajtva, a lámpánál jobbra kanyarodva az út mellett találják meg a parkolót. Azon drukkereink, akik a Rákóczi híd felől jönnek, két módon is eljuthatnak ide: előbb a Wallis Motornál jobbra, majd az út végén balra kanyarodva érhetik el az MVM Dome murvás parkolóját. Egy másik lehetőség a Rákóczi híd felől érkezőknek, hogy végigmennek a Könyves Kálmán körúton, majd az Üllői úthoz érve a felüljáró előtt jobbra kanyarodnak, a lámpánál pedig ismét egy jobb kanyart kell venniük, hogy eljussanak a parkolóig. A Népliget felőli megközelítés a Könyves Kálmán körútról úgy lehetséges, hogy az Üllői úti felüljáró alatt balra tartunk, majd az MVM Dome utáni lámpáknál jobbra kell kanyarodni. Végül mindazoknak, akik az Üllői úton a belváros felé tartanak, a felüljáró előtt a lámpáknál kell balra visszafordulniuk, és az MVM Dome előtt elhaladva a lámpánál jobbra bekanyarodva találják meg a parkolót.

Emellett fontos kiemelnünk, hogy szurkolóink az összes hazai bajnoki találkozó alkalmával (amennyiben a labdarúgó mérkőzés nem ütközik a multifunkciós csarnok egyéb rendezvényével) használhatják a multifunkciós sportcsarnok murvás parkolóját, így a tavaszi idény további szakaszában a ZTE és az MTK Budapest elleni mérkőzés ideje alatt is igénybe vehetik azt.

További lehetőségek

Drukkereink emellett továbbra is parkolhatnak klubunk murvás parkolójában, ahova gépjárművel kizárólag a Rákóczi híd felől érkezve, a Könyves Kálmán körútról állhatnak be az érkezők. Emellett a Telekom székháznál található Telekom parkolót is használhatják a fradisták. A murvás parkoló használatának ára 500 forint, a Telekom mélygarázsánál található parkolóé 1000 forint. Parkolóinkba jegyet online, a meccsjegy.fradi.hu/parkolo oldalon vásárolhatnak, ahol miután beléptek fiókjukba, a főoldalon található bannerre kell kattintani, majd kiválasztani a kívánt jegyet.

Férfi labdarúgás,
OTP Bank Liga, 29. forduló

FTC-Újpest
Budapest, Groupama Aréna

2022. április 24. vasárnap, 17.30

Cikkajánló

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

Leandro: „Az alázat hozta meg a sikert”

Pályaedzőnk a ZTE elleni győzelem után értékelt.

A hosszabbításban lett meg a győzelem

Bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk 3-2-es győzelmet aratott Zalaegerszegen.

Üzent a Tábor Dejan Sztankovicsnak és fiának

A ZTE elleni mérkőzésen szurkoló táborunk is támogatásáról biztosította szerb vezetőedzőnket és családját.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin