2024. július 1.
Íme, labdarúgóink vadonatúj meze!
Új sportszergyártónk, a Macron három teljesen egyedi mezt tervezett a rekordbajnok Ferencvárosnak.

Mint arról beszámoltunk, a következő szezontól a Ferencvárosi Torna Club csapatai és sportolói az olasz sportszergyártó cég, a Macron ruházatát viselik majd.

Természetesen 35-szörös rekordbajnok férfi labdarúgócsapatunk is új mezben lép pályára a 2024/25-ös idényben. Futballistáink az előző szezonokhoz hasonlóan a következő idényben is három mezben játszanak. Az új mezek teljesen egyediek lesznek a Ferencváros történelme, hagyományai és szimbólumai által inspirált grafikai elemeknek köszönhetően, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy a játékosok és a szurkolók által egyaránt érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék.

A hazai mez mintázatát a klasszikus függőleges zöld-fehér vonalak jellemzik. A gallért piros-fehér-zöld csíkok díszítik, a "Küzdeni mindig, feladni soha" mottó pedig megtalálható a nyak hátsó részén, valamint körbefut a gumírozott szegélyekkel rendelkező mez aljának belsejében is.

Az idegenbeli mez modern dizájnjának alapja fekete, felületét zöld, dinamizmust és az erőt szimbolizáló mintázat díszíti, a gumírozott szegélyeken zöld-fekete háromszög mintázat fut végig, a "Küzdeni mindig, feladni soha" mottó pedig megtalálható a mez aljának belsejében.

Az aranyszínű mez teljes felületét a klub jeligéit jelképező dombornyomott három E betű (Erkölcs, Erő, Egyetértés) díszíti, gallérja elegáns kinézetet kölcsönöz, a gumírozott szegélyeken egy fekete csík található.

A kapusmezek is ugyanilyen tervezéssel és feliratozással készülnek. Négy színben, narancssárga, sárga, szürke és türkiz színben viselhetik majd Dibusz Dénesék.

Mindhárom Macron Eco Fabrics és a kapusmezekről elmondható, hogy olyan fonalból készül, amely 100% PET újrahasznosított poliészter, és rendelkezik a Global Recycle Standard tanúsítvánnyal.

Érdemes lesz megnézni a Fradi TV július 2-ai, keddi adását, amelyben exkluzív riportot láthatnak a Macron bolognai gyárában tett látogatásunkról, amely során kiderül, hogyan tervezték meg a Fradi új mezét, mire figyeltek a gyártási folyamat során, és miért volt fontos a Macron számára a Ferencvárosnak készített egyedi kollekció.

Az FTC közösségi média felületein pedig szurkolóink, korábbi klasszis sportolóink és hírességek is büszkén mutatják majd be az új mezt.

Már kapható!

Természetesen a Fradi Shopban és a shop.fradi.hu-n július 1-jétől már elérhető a Macron vadonatúj, egyedi tervezésű meze.

A hazai, az idegenbeli és harmadik számú mezek felnőttek esetén S-5XL-es, míg a gyermekeknél XS-L-es méretekig elérhetőek. A felnőtt mezek ára 29.990 forint, míg a gyerekeké 24.990 forint.

A kapusmezek felnőttek esetén S-3XL-es, míg a gyermekeknél XS-L-es méretekig kérhetőek. A felnőtt és a gyerek kapusmezek ára egyaránt 29.990 forint.

A hazai, az idegenbeli és a harmadik számú mezekhez kaphatók sortok és sportszárak is. A sortok S és 5XL méretekben elérhető felnőtt változat esetén és áruk 16.490 Ft, míg az S-től L méretig kapható gyerek kivitel 14.490 Ft. A szettek harmadik eleme, a sportszárak egységesen S-XL-es méretig 6.190 forintért megvásárolhatóak. A mez kérhető egyedi névvel és számmal, vagy labdarúgó nevével és számával (+5.500 ft), a bajnoki mérkőzéseken látható logókkal (+5.000 ft), valamint szponzorlogóval is a főoldalon található meztervezőnk segítségével.

A shop.fradi.hu oldalon leadott rendelések esetén 30 ezer forintos vásárlási összegtől ingyenes belföldi kiszállítást biztosítunk drukkereinknek.

Szurkolóink további csapat- és sportruházatot a shop.fradi.hu oldalon találhatnak.

Cikkajánló

„Nem érzek különösebb fájdalmat, jó úton haladok”

Varga Barnabás megkezdhette a futóedzéseket a lienzi edzőtáborban.

Kölcsönadtuk Varga Zétényt

Fiatal tehetségünk a 2024/25-ös szezont az NB I-es DVTK együttesénél tölti.

Változás a Bajnokok Ligája televíziós közvetítéseiben

A 2024/25-ös idénytől a legrangosabb európai kupasorozat mérkőzéseit az RTL csatornáin követhetik majd.

Sportpszichiáter segíti játékosainkat az edzőtáborban

Dr. Kárpáti Róbert 2016 óta dolgozik a Ferencvárosnál. A lienzi edzőtáborba is elkísérte labdarúgócsapatunkat.

Rommens: „Jansen tudja, mire vagyok képes a pályán”

Új igazolásunk még a holland sztárklubnál dolgozott együtt vezetőedzőnkkel - VIDEÓ!

A holland élvonalból szerződtettünk középpályást

Az FTC-ben folytatja pályafutását a 26 éves belga középpályás, Philippe Rommens.

A duplázó Pesics: „Ez jólesett a lelkemnek”

Az Istra ellen két gólt szerző támadónk kiemelte, a Ferencváros számára a cél a legmagasabb szint – VIDEÓ!

Győzelem a második edzőmeccsen

Alekszandar Pesics duplája mellett Fortune Bassey is betalált az Istra elleni, 3-1-re megnyert találkozón.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin