2021. június 18.
Jön a DAC – töltsük meg együtt a Groupama Arénát!
Június 30-án, szerdán barátságos mérkőzést játszunk a Dunaszerdahellyel – JEGYINFORMÁCIÓ!

Az FTC 32-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapata június 16-26. között Németországban edzőtáborozik, kint tartózkodása alatt pedig három edzőmérkőzést is játszik. Ellenfeleink közül egyelőre egy kiléte ismert, az viszont biztos, hogy valamennyi edzőmeccsünket élőben közvetítjük! Pályaszéli interjúkkal, visszajátszásokkal, helyszíni kommentárral várjuk önöket – részletek ITT!

A hazaérkezés után újabb felkészülési meccs vár az előző szezonban a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt Ferencvárosra, amely az idei, július elején kezdődő BL-selejtezős szereplésének megkezdése előtt,

amolyan főpróbaként a dunaszerdahelyi FC DAC 1904 csapatát látja vendégül június 30-án, szerdán 18 órától a Groupama Arénában. Az összecsapásra várjuk szurkolóinkat is!

Jegyinformációk

A Fradi-drukkerek az NB I-es bajnokikon alkalmazott jegyáraknak megfelelő összegért juthatnak belépőhöz a már megszokott módon, a Groupama Aréna jegypénztáraiban vagy online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon. Jegyek a találkozó előtti hetedik napig kedvezményes áron kaphatók, érdemes tehát sietni a vásárlással!

Bérletes szurkolóink számára jó hírünk van: ők 20 százalék kedvezményt kapnak a DAC elleni meccsre érvényes belépők árából. Bérleteseinknek nemcsak a helyükre váltott jegy esetében adunk engedményt, ajánlatunk bármely, egy darab nézőtéri jegy esetén érvényes! Fontos információ azonban, hogy a bérletes helyekre szóló jegyet mindössze három napig áll módunkban foglaltként megjelölni. Továbbra is megéri tehát idényjegyet váltani – a bérletvásárlással kapcsolatos legfontosabb információkért kattintson IDE!

A jelenleg érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően a DAC elleni találkozón való részvétel feltétele a védettségi igazolvány/applikáció és a fényképes személyazonosító megléte, valamint a mérkőzésre szóló jegy együttes felmutatása. (cikkünk a hirdetés alatt folytatódik)

Az ellenfélről

A DAC az összmagyarság kultikus csapata, a felvidéki labdarúgás fellegvára. Az együttes a szlovák élvonalban szerepel, a 2020/2021-es szezonban másodikként zárt, így a legújabb nemzetközi kupasorozat, az Európa Konferencia Liga selejtezőjében szerepelhet majd. Első ellenfele a szerb Partizán Belgrád lesz.

A dunaszerdahelyiek több szempontból is kiemelkedő szezont zártak, nyolcmeccses veretlenségi sorozatot produkáltak az évad végén. Emellett a klub az eddigi első osztályú szereplése során a legmagasabb pontszámmal, 65 ponttal zárta a küzdelmeket, a legtöbb gólt szerezte (66-ot), a legjobb gólkülönbséggel végzett (+28), illetve több fordulón keresztül vezette is a tabellát.

A csapat vezetőedzője az ezüstéremmel végződő idényben a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a 2016-os Európa-bajnokság idején dolgozó Bernd Storck volt, őt váltotta a korábbi pályaedző, Németh Antal. Sikereit több magyar játékossal érte el az együttes, melynek tagja volt a nyáron távozó Vida Máté mellett a nemzeti csapat jelenleg sérült szélsője, Kalmár Zsolt vagy éppen a napokban zajló Eb-n is számításba vett Schäfer András.

A DAC-szurkolók szavazatai alapján Schäfert és Kalmárt megelőzve a venezuelai csatár, Eric Ramirez lett a Dunaszerdahely legjobb játékosa, pillanatnyilag ő a felvidéki együttes legjobbja. Ramirez nagyszerű félszezont produkált, 13 bajnoki mérkőzésen kilenc gólt lőtt, valamint új klubrekordot is felállított, miután sorozatban hat ligameccsen talált be legalább egyszer. Minden sorozatot figyelembe véve 35 meccsen 17-szer talált az ellenfelek kapujába, emellett nyolc gólpasszt is kiosztott. A 22 éves csatár teljesítményére hazájában is felfigyeltek, az eddig egyszeres venezuelai válogatott Ramirez ugyanis meghívást kapott a dél-amerikai kontinenstornán, a Copa Americán szereplő együttesbe.

Felkészülési mérkőzés

FTC-DAC

Június 30., szerda 18.00, Groupama Aréna

Jegyek: ITT vagy személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában (K-P.: 10.00-18.00; Szo.: 9.00-13.00)

Cikkajánló

Válogatott napok: Íme, az FTC-futballisták programja

Eb-pótselejtezők és felkészülési mérkőzések is várnak játékosainkra.

Ismét 1+1=3 akcióra hívjuk szurkolóinkat!

Ha a Paks és a DVTK ellen meccsünkre jegyet vált, a Kisvárda elleni bajnokira ingyen jöhet el!

„Nem vagyok csalódott a döntetlen miatt”

Férfi labdarúgócsapatunk szerb vezetőedzője, Dejan Sztankovics értékelte a Puskás Akadémia elleni mérkőzést.

Marquinhos egyenlített, döntetlen a Puskás ellen

Férfi labdarúgócsapatunk 1-1-es döntetlent játszott a Groupama Arénában a Puskás Akadémia ellen.

Varga Barnabás lett február legjobbja

A szavazatok alapján magyar válogatott támadónk, Varga Barnabás érdemelte ki a HSA Hónap Játékosa címet.

Ünnepélyes köszöntés a 150. bajnokira

Különleges mezt kapott Botka Endre, aki a Fehérvár ellen játszotta 150. bajnoki meccsét az FTC-ben.

Sztankovics: „A türelem lesz a siker kulcsa”

A Puskás Akadémia elleni hazai bajnoki előtt vezetőedzőnk beszélt várakozásairól.

Fradi Kamion a Puskás Akadémia elleni bajnokin

Március 17-én, a Puskás Akadémia elleni bajnoki előtt csodálhatják meg országjáró járművünket.

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin